Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על KENWOOD דגם KDC- W4037Y

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש לי את הHU הזה ואני מרוצה ממנו מאוד.

אשמח אם אלה שמבינים יותר יביעו דעתם ויאמרו לי האם להישאר איתו או להחליפו במידה

שהוא לא שווה ביחס לעלותו.

פורסם

מידן שלום,

זה שאין לו שליטה על הסאבוופר זה לא אומר שהוא ממש גרוע עד כדי כך שאתה מתאר את קנייתו כטעות!!

ולהזכירך, לא כולם שמים מס' מגברים וזה גם לא דבר שיגרום לHU להיות גרוע עד כדי כך.

יש לי אותו, אני מאוד מאוד מרוצה- תצוגה יפה(מסך LCD שניתן לראות מעולה גם בשעת שמש חזקה), שלט טוב ששולט על הHU מכל מקום ברכב, פונקציות נרחבות ומובנות ובכלל HU שנראה מעולה לטעמי.

ולכדאיות למחירו- לדעתי כדאיות מוחלטת, נראה מה יגידו שאר החברים.

פורסם

ר"ד איכותי המון פונקציות בקיצר שווה קנייה..!!

אני התכוונתי להודעה הזו.

על איזה פונקציות הוא מדבר בדיוק?

אין אפילו יציאה לסאב.

נ.ב.

קנית? תתחדש ותיהנה.

מצטער אם הבנת אותי בצורה שונה.

בכל מקרה , יש HU טובים יותר במחיר של 800+ ש"ח , אבל זו דעתי.

ZZR

פורסם

מידן שלום שוב,

אומנם בHU הנ"ל אין שליטה על הסאב(לדעתי דבר שרירותי ומיותר ולדעת עוד רבים כמוני) אבל זה לא מה שייקבע שהוא HU ללא פונקציות מגוונות כי הוא אכן כזה- יש בו אפשרות שליטה על הבאסים, המידים וכו'(יכול להיות שהדברים הנ"ל סטנדרתיים אך חשובים).

הקנווד ידועים במכשירים אמינים בעלי עיצוב יפה לטעמי ודעתי הוא מצדיק מאוד את מחירו למרות שאין לו שליטה על הסאב ויציאה אחת למגבר!

• תוכן חדש...