Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 121

meit83
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הרכב באופן כללי? אני מחפשת רכב חסכוני ואמין מאד. מאיזה מודל זה סביר לקנות? 93 זה כבר ישן מידי?

יש לי 20K פלוס מינוס

פורסם

רכב אמין ושובב. יש לנו הרבה נסיון עם שתי בימבות שהיו אצלנו המון זמן.

כדאי לקנות את המודלים המאוחרים יותר (מספרי רישוי שמסתיימים בספרות 27, 28) וידנית כי לאוטומטית אין הגה בח.

נא לבדוק שמערכת ההזרקה תקינה כי היא מסוג מיושן יחסית וקשה למצוא לה חלקים.

מעבר לכך, מאד אמינה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

רכשתי רכב כזה לפני 4 ימים לאשתי, שנת 95 אוטומט.רכב מדליק!!!.נדלקתי פשוט עליה ולבסוף השארתי לה את הRANX 07 שלי ונשארתי עם 121.רכב מתוק וזריז.פנים הרכב מזדקן בכבוד, הכל עובד...

גם ההרגשה בנהיגה כייפית כזאת, שלי בצבע סגול.גם שמתי לב שאנשים שמים לב אליך ומחייכים....

מחירון 19000 לקחתי ב14000 מאשה בחודש 7 להריונה...

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם
מקפיצה, רוצה לשמוע עוד דעות

רכב זריז וחמוד למראה. חסכוני, ביצועי מנוע לא רעים בגיר רגיל. האחזקה זולה.

לרוב יש בעיות עם מדחס המזגן (מרעיש) אך ניתן לפתור אותן.

בעיית ייצוב סל"ד יכולה להופיע במנוע מוזרק.

בגדול אחלה רכב, אנחנו (אני וחברתי) חושבים לקנות בעתיד הקרוב.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
רכב אמין ושובב. יש לנו הרבה נסיון עם שתי בימבות שהיו אצלנו המון זמן.

כדאי לקנות את המודלים המאוחרים יותר (מספרי רישוי שמסתיימים בספרות 27, 28) וידנית כי לאוטומטית אין הגה בח.

נא לבדוק שמערכת ההזרקה תקינה כי היא מסוג מיושן יחסית וקשה למצוא לה חלקים.

מעבר לכך, מאד אמינה.

היות ומצא לי סמיילי אז: הספרות שמסתיימות בעשרים ושבע ועשרים ושמונה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...