Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו [קורולה 93]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב ,

ברצוני לבצע יישור קו לטויוטה קורולה .

כרגע ישנן מספר בעיות :

1. בסיבוב ההגה יש תחושה שסיבוב ימינה קל יותר מאשר סיבוב שמאלה , כמו כן רואים בבירור נזילה מהמשאבת הגה כח . האם יש קשר בין הדברים או שהגורם לבעיה הוא מסרק ההגה?

2. אני רוצה לבצע החלפת נוזל קירור . כיצד אני יכול לנקז את הנוזל מהמנוע? מהרדיאטור אין לי שום בעיה לנקז , האם יש פקקים בבלוק שבעזרתם ניתן לנקז את הנוזל ?

3. היכן נמצא מסנן שמן של הגיר? האם יש גישה אליו לאחר פירוק אגן השמן של הגיר ?

תודה .

פורסם

הגה - לסדר נזילה .בורח לך לחץ .ואפשר שזו הסיבה להגה קשה בכיוון אחד.

( בדוק מה הסיבה לנזילה .לפעמים הברגה לחזק .או החלפת צינור.זה לא סיפור יקר )

כי חבל .נגרם נזק למשאבת ההגה .

נוזל קירור - נוזל איכותי של " פרסטון " או אחר .לא חיבים להחליף הכל הכל ...

אפשר לנקז רק רדיאטור ואת הצינורות המחוברים.( כ 4 ליטר ) ובעוד שבוע לנקז רק רדיאטור מהפקק התחתון .

למלא שוב נוזל חדש וזה מספיק .

נוזל גיר ( אם אוטומט ) לא חיבים להחליף פילטר פנימי .יש בורג בתחתית אגן השמן של הגיר .לפתוח לנקות אותו .

בדוק אם צריך שייבה חדשה .סגור מלא נוזל לממסרה אוטומטית - DEXRON 3 איכותי .

בהחלפה יצא כ 3-4 ליטר נוזל - ישאר נוזל ישן בממיר מוממנט .וזה בסדר כדי לשמור על סמיכות הנוזל .

בפעם הבאה - בצע חיפוש . יש כבר את התשובות. וגם תלמד מניסיונם של אחרים .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

החלפת מסנן ( פילטר ) מחייבת פירוק אגן הממסרה האוטומטית .

והחלפת אטם ( פקונג )

הפילטר די גס .ובד"כ לא נסתם ואין איתו בעיות - בעוד שפירוק האגן .והרכבת פילטר חדש = פתח לבעיות.

אם אין בעיה בגיר . אל תחפש אותה .

אפשר להחליף פילטר - לשיקולך .

בהצלחה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...