Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו מגאן 97 קופה אוטמט בעת נסיעה פתאום האוטו הפסיק להגיב לגז בדרייב .אני לוחץ גז ולוקח לו זמן עד שהוא מגיב

לרוורס הוא מכניס ומגיב לגז.לדי ו ל 1 2 3 הוא לא מגיב כשאני לוחצ גז ואז פתאום הוא זורק את עצמו

מה לדעתכם הבעיה?????

פורסם

התיבה האוטומטית קבועה בהילוך 3 במצב חרום עקב תקלה טכנית.

גש למוסך/מכון גירים שיבדקו מה גרם לכך.

חפש במנוע החיפוש של הפורום - יש שרשורים בנושא זה.

ואז פתאום הוא זורק את עצמו

מי זה "הוא" ? זורק לאן ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הכוונה זורק זה האוטו-פתאום הוא מגיב לגז

זה חייב להיות גיר???

אם זה תקלה טכנית כמו שאמרת כתוצאה ממה בד"כ???

בנוסף ישנה נורית המהבהבת המעידה על בעיה בגיר או בהזרקה או תקלה אלקטרונית

פורסם

כמו שכבר כתבו לך הבעיה כניראה בגיר.

הסיבה לחוסר תגובה היא שזינוק מהיר מהילוך שלישי הוא בלתי אפשרי.

הזריקה הזאת כפי שאתה מתאר אותה היא כתוצאה מכך שהרכב מגיעה למהירות מספקת בכדי שהוא יגיב טוב להילוך השלישי ביחס לכמות הגז שאתה נותן.

אל "תאנוס" את הרכב שלך חבל עליו!!!

יש לאבחן את התקלה בהקדם.

מה הקלומטראז של הרכב?

האם יש מספיק שמן גיר? ומתי הוחלף?

לכן חובה להתחבר לסורק תקלות על מנת לאבחן את קוד התקלה ולפרש אותו.

מהיכן אתה בארץ?

ועוד עצה תוסיף לכותרת שלך "בעיה בגיר" או משהוא כזה אחרת כותרת כמו שלך היא לא אינפורמטיבית.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

קילומטארז 175000 יש מספיק שמן בגיר!!הוחלף לפני כשבוע

מה שחשוב ולא ציינתי החלפתי שני כוהלים לפני כשבוע האם יש קשר????

פורסם

תופעת השהייה בשילוב להילוכים קדמיים מעידה על תיבת הילוכים בסוף ימיה. הכנס למכון שיפוץ תיבות או למוסך מורשה לקבל אבחון והצעות מחיר יותר מדוייקות.

פורסם

האם זה חייב להיות הגיר???או תקלה טכנית.האם יש קשר שהחלפתי שני כוהלים לפני

ואם זה גיר אז אצל מי לשפץ באיזור חיפה?

פורסם

הדעה שלי תהיה יותר נחרצת משל שאר חבריי הפורום, אבל במילים פשוטות הלך הגיר צריך לעשות שיפוץ לא חירום ולא נעליים .

ואני אומר לך את זה לא מהתנשאות , אלא ביגלל שכבר עברתי את זה ושאר החברים שלי עברו את זה גם, וזה הסימפטומים בגיר של המגאן שהגיר סיים את חייו.

אל תלך למוסך של רנו בשביל לסדר את זה לך רק למכון מיוחד שמטפל בשיפוץ גיר, בחברה ישר יגידו שצריך "לבדוק" ובכל אופו הם יגידו שהלך הגיר המחיר שלהם זה שחיטה , ולא בצדק , רק בשביל שתבין על מה אני מדבר אז הנה סיפור קטן בשבילך.

עשיתי לרכבי טיימינג לפני 3 וחצי שבועות (רגע לפני שמכרתי אותו) בדיוק למוסך הגיע טנדר עם גיר משופץ לרנו מגאן 1600 אוטמטית שנת 2002 בעל הטנדר ניגש לבעל המוסך (שהוא גם חבר שלי) וביקש ממנו שהוא יחתום לו שהוא הביא לו את הגיר, ועל החשבונית היה רשום 2750 ש"ח כולל מע"מ , אני הייתי בהלם מהמחיר הזול ופניתי לבעל המוסך והוא טען שזה המחיר שהוא שילם קומפלט על שיפוץ גיר מלא {היו הרבה בעיות בגיר לטענתו} , בכל אופן שאלתי אותו כמה הוא לוקח על העבודה אז הוא אמר לי ש-1200 לפני מע"מ על הפירוק ועל ההרכבה.

אז המחיר ביחד יוצא בסביבות 4200 , יומיים אחרי שעשו לי טיימינג קפצתי למוסך בשביל לקחת את החשבונית על הטיפול שעשיתי (שחכתי אותה} ובדיוק בעל המגאן ששיפצו לו את הגיר לקח את האוטו אז אני ישר זינקתי אליו בשנייה שהוא יצא מהמוסך (כמעט דרס אותי) ושאלתי כמה יצא לו התיקון כי גם לי "הלך הגיר" אז האדון אמר לי 9300 ש"ח כולל מע"מ.

מיותר לציין שרציתי להרוג את בעל המוסך, כי זה פשוט גועל גועל גועל גועל נפש ולא איכפת לי שהוא צריך להתפרנס אבל מביחנתי זאת גניבה.

בכל אופן מכון שמשפץ גירים ייקח לך בין 4000 ל-5500 שקל .

בהצלחה ואם זה השיפוץ גיר הראשון ברכב אז תהיה מרוצה כי אתה בין הבודדים שהצליחו למשוך 175 אלף ק"מ בלי שיפוץ (במגאן אוטמטית כמובן) .

פורסם

אתה מאיזור חיפה ולכן כדאי להיכנס לבדיקה ואבחון במכון לגירים אוטומטיים גירומטיק.

בקש שיבצעו נסיעת מבחן על האוטו ויחברו מחשב /סורק תקלות.

באם נדלקה המנורה,צריך תחילה לחבר למחשב הגיר את הסורק ולבדוק האם הוא מוציא קוד תקלה ורוב הסיכויים שיצא.

מכיוון שגיר אוטומטי מורכב מחלקים מכאניים פנימיים רבים,צריך לבדוק בזהירות את התקלה ולא לשלול תקלה אלקטרונית בגיר.

לאחר אבחון ובדיקה תקבל הצעת מחיר בהתאם.

בהצלחה ! ותחזור לעדכן לאחר התיקון /אבחון.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

קודם שיאבחנו שצריך שיפוץ.

אתה עלול לעשות שיפוץ ולהישאר עם התקלה(חיפוש קל יראה שהיתה כאן יונדאי אקסנט בפורום שהיתה לה בעיה חשמלית בגיר,הגיר שופץ/הוחלף 3 פעמים ועדיין המשיכה התקלה וכמובן שבצדק בעל הרכב התעמת מול המוסך ששדד אותו לאור היום באלפי שקלים).-חפש את השרשור ותקרא היטב זה יעזור לך להבין ש:

אם התקלה אלקטרונית ולא מכאנית-שיפוץ לא יפתור לך את הבעיה.

אם התקלה מכאנית-נותנים אחריות על שיפוץ גיר 3-6 חודשים או גג 10,000 ק"מ ויש כאלו כמו חבר הפורום אורן שאמר שהוא נותן אחריות ארוכה נדמה לי שבאיזור ה-20K על גיר מיבוא.

לא ניתן לדעת בוודאות כמה שמן יחזיק גיר ששופץ.

כמו שאמרתי לך,כדאי לך לפנות בהקדם לגירומטיק-מקצוענים,לא זולים אבל בהחלט זולים ואמינים יותר מחברת ומוסכי קרסו.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...