Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי ברכב שלי את המערכת ורציתי לברר

חיברתי את החוט השחור לשחור בצמה ולא למתכת, עד כמה זה קריטי?

וכאשר ניתקתי את המערכת הישנה ראיתי שהיו מקוצרים החוטים אדום וצהוב של הרכב וגם המערכת(4 החוטים יחד)

ואני חיברתי את החוט הצהוב והאדום של המערכת לצהוב של הרכב ואת האדום של הרכב אטמתי.

האם זה בסדר?

פורסם

מה שעשית זה:

א. החוט השחור שחיברת אליו את השחור במערכת, מוביל בסופו של דבר לגוף הרכב. כך זה תוכנן.

ב. אתה עכשיו צריל להשתדל לכבות את המערכת כאשר אתה יוצא מהאוטו למניעת זליגת זרם יותרת מהמצבר, וכך להביא לקיצור חייו.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

כאשר דיברתי על חיבור ההארקה זה היה אחרי שהתקנתי כבר והתקנתי בחיי יותר ממערכת 1

השאלה הייתה לאחר שקראתי את המדריך המצולם להתקנה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=150104

שלום לכולם!

2. חיבור כבלי ההד-יוניט לפי ההוראות. זה לא סתם מודגש. הרבה אנשים מתקינים את הרדיו דיסק תוך שימוש בקיצורי דרך כמו איחוד החוט הצהוב והאדום או חיבור המינוס של המכשיר למינוס של צמת החוטים המקורית של הרכב. אם הרדיו שלכם מגיע עם מינוס עצמאי ולולאה בקצהו + הדגשה בחוברת ההתקנה שיש לחבר את המינוס באופן עצמאי ולא לצמת חוטים של הרכב כנראה שיש לזה סיבה! חיבור נכון מבטיח לכם להפיק את המקסימום מהמכשיר, בלי "היסים" רעשים וחיות אחרות. ניתן למצוא תת-שלדה באיזור ההד-יוניט, לשייף את המקום היטב ופשוט לקדוח בורג לשם.

picture080largezu0.th.jpg

איתמר.

אז אני שואל עוד פעם עד כמה זה חשוב?

• תוכן חדש...