Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני זקוק למצבר משומש אך תקין וחזק בעל קוטביי צד אמריקאים לצורך בדיקת צרכניי חשמל ובדיקת אורות כללית ואף להנעה אחת בלבד ע"מ לבדוק את מצב המנוע ברכב שנמצא בתהליכיי שיפוץ/שיחזור והעבודה עליו עוד רחוקה מלהסתיים ופשוט חבל לי לקנות מצבר חדש ב800-900 ש"ח והוא יתרוקן לי סתם "על המדף", אז בבקשה למי שיש במקרה מצבר כזה ומוכן להשאיל לי אותו ליום אחד אני מאוד אודה לו, כמובן שאני יגיע לאסוף את המצבר וגם להחזירו

תודה מראש וחג שמח לכולם

פורסם

למה לא פשוט לחבר כבלים מרכב אחר?

לבדיקת צרכני החשמל זה יעבוד פיקס, עבור התנעה תוודא שהמצבר של הרכב השני מספיק גדול, ושהחיבורים טובים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

כן חשבתי על זה אבל בשביל ההנעה אין לי רכב "תורם" עם מצבר גדול יותר משל יפנית משפחתית סטנדרטית,ובשביל להניע רכב אמריקאי ישן עם מנוע v8 צריך מצבר חזק מעל 62 אמפר או לפחות זוג כבלים מאוד עבים ולא הרגילים 500-600 כמו שמוכרים באוטודיפו/אייס/הום סנטר

אם אני יחבר 4 כבלים(2 מינוס+2 פלוס) למצבר 56 אמפר סטנדרטי של רכב יפני(הונדה סיוויק)ע"מ לנסות להניע מנוע v8 אמריקאי ישן כפי שמופיע בציטוט למעלה יכול ליגרם נזק כלשהו למצבר "התורם" או למנוע "הנתרם" ?

האם זה אפשרי בכלל או שלהפך יהיה למצבר פחות כוח בגלל שיש 2 זוגות כבלים מה דעתכם בעניין?

אגב הכוונה ל2 זוגות כבלים הרגילים 500 כמו שמוכרים באוטודיפו/אייס

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אם תחבר את הרכב שלך לרכב חלש יותר באמפר שעה אתה תיגרום נזק לחוטים ולמצבר ולאלטרנטור של הרכב התורם.

כי אתה צריך לחפש רכב תורם שיש לו אמפר שעה כמו שלך או יותר.

פורסם

אין בעיה עם הכבלים! הבעיה היא ברכב התורם אתה צריך רכב תורם שיש לו לפחות 62 אמפר שעה!.

עם הכבלים אתה צריך 2 זוכות של כבלים(4כבלים) 2שחורים ו 2 אדומים.

אתה מחבר בקיצור פעמיים את הכבלים. איך שסברת את עצמך זה בסדר רק תידאג לחבר קודם פלוס לפלוס ואחר כך מינוס למינוס.

פורסם

לייתר ביטחון ע"מ שלא יקרה שום נזק לרכב ה"תורם" אני יפרק ממנו את המצבר וינסה להניע את הרכב הנתרם בעזרת זוג כבלים והמצבר עצמו, זה יעבוד ככה או שעדיף לבוא עם הרכב ולתת גז בזמן ניסיון ההנעה שיהיה לו יותר כוח?

לא עדיף את המינוס של הרכב הנתרם לשים על חלק מתכתי בגוף הרכב במקום במינוס של המצבר?

פורסם

יכול להיות. אתה לא יכול לקבל על זה תשובה מוחלטת. זה תלוי במספר גורמים כמו מצב הטעינה של המצבר התורם, שזה בד"כ פחות ממאה אחוז, איכות הכבלים שהיא בד"כ ירודה מאוד, כמה הרכב המקבל מניע בקלות ועוד. מצבר קטן יותר מגיע בד"כ עם זרם התנעה קטן יותר, אבל אתה מדבר על הבדלים לא גדולים בין המצברים והיצרן לוקח טווח בטחון מסוים כשהוא קובע גודל מצבר על מנת לפצות על טעינה לא מלאה של המצבר, צריכת זרם מסוימת בעת עמידת הרכב, קורוזיה בחיבורים וכו' .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
אני זקוק למצבר משומש אך תקין וחזק בעל קוטביי צד אמריקאים לצורך בדיקת צרכניי חשמל ובדיקת אורות כללית ואף להנעה אחת בלבד ע"מ לבדוק את מצב המנוע ברכב שנמצא בתהליכיי שיפוץ/שיחזור והעבודה עליו עוד רחוקה מלהסתיים ופשוט חבל לי לקנות מצבר חדש ב800-900 ש"ח והוא יתרוקן לי סתם "על המדף", אז בבקשה למי שיש במקרה מצבר כזה ומוכן להשאיל לי אותו ליום אחד אני מאוד אודה לו, כמובן שאני יגיע לאסוף את המצבר וגם להחזירו

תודה מראש וחג שמח לכולם

חברים העניין עדיין אקטואלי ,כפי שציינתי אני זקוק למצבר חזק רק לצורך בדיקת ההנעה למשך כשעתיים בלבד ולא משנה עם קטבים "רגילים" או צד אמריקאים, אשמח מאוד עם מישהו מבעליי המיקצוע או המוסכים שישנם כאן בפורום יוכל לעזור לי

העדפה לאיזור חולון והמרכז, אשמח אפילו לשלם מחיר סימלי עבור הרצון הטוב ושימוש במצבר

תודה מראש ויום נעים לכולם

• תוכן חדש...