Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בטוחה ומרווחת עד 7,500 שקלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל המלצות למכונית בטוחה, מרווחת וזולה להחזקה, עם גיר ידני. התקציב שלי עומד על 7,500 שקלים בלבד. יש לי היום סובארו ליאונה 86 ולפניה הייתה לי מודל 82. למרות האחזקה הזולה ולמרות שהסובארו מאוד אמינה, המכונית הזו נמאסה עלינו לחלוטין.

המכונית משמשת לא מעט להסעות של הבנות שלי וחברותיהן ואנחנו גרות במושב, לכן אני לא צריכה מכונית שמתאימה לפקקים עירוניים.

אני אסתפק ואודה גם לשמות של דגמים ואת יתר עבודת ה'בילוש' אעשה בעצמי. תודה, שיה

פורסם

עם תקציב כזה לא תגיעי רחוק, הבעיה העיקרית היא עלות האחזקה, DL תהייה תמיד התשובה המנצחת.

את יכולה גם לקנות וולוו אבל החלקים יקרים (למרות שלא תחליפי הרבה), צריכת הדלק גבוהה והיא אוטומטית בעיקר.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תראה לגבי רכב מרווח וזול לאחזקה יש את הטמפרה....

בהתחשב בקצת מזל ניתן לקנות טמפרה במצב טוב.

הרכב מאוד נוח ועם קצת ידיים טובות אפשר לעשות את הרוב לבד וחלקים יש בשפע ובמחיר זול.

לגבי בטיחות תראה לדעתי יחסית לשנתון ולרכב שאתה מקבל הבטיחות היא סבירה.

עם הטמפרה שלי התהפכתי פעמיים על 140 יצאתי ללא שריטה אבל זה לא אומר כלום.

בכללי בכסף הזה הרכב הכי משתלם זאת הטמפרה גם בגלל איכול הנסיעה וגם הגודל של הסלון והבגאז'.

אגב הרכב הבא שלי יהיה גם טמפרה ובקרוב.

לדעתי המנועים שכדאי ללכת עליהם בטמפרה זה מנוע הקרברטור ומנוע הזרקה רק נקודתית שהוצאה במודלים המאוחרים יותר 95-96

באמצע יש את ההזרקה החד נקודתית שאני אישית לא כל כך אוהב אותה מכמה סיבות ומעדיף את הרב נקודתית אבל עם תקציב גבוהה יותר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

לפי דעתי - ותר/י. תוסיפ/י עוד כמה אלפי שקלים, תוכל/י לקנות רנו/סיטרואן...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

תוסיף לרשימה את פיזו 405 בגירסא הידנית.

בסכום הזה, תוכל לקנות שנתון 93-94, שנרכשות מתחת למחיר מחירון.

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=294&FromYear=1993&UntilYear=1994&Hand=&Auto=0&fromPrice=&untilPrice=&Info=

הרכב נח ומפנק ואמין (שוב, בגירסא הידנית).

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

אני לא ממליץ, אלא שואל את שאר המשתתפים בדיון - האם הסיירה לא מתאימה?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בתקציב שלך ההיתי הולך על דייהטסו אפלאוז שנת 90-92

הדגמים

L רק עם תוספת מזגן

LS מזגן,הגה כח,נעילה מרכזית

X מזגן,הגה כח,נעילה מרכזית,4 חלונות חשמל,מראות חשמל,תוספת משענת יד,צמיגים קצת יותר רחבים,משענות ראש אחוריות.

משנת 94 שמות הדגמים משתנים וכן גם מערכת הדלק הופכת להזרקה.

יש לבדוק היטב את המנוע,מערכת קירור רגישה מאוד למי ברז.

(אני לשעבר בעלים של 2 אפלאוזים תמורה מעולה עבור הכסף ממליץ רק על גיר ידני)

• תוכן חדש...