Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת החורף אני רוצה להחליף את הגומיה שנמצאת מסביב לדלת או יותר נכון על המשקוף, בעבר שאלתי איפה ניתן לקנות כזאת וחלק אמרו שזה מקורי וחלק אמרו שלא, הפעם החלטתי לצרף תמונה כדי שיהיה ברור לכולם על איזו גומיה אני מדבר.

איפה ניתן למצא כזאת לפי מטר רץ באזור ת"א?

ובנוסף יש לי זוג ברגים סוררים בתא מנוע שהביאו לי עצבים והוחלט לטפל בהם אבל ללא הצלחה ולכן אני צריך המלצה לבעל מקצוע בת"א שיכול לטפל בעניין.

בורג אחד עם ראש אכול, הוא תופס פלסטיק ולכן ריתוכים ודברים מהסוג הזה לא בא בחשבון, הבורג השני הראש שלו נגזר אבל יש בליטה של 2 מ"מ בערך ושוב אין אפשרות לריתוכים ודברים מהסוג הזה.

DSCF0002.JPG

DSCF0003.JPG

DSCF0015.JPG

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בקשר לברגים כנס ל-"פורת" הוא מומחה להוצאת ברגים שבורים.

העסק נימצא ברחבה מול בזק, באזור התעשיה רחובות. ליד מוסך "דיין" שמתקן אמריקאיות, מול מוסך האופנועים.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הבורג במכסה שסטומים: הסר את המיכסה ותוציא את הבורג עם פלייר פטנט קטן

הבורג שניראה פיליפס אכול: קח מסורית, תעשה לו חיתוך שיתאים למברג שטוח גדול,

ממליץ לתפוס את הידית של המברג עם פלייר פטנט גדול, להישען על המברג ועם היד הניש לסובב את הפלייר.

תכלס לא סיפור.. ראיתי מקרים עצובים יותר

בכל אופן אם אתה הולך לבעעל מקצוע אז בדרך כלל יש להם סט מברזים מיוחד עם קיט להוצאת ברגים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני לא יכול להמליץ לך על בעל מקצוע, מה שכן זה לא כל כך מסובך לעשות את זה לבד.

ישנם סטים יעודיים של מברזים קוניים עם הברגה הפוכה לחילוץ, תריץ חיפוש בפורום.

בעיקרון קודחים חור בבורג, במס' שלבים - כל פעם עם מקדח גדול יותר, המלצה שלי

יש לקדוח חור שיהיה כ70% מקוטר הבורג, לאחר מכן מבריגים את המברז (הברגה הפוכה ולכן

מבריגים נגד כיוון השעון), כאשר המברז נתקע בקצה החור שקדחת ותמשיך לסובב הבורג יתחיל להפתח.

על המברז יש ציון של קוטר המקדח שבעזרתו יש לקדוח את החור ולכן תתחיל מלמדוד את את קוטר ההברגה,

תכפיל ב0.7 לאחר מכן מצא מברז שהמקדח שלו קרוב לקוטר הזה.

אל תתפשר על איכות המברז, סט טוב של 5 מברזים עולה כ100 ש"ח, הסטים של 20 ש"ח

לא שווים כלום. כמובן שחייב גם מקדחים איכותיים.

פורסם

הבורג האכול היה פעם בורג כוכב, זה אחרי שהראש הפך עגול וניסיתי לדפוק שם מברג שטוח ואחרי זה לסובב, לא הצליח ולא בא לי להרוס יותר כי אחרי זה בעל מקצוע גם יאלץ להשתמש במכשור "מיוחד" יותר שיעלה לי הרבה יותר.

מכסה שסתומים אין לי כוונה להוציא, יש שם סיליקון וברגע שפותחים צריך לנקות שם טוב טוב ולמרוח סיליקון ולחכות וכל הסיפור המטופש הזה שיעלה לי יותר מהוצאת הבורג עם אופציה לנזילה עתידית עקב מריחה לא נכונה של הסיליקון.

פלייר פטנט לא נכנס שם בשביל הבורג השבור, והבורג האכול הוא עם כיפה שאין אפשרות לתפוס עם שום דבר אחר חוץ מלקדוח אותה עם כלים שאין לי. מעדיף לשלם ולא להרוס.

אני אבדוק מחר את פורת באזור תעשיה

לגבי הגומיה איפה אני מוצא כזאת?

in the face

with a chair

פורסם

כשיש בורג פיליפס עקשן לא ממשיכים עד שהוא נהרס. במקום זה משתמשים בכלי שנקרא impact driver.

תוכל לעשות חריץ עם משורית כפי שהציעו לך ואז להשתמש בכלי שציינתי. בכל מקרה בעל מקצוע יחלץ את הברגים דיי בקלות, לא חסרות שיטות.

פורסם

אם הבורג האכול לא נעול במקומו בעצמה שהענק הירוק היה מתפעם ממנה,

ניתן אולי לשחרר אותו עם פלייר פשוט.

קצת ספריי WD40 על האיזור, המתנה של 2 דקות, ניגוב הבורג(שלא יחליק הפלאייר), ולתפוס חזק את הראש של הבורג עם הפלאייר.

אני עושה את זה לעיתים עם הפלאייר של הלדרמן כש"נאכל" לי ככה בורג.

אצלך אבל אני לא יודע באיזו עוצמה הוא תפוס, ייתכן שלא יעבוד.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני לא בודק אצל ג'אן, אם יש תחליפי תואם מקורי אין סיבה שאני אקנה מקורי במחיר מופקע.

תבדוק אצל ירגום בת"א

in the face

with a chair

• תוכן חדש...