Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

405 טורבו (לא 16...)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נעשה את זה קצר:

הפרויקט הנשקל - 405 עם מנוע RGX, בלי שיפורי מנוע מיוחדים (היינו בלי החלפת טורבו/אינטרקולר/ברז/מחשבי גדישה וצפונה). בעיקרון - מכונית משפחתית עם ביצועים טובים, שתגלה אמינות טובה.

בתכנון: החלפת חישוקים וצמיגים, החלפת בולמים וחלקי מתלה שיידרשו להחלפה, שדרוג של כל רכיבי מערכת הבלימה והחלפה (בלית ברירה) של מערכת הפליטה.

תוצאה של פרויקט כזה שיעשה ברמה גבוהה תהיה פשוט מכונית משפחתית מהירה ואמינה - שכן כל המכלולים יהיו חדשים, כמו יישור קו אולטימטיווי שכזה.

חשבתי להתחיל בחיפוש 405 2 ליטר מושבתת, ובמקרה יש אחת כזו ביד2, שדורשת טיפול ראש. העניין הוא שהיא אוטומטית.

יש לציין שכבר היתה לי 405 אחרת שהתחילה אצלי פרויקט ולא סיימה. אני יודע למה אכנס מבחינה כספית ויודע פחות או יותר מה אני אקבל.

ולשאלות:

1. פרוצדורלית, מה נדרש כדי להחליף את המנוע הקיים ל-RGX? אפשרי בלי קומבינות?

2. החלפת תיבת הילוכים אוטומטית בידנית - אני מניח שאפשרית (עושים את זה בסילביות הבודדות שנותרו אוטומטיות), אבל מה זה כולל (גם בהיבט הרישוי), ומי עושה?

3. מערכת פליטה - אני לא מחפש לא רעש ולא פוזה. האם מערכת פליטה של MI16 (שני צינורות לכל האורך) תתאים, או שתידרש כאן בנייה מיוחדת, ואם כן - על מי אפשר לסמוך בתחום?

4. השאלה הכי פחות עקרונית - כמה אפשר להוציא ממנוע ה-RGX במצבו הסטנדרטי ביותר? האם אפשר לשחק עם מחשב המנוע ולהוציא ממנו קצת יותר, דוגמת VAG?

זהו, בינתיים, אם למישהו יש הערות והצעות נוספות, אשמח לשמוע.

שנה טובה לכולנו,

בטאמן 16V

ברינג און דה סבבה

פורסם

תשובות .

1. ניתן לאשר , לא איכפת להם אם זה RGZ או RGX או RGY וכו' , איכפת להם שהנפח נשאר אותו נפח . אנחנו המרוויחים מהגדולים מכך .

2. זה הרבה פחות מסובך מהחלפה כמו בסילביה , כאן לא תצטרך דרייבשאפט , ביצה וכו' .

3. הכי פשוט לבנות צנרת פליטה אחת של 2.25 וזהו .

4. בלי לגעת במחשב ולפתוח מנוע אתה יכול להגיע לסביבות ה 200 כ"ס . במידה ותרצה להעלות הספק ללא החלפת מזרקים , אתה תצטרך לשים ברז שיעלה גדישה ל 0.8 או למתוח את הוויסטגייט כדי שייתן את הגדישה הזאת . מעל 0.8 אין מספיק דלק ביחס לכמות האוויר שנכנס . עם אינטרקולר חזית זה אמור לספק לך 170 כ"ס .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

אם אתה מדבר על ה-SRi שביד2 אני וויתרתי עליה בגלל שהיא אוטומט.

אני כבר תקופה מרפרף באינרטנט בחיפוש אחר SRi\MI16 405 כמובן.

עד כה מצאתי 2 אוטומטיות שנראו טוב אבל שוב לא גיר רגיל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

היתה לא מיזמן 405MI16 למכירה באיזור חיפה, שווה בדיקה...

מיסתובבת 405 טורבו באיזור יהוד, ראיתי אותה שבוע שעבר.

אולי מישהו פה מכיר את הבעלים ויכול לקשר אותך אליו ותקבל כמה טיפים ועזרה.

בברכה,

פג.

פורסם

יאשה - תודה.

בנוגע ל-MI המקורית, ראיתי את המודעה הזו. אני מעריך שפרויקט השתלת טורבו ב-405, שכולל החלפת מכלולים מקיפה, יגיע, יחד עם מחיר המכונית, ל-25-27K. בסכום הזה, תתקבל מכונית שכל מכלולי ההינע שלה חדשים / במצב חדש.

ל-MI הזו, שאלוהים יודע מה עבר עליה וכמה קילומטראז', ודאי צריך לבצע יישור קו מסיווי, שיביא אותה לאותו סכום לפחות. אני מעדיף כבר להתחיל מאפס. מה גם שכך יש לי את הפריווילגיה לחפש 405 מדור שני, עם תא נוסעים איכותי יותר, ולא דור ראשון, כמו ה-MI הזו.

UNO TURBO - בדקת את ה-SRI ביד2 או שאמרת לעצמך "אוטומטית אני לא קונה"?

שוב, תודה לכולם,

בטאמן 16V

ברינג און דה סבבה

פורסם

אני חושב שעדיף שאתה תעשה כזה דבר ב306

זה אוטו יותר חדש והוא נוסע יותר טוב מה405

יש יותר בשוק יותר קל למצוא אוטו כזה במצב טוב

יש גם יותר חלקים לשיפורים של אוטו כזה ויותר אנשים שמכירים אותו

ואם אתה חייב 4 דלתות אז יש כזה:lol:

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
מה גם שכך יש לי את הפריווילגיה לחפש 405 מדור שני, עם תא נוסעים איכותי יותר, ולא דור ראשון, כמו ה-MI הזו.

יתרון ענק .

הדשבורד של הדור ראשון הוא מזבלה . מקרקש ונראה כמו 2 שקל .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...