Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל אסטרה קבריולה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש אסטרה קבריולט מהדור היותר קודם בצבע אדום

והגיע לארץ אז קדט קבריולט בייבוא סדיר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הקבריולט הסגורה נראית ממש מרשימה !!!

אבל למרות זאת, אני חושב שאסטרה שנמכרת בארץ מרשימה גם ככה. אני חושב שזה יקח זמן עד שיבינו שהיא אחד המכוניות הטובות שיש.

פורסם

המצב של אופל בארץ הוא מחפיר באופן כללי ומשליך גם על ייבוא של מגוון הגרסאות. משל הביצה והתרנגולת הוא המתאים פה במיוחד, ההחלטה שלא למצב את האסטרה מול הגולף (כמו באירופה) אי אז בסוף שנות ה- 90 וכן השיווק הכושל והמסורבל של UMI (בניגוד לכמות הטרופרים שהיא העיפה פה). אז, אם לא מוכרים מספיק מכוניות אין סיכוי שהיצרן יזיז ולו זרת כדי לסייע בהשגת מחירים נוחים ליבואן. כל שכן בדגמים היותר יקרים.

עכשיו תעצמו עיניים ותחשבו לרגע, מישהו באמת היה משלם קצת יותר מ- 300 אלף שקלים (הערכה גסה בהתסס על מחירי המתחרות בחו"ל בהשוואה למחירן בישראל) על אופל אסטרה CC?

אם הוא מחפש להרשים יש מכוניות מרשימות בהרבה בסכומים האלו ואם הוא מחפש מכונית ספורטיבית אזי ה- OPC היא הבחירה שלו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
המצב של אופל בארץ הוא מחפיר באופן כללי ומשליך גם על ייבוא של מגוון הגרסאות. משל הביצה והתרנגולת הוא המתאים פה במיוחד, ההחלטה שלא למצב את האסטרה מול הגולף (כמו באירופה) אי אז בסוף שנות ה- 90 וכן השיווק הכושל והמסורבל של UMI (בניגוד לכמות הטרופרים שהיא העיפה פה). אז, אם לא מוכרים מספיק מכוניות אין סיכוי שהיצרן יזיז ולו זרת כדי לסייע בהשגת מחירים נוחים ליבואן. כל שכן בדגמים היותר יקרים.

עכשיו תעצמו עיניים ותחשבו לרגע, מישהו באמת היה משלם קצת יותר מ- 300 אלף שקלים (הערכה גסה בהתסס על מחירי המתחרות בחו"ל בהשוואה למחירן בישראל) על אופל אסטרה CC?

אם הוא מחפש להרשים יש מכוניות מרשימות בהרבה בסכומים האלו ואם הוא מחפש מכונית ספורטיבית אזי ה- OPC היא הבחירה שלו.

בלי משים גם אנו נכנסו לעניין של הביצה והתרנגולת. אני לא זוכר מה קרה בשנות ה- 90. נכון שכרגע הם ממצבים את אסטרה מול הגולף ומדוע אין נהירה ? כי אנו חוששים שאולי תהיה ירידת ערך באופל אסטרה ופתאום אנו מוצאים את עצמנו נוהרים אחר העדר וקונים מאזדה למרות שזה לא מה שרצינו בכלל.

מהניסיון האישי שלי, אני לא מתכוון לרכוש רכב לפי פרמטר שוק יד שנייה.

פורסם

שלא יהיה למישהו ספק, האסטרה כפי שנמכרת כיום כחדשה היא מכונית שכמעט ואינה נופלת מן הגולף באיכות ביצועים ובטיחות

לא לחינם השתיים נלחמות זו מול זו בשיניים.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם
שלא יהיה למישהו ספק, האסטרה כפי שנמכרת כיום כחדשה היא מכונית שכמעט ואינה נופלת מן הגולף באיכות ביצועים ובטיחות

לא לחינם השתיים נלחמות זו מול זו בשיניים.

לפני שבוע רכשנו רכב חדש (סיאט לאון) לאחר חיפושים ארוכים ונסיעות מבחן, נבדקו מס' לא קטן של רכבים: אסטרה, B4, מאזדה 6, ג'טה, גולף TSI, אקרוד ועוד'

מהאסטרה לא התרשמנו כלל- על הכביש מאובזרת ברמת המתחרות אשר נמצאות סטגמת מעליה היא עולה כמעט 150K- למה?

היא פשוט לא שווה את הכסף- במחיר הזה המאזדה 3 2.0 המאובזרת עדיפה...

ואגב, לא נראה שUMI מוטרדת מכך אם הם מפרסמים את האסטאה עם טסות לגלגלים דמויי מגנזיום ועוד מכנה אותן בשם מצחיק שאינני זוכר כרגע.

בקיצור, עד שלא ימתגו אותה כראוי ויאבזרו אוה כמו שתריך היא תמשיך לדשדש...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האסטרה כפי שנמכרת כיום כחדשה היא מכונית שכמעט ואינה נופלת מן הגולף באיכות ביצועים ובטיחות.לא לחינם השתיים נלחמות זו מול זו בשיניים.

האסטארה לא נופלת מהגולף, היא עולה עליה בכל אספקט, במיוחד באספקט החשוב מכל (ליצרן) והוא המכירות באולם התצוגה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...