Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו gti החדשה עזרה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום הייתי בסוכנות של פולקסווגן בכדי להתרשם מהפולו גי טי אי החדשה,

אני חייב לציין שהרכב נראה מדהים בדיוק כמו אחיו הגדול, הנתונים נשמעים טוב מאוד אפילו

אומנם המחיר גבוה אבל עושה רושם שזה שווה את זה.

אני אשמח לשמוע מאנשים שמכירים דעות על הרכב היות וזה רכב חדש לא מצאתי ממש חומר

שלא לדבר על לקנות אחת כזו יד שנייה כי אין.

האם הרכב מבוקש כמו שהדגם הקודם (2000,2001 )היה?

בכלל כתבות וקצת אור על הרכב יעזרו מאוד.

בברכה,

proud to be a mini 2006 owner

פורסם

מה בעצם אתה מחפש?

איזה רכב?

אני אישית לא חושב שיש סיבה לקנות היום פולק' חדשה עקב מחירי הטיפול המטורפים במוסך מורשה.

עקב זה שאחריות וכמו כן מכירה עתידית בעייתים אם מטפלים במוסכים לא מורשים , הייתי שוקל זאת מחדש.

פורסם

בסכומים האלו (153K) הייתי הולך בלי להתבלבל על איביזה קופרה (137K) שהיא יותר יפה ויותר חזקה.

מצד שני, אם היו לי 153K לרכב הייתי משיג עוד "קצת" והולך על קליאו ספורט 197 שאמורה להגיע לארץ ותתומחר סביב ה-180K.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מה בעצם אתה מחפש?

איזה רכב?

אני אישית לא חושב שיש סיבה לקנות היום פולק' חדשה עקב מחירי הטיפול המטורפים במוסך מורשה.

עקב זה שאחריות וכמו כן מכירה עתידית בעייתים אם מטפלים במוסכים לא מורשים , הייתי שוקל זאת מחדש.

תוכל לתת דוגמא, מר "אחד שיודע"?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

מחירי הטיפולים במוסכים מורשים של פולקסווגן לא יותר גבוהים מהממוצע במוסכים המורשים האחרים. לא מובן מאיפה אתה מביא את האינפורמציה על הסכומים המטוריפים?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

לדודה של אחות של שכן שלי הייתה פולקסווגן פאסאט או גולף לא זוכר והחליפו לה חלק, מנוע או גיר או שמן במנוע לא זוכר בדיוק במוסך מורשה המרכזי, או איזה אחד אחר ברמת גן לא זוכר בדיוק וזה עלה לה 5,000 ש"ח או 15,000 או 500 לא זוכר בדיוק משהו עם 5.

וזה מלא כסף, אז אל תקנו פולקסווגן.

לחבר שלי לעומת זאת יש סובארו ופעם הלך לו המנוע, אבל בסוף זה עלה לו רק 9.99 לסדר את זה, כי מסתבר שהוא התבלבל ושכח לשים את הקוד בקודנית ובגלל זה לא הניע, אז הוא פינק את הרכב בעץ ריח, ובגלל זה סובארו גם יותר אמין וגם הוא הרוויח עץ ריח ואחלה שירות מהמוכר בתחנת דלק אלונית, או YELLOW, אני לא בדיוק זוכר.

פורסם

הרכב נראה טוב ונשמע טוב. הוא נוסע יפה ומאובזר בהחלט, אבל כאן מסתיימות המחמאות. המחיר היקר ביחס לתמורה ובעיקר ביחס לתמורה של האחות/מתחרה לבית סיאט, מייתר את המכונית הזו כמעט לחלוטין.

על שאלות ספציפיות נוספות - תשובות ספציפיות.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יניב, לידידה שלי (שבמקרה גם שכנה שלך) יש את הרכב..

הוא ממש חמוד, יש לו כוח והוא מאובזר, אבל פה זה נגמר..

איביזה FR/CUPRA יתנו תמורה הרבה יותר טובה לכסף (ולדעתי גם נראות יותר טוב).

בכל מקרה, מה קרה שהחלטת על רכב ידני? ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לי יש גולף.

לאחותי/אימי יש בורה.

יש לחבר הכי טוב שלי פולו GTI.

לחברים הכי טובים שלנו הייתה גולף.

אף אחד יותר לא מתקרב למוסכים מורשים כיוון שכולנו נכוונו בצורה קשה ביותר.

סתם לדוגמא השבוע הייתי בצ'פיון לשם שאלה. וראיתי את השלט מחיר שעת עבודה: 260 ש"ח ללא מע"מ.

להשוואה אצל "מוסך רון" זה לפי השלט 180 ללא מע"מ , ותלוי גם מה העבודה. הוא לוקח גם פחות אם זה משהו קטן.

בצ'מפיון הפקידות (שהן מגעילות בכל המוסכים המורשים שלהם , ג.ג.ג.,סיידון,צ'מפיון בני ברק,פליקס) מכניסות את זה אוטומטית ולא שואלות כלום.

הכל מנסיון.

פורסם

וזה עדין נמוך ב10K מהפולו....מה עוד שניתן להתמקח בסיאט, תאמין לי :wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

זה וזה וזה, 260 ש"ח לפני מע"מ זה מחיר ברוב המוסכים המורשים בארץ. אל לך להשוות מוסך עצמאי למוסך מורשה.

מנסיון עבר (הרבה עבר, למעלה מ10 שנים), השירות בצ'מפיון מרכז (בני ברק) בסדר גמור ואפילו יותר מזה.

260 ש"ח לפני מע"מ זה המחיר של שעת עבודה לפי ה"חוברת" של היצרן (במקרה הזה - אודי/פולקסווגן/סיאט).

זאת אומרת שאם עובדים על הרכב 8 שעות ולפי החוברת זה רק 3 שעות יחייבו אותך על 3 שעות.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
בסכומים האלו (153K) הייתי הולך בלי להתבלבל על איביזה קופרה (137K) שהיא יותר יפה ויותר חזקה.

מצד שני, אם היו לי 153K לרכב הייתי משיג עוד "קצת" והולך על קליאו ספורט 197 שאמורה להגיע לארץ ותתומחר סביב ה-180K.

לטעמי האיביזה בדור הנוכחי פשוט מכוערת בטירוף.

בנוגע לקליאו:לא הייתי ממהר להמליץ על רכב שעוד לא הגיע לארץ, ועוד לא יודעים מה המחלות שלו.

אני גם לא חושב שהיא מהווה קניה משתלמת במחיר של 180K.

(לפותח השרשור : קבל טיפ קטן : הבחור שמכר לי את ה GTI קנה GTI 2007 יד ראשונה ב170 אלף ש"ח....ככה שהמחירון ברכבים חדשים לא מהווה אינדיקציה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני דיברתי רק על שעות עבודה.

זה בלי האקסטרות שאין לי שום כח לכתוב עליהן. אצלי זה הגיע למצב של מכתב לחברה בגרמניה.

אייל צודק האיביזה מכוערת נורא. אבל נורא.

אני רק אכלתי חרא מצ'פיון ובמיוחד מהמוסך בבני ברק.

גועל נפש.

• תוכן חדש...