Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אני רוצה ללמוד על המנוע..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואין לי שמץ של מושג

מים בקרבורטור, מים ירוקים, שמן מנוע מסויים לכל מנוע וכל העניין, אני רוצה לדעת הכל. או לפחות הרוב

אז יש לי בקשה מוזרה

יש לי תמונה של המכסה מנוע של המכונית שלי (לא הפח, אלא כל המנוע מבפנוכו)

אם יש למישהו צייר או משהו והוא יוכל לסמן לי מה זה כל דבר ולמה זה משמש ומה זה עושה

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש אבל ממש אשמח.

אגב סתם ידע שיהיה.. המכונית זה יונדאי אקסנט 96'

תודה רבה.

imag0050mn4.jpg

מקווה שהתמונה ברורה דיו על מנת שתוכלו לענות לי

ג'ימיניב!

פורסם

בתמונה אני רואה פנסים, מנוע, מצבר ופתח מילוי מים לרדיאטור. ככה לא תלמד הרבה, אגב. תתחיל לקרוא חומר בנושא ואני מאמין שדרך פונקצית החיפוש תמצא ממש הרבה.

פורסם

מומלץ גם לעיין בספר רכב.

כמו כן מומלץ לחפש בגוגל דברים כמו (החלפת שמן ב"שם הרכב כאן"), שמן בלמים, שמן הילוכים, רדיאטור,וכל שאר החלקים הנמצאים במנוע מצוי.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

וואי, תודה רבה רבה רבה.

אבל מצער אותי שהסרטונים באנגלית.. אני מחפש משהו אולי "מדריך למנוע" בעברית.. אפשרי דבר כזה?

בכל מקרה תודה רבה!!

ג'ימיניב!

• תוכן חדש...