Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בקרוב בע"ה אני אקבל את היונדאי קופה שלי =]

הסאב המיועד הוא הקיקר L7 עם מגבר מתאים.

עכשיו רציתי לדעת איך המערכת הזאת נשמעת לכם:

סאב כמו שאמרתי כבר

מקדימה קומפוננט

מאחורה קומפוננט

6*9 על המדפים

או שעדיף קומפוננט על המדף ו6*9 בצדדים?

כמובן שזה רק הרעיון אבל האם זה חכם לשים את הרמקולים שאמרתי איפה שאמרתי?

מי שלא מכיר ביונדאי קופה מאחורה המקום לשים רמקולים בדלת גדול מאוד אפשר להכניס איזה 2 6*9 בכל צד בקלות...

יש למישהו קעיון לבניה יותר איכותית?

ושאלה קטנה קומפוננט יותר איכותי מ6*9 נכון?

תודה מראש

אם זה משנה אני שומע פחות או יותר הכל (לא כולל ג'ז בלוז קלאסית וכו')

פורסם

אני עדיין חושב אני צריך לראות את התקציב שלי ולראות מה מתאים...

אל בעיקרון מגבר טוב יכול להחזיק שתי קומפוננטים טובים לקדימה ואחורה?

ו6*9 סתם מיותר? אני רוצה מערכת חזקה SPL. כן אני צעיר אני רוצה מערכת שביקרון היא חזקה (לפי הקיקר אפשר להבין נראה לי שאני SPL)

פורסם

זה שיש לך L7 לא עושה אותך ל SPL אולי נוטה ל SPL אבל עדיין לא אמרת איזה קומפוננט ואיזה הגברה אתה מיתכוון ליקנות ועל איזה בניות אתה מדבר מפיבר .

דרך אגב איזה שנה הרכב ...

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

התכוונת שאני יותר לכיוון SPL ולא SQ לא הכתוונתי SPL מקצועי.

ראיתי שאצלך יש בניה רצינית. אני האמת מתכנן בניה קטנה ויפה לבגא'ז רק לשים את הסאב והמגברים. וקבל במקרה הצורך.

את הקומפוננטים אשים במקום המיועד שמוכן כמו בכל רכב בדלתות.

איפה עשית את הבנייה שלך?

והמכונית 97-99, למה?

פורסם

אני חושב שאת הבניה שלו הוא עשה בעזרת הידים המדהימות האלה שעשו גם את זה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=171036

זה נראה מפחיד אני בטוח שזה גם נשמע מפחיד!

ציוד בשביל האדם הזה זה כמו מים באוקיאנוס.

ואתה לא נראה לי סגור כ"כ על עצמך , על איזה קומפוננט חשבת להשים מקדימה / מאחורה?

אני אישית אוהב במה אחורית חזקה , אז כמובן שאני בעד לעוד 6*9 אבל זה תלוי כ"א בטעם שלו .

בברה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

אני אישית אוהב במה אחורית חזקה , אז כמובן שאני בעד לעוד 6*9 אבל זה תלוי כ"א בטעם שלו .

ומה יעזור לו עוד 6/9? סתם רעש? עוד בלגן לכיוון? ועוד שיש צמוד L7. שיכול להרוס אותם. (ואני רציני!)

סט חזק מקדימה. סט סביר אחורה (עם אתה ממש חייב) וזוג מגברים איכותיים. אחד לקומפוננטים ואחד לסאב.

אגב עם יש לך כסף. אני ממליץ על דימונד אודיו. HEX 600A. (תחפש עליו.) שמעתי אותו. אחלה סט. בועט. טיווטר רוצח. מיד חזק. אבל! חייב הגברה בריאה (לפחות 100W RMS אמיתיים)

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

להרכיב עוד סט 2/3 חלקים מאחורה ?

זה עוד בניה שלמה , במיוחד אם אתה רוצה להשקיע ב3 חלקים מקדיה ה2 חלקים לא יהרסו מאחורה?

בכל זאת אם אתה שם 3 חלקים מקדימה עוד 3 מאחורה :x רק מטורפים יתחילו בזה לא נדבר על ההשקע שצריך .

חוץ מזה מתי המפגש הבאה (וטוב) אני צריך לשמוע את ה L7 והID כדי להתחיל להחליט כבר .

לפותח השרשור כדי לך גם להגיע להתרשם ולחליט אם זה מה שאתה רוצה באוטו.

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקב לא הבנתי ממש את כוונתך.

למה צריך בניה אם אני שם רק קדימה ואחורה? אני פשוט ישים במקומות הרגילים בדלת. או שאי אפשר להכניס שם קומפוננט?

ואת הטוויטרים אם יש מקום באוטו במקום הנמצא אם לא נלך לאנשהו לעשות בניה קטנה..

ובקשר למפגש

הבעיה היא שאין לי איך להגיע לשם... (אני בן 17 אין עדיין אוטו שלי עד שהיונדאי תגיע)

נראה אני ידבר עם חבר שלי אולי אני יוכל להגיע בע"ה.

תמיד המפגשים ברמת גן?

פורסם

אפשר להכניס לשם אבל הבעיה היא שיש קומפוננט עם 3 או 2 חלקים , ואין במקום הרגיל 3 חלקים להרכבה ולכן צריך לעשות בניה על הדלת למקום נוסף.

+ להניח את הטוויטר כמו שצריך , זה נקרא בניה .

וזה לא קל לעשות.

אם אתה רוצה עוד אחד כזה מאחורה זה כבר פי 2 יותר קשה , אין לי מושג איך תעשה את זה זה השקעה גדולה של כסף!

בברכה

יעקב

פורסם

אתה מדבר על 2WAY ו 3WAY?

אני מתכוון רק 2WAY את המיד ריינג' בדלת בניה קטנה לטוויטרים בקורות.

ומאחרוה גם 2WAY עם מיד ריינג' בדלת ובנייה קטנה לטוויטרים.

אם אף אחד לא ישוב מאחורה, עדיף לי לשים שם קומפוננטאו 6*9?

המקום האחרוי ביונדאי קופה ממש מגוחך.

פורסם

חשתי על משהו.

אם אני לא יעשה כלום מאחורה.

כאילו רק הרמקולים שבאים עם האוטו אם יהיו.

ואת הכסף על קומפוננט נוסף אני יוסיף לקומפוננט יותר איכותי וחזק, ומגבר יותר איכותי וחזק (גם לסאב).

כי מאחורה אני לא חושב שאנשים ישבו מי שמעל 1.60 מטר צריך להתכופף...

או שכדאי לשמוע חזק ואיכותי חייב משהו לפחות קטן מאחורה?

פורסם

כדאי שתחליט מה אתה רוצה. יש לשמוע חזק ואיכותי (אני מאמין שתא המתכוון לנקי, ללא עיוותים) ויש לנסות להגיע לבמה קדמית.

מכיוון שציינת שאתה יותר בכיוון של SPL, ויהיה לך סאב חזק, אתה צריך להביא לך קומפוננט קידמי חזק ודומיננטי אחד וגם רמקולים אחוריים חזקים (קומפוננט מוגבר, אין סיבה ל 6X9). במקרה הזה אתה תצטרך מגבר אחד ל שני הקומפוננטים ומונו לסאב.

קח בחשבון שתא הנוסעים ברכב שלך די קטן - לכן אין סיבה ליותר מדיי אלמנטים.

ממה שאני רואה התיכנונים שלך רובם באויר, אין לך רכב ואין לך תקציב. בעצם חוץ מהסאב לא החלטת כלום עדיין.

תעשה חיפושים, תלמד על הקומפוננט שמתאים לך, תברר האם 6.5 נכנס לך בדלת בכלל, תיסגר על תקציב, תחליט שאתה באמת הולך על המבנה של ה 2 סטים קומפוננט, תקבל את הרכב ואז תתחיל לדבר.

בהצלחה, יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...