Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, היום קרוב לשעה 4 בצהריים נסעתי בכביש ליד געש ויקום לכיוון צפון, לפתע ראיתי ניידת תנועה פולקסווגן ג'טה שחנתה באי תנועה בכניסה ליקום. נסעתי על כ125-135 קמ"ש בערך, בנתיב השמאלי בכביש, וישר לחצתי ברקס והורדתי מהירות, וזה לפני שעברתי את הניידת, לאחר ההורדה הגעתי ל105-110 קמ"ש. יש לציין שהסתכלתי על השוטרים, אך לא היתה להם מצלמה או לייזר כלשהוא שהם החזיקו ביד.

האם יש לי ממה לחשוש ?

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המצלמה נמצאת בפגוש הקדמי, ראיתי אותה לפני כמה ימים בכביש שיורד ליוקנעם מכיוון דרום. ג'טה כסופה או צבע זהב.

אז חבר'ה , אין מה להזהר פשוט סעו לאט!

1.6 206

פורסם

כנראה שלא אותה ג'טה, אך גם אותי עצרה ג'טה סמויה וכסופה לפני כשבועיים בירושלים.

קיבלתי דוח על עקיפה שלא בוצעה, מחר שולח ערעור (תחזיקו לי אצבעות).

פורסם

אני מכיר את אותה ג'טה זהובה.

פעם אחרונה ראיתי אותה בכביש 6 לכיוון צפון.

שבוע קודם לכן ראיתי אותה באיזור קצת לפני יוקנעם בדרך מצומת פרדייס.

הסיבה היחידה שידעתי עליה מראש שזו ניידת סמוייה עם מצלמה ניידת היא רק בגלל שבתחילת החודש יצא לי לנסוע לידו, ואז ראיתי את הצג בתוך הרכב והעינית בצד של הנוסע,כמובן גם הלוחית זיהוי שממוקמת מאוד יפה בחזית, כמעט ולא רואים שיש שם מצלמה.

מאז ועד שבוע שעבר שנסעתי בכביש 6, ראיתי אותה לפחות 5 פעמים באיזור הצפון.

התעסקות בלתי מובנת כל הזמן רק במהירות.

under construction..

פורסם
בדיוק כשעברתי את הניידת הייתי על מהירות של פחות מ-115 קמ"ש, אני סתם פרנואיד או שאני צפוי לקבל דו"ח?

קשה לי להאמין שכיילו את המצלמה לצלם נהגים על 115 קמ"ש. מהירות כזו אינה נחשבת לדו"ח איכותי ואפשר לתפוס שם נהגים על מעל 130 קמ"ש בקלות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לא מזמן היו כתבות בעיתונות על כך שמשטרת ישראל רוצה שתהיה לה גישה ישירה לכל כתובות המייל ובעלייהן, לכל מספרי הטלפון הקווי והסלולרי, לכל מספרי הברזל של הסלולר ועוד כהנה וכהנה מאגרים שיתנו להם מידע בלחיצת כפתור מי עומד מאחורי כל פיפס.

לא מן הנמנע שכשמישהו כותב בפורום כלשהו, על עבירה שביצע, שגם שוטרים קוראים מה כתוב כאן.

כיום בשביל לאתר מי עומד מאחורי הודעתך, הם צריכים צו שופט שיורה לחברת האינטרנט להסגיר מי עומד מאחורי ה-IP של הודעה זאת או האי מייל וכו' וכו'.

אם היום שוטר יגיד לשופט שהוא צריך צו כי יש מישהו שנסע 120, השופט יזרוק אותו מכל מדרגות בית-המשפט.

אבל כמו שהדברים מתנהלים במדינה, המשטרה תקבל בקרוב תיקון לחקיקה ויתאפשר לה באופן ישיר ומיידי לקבל מידע בלי שום בקשה לבית-משפט.

וכשיגיעו ימות "האח הגדול" בשביל לרשום לך דו"ח על מהירות, הם יאתרו את פרטיך בלחיצת כפתור מהמשרד, וישלחו לך דו"ח על סמך הודאתך.

נכון שכרגע הם מדברים רק על הפשעים הגדולים, אבל בישראל כמו בישראל, בסופו של דבר הגבולות נפרצים והרבה יותר קל לחפש את עמך על דברים אחרים.

לכן, אני חושב שאם למישהו יש שאלה שעולה מעבירת תנועה וכד', כראי שלא יודה בזה כאן בפומבי, כי בסופו של דבר זה עלול להתנקם בשואל עצמו מכיוון לא צפוי.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אמיר שיוכיח שמה שכתבתי הוא אמת ולא זיבולי שכל - אם אני אכתוב שנסעתי אתמול מאתיים בכביש החוף, זה אומר שעשיתי את זה?

בקשר לאח הגדול - PROXY שמעת? ואין שום סיכוי שמשטרת ישראל תצליח לגרום למנהל של רשת אנונימיות להסגיר את הלקוחות שלו.

מעבר לזה - לכל אלה שמכירים את הג'טה.

ברור לכם שיש כמה וכמה מכוניות כן? יש באיזור ירושלים על כביש אחד, יש על כביש 6, יש בצפון, יש בדרום, ויש גם כמה במרכז.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אמיר שיוכיח שמה שכתבתי הוא אמת ולא זיבולי שכל - אם אני אכתוב שנסעתי אתמול מאתיים בכביש החוף, זה אומר שעשיתי את זה?

בקשר לאח הגדול - PROXY שמעת? ואין שום סיכוי שמשטרת ישראל תצליח לגרום למנהל של רשת אנונימיות להסגיר את הלקוחות שלו.

אני נתתי כאן רק "טיפ" של חומר למחשבה.

הם לא יצטרכו להוכיח שזה נכון, כי כתבת את זה - ומבחינתם זאת הוכחה.

אני מניח שאם תכתוב 200 הם לא יתעסקו בזה ויבינו שזאת הגזמה, אבל 120 או 130 זה בהחלט סביר.

כן, שמעתי על PROXY.

בסופו של דבר גם על זה יתגברו.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

צר לי להודיע לך אבל הכרתך את עולם החוק\האינטרנט כנראה מאוד מאוד מ-א-ו-ד גבולית,....פדופילים ורוצחים לא מצליחים להרשיע ללא הודעה מפורשת מתועדת בעבירה+קביעת פגישה אנונימית שלו כדמות אינטרנטית+במהלך הפגישה לתת לו ללא דיבוב של הסמוי להכריז שהוא הדמות מאותו פורום, ואחרי זה גם צריך להוכיח שדבר העבירה גם נכון, הריי אני כדי לעשות פוזות על הפורום יכול להגיד שנסעתי 200 בכביש 5, ובמעמד המשפט להגיד שפשוט יש פה בחורה בפורום שע**ד לי עליה ואני מנסה להרים אותה עם שקרים - ואז מה ?, אתה יודע שאם שוטר נוסע מאחוריך על 250 קמ"ש !!!! ללא שום אמצעי מדידת מהירות הוא לא יכול לעצור אותך על מהירות ? אפילו שהוא נוסע אחריך ורואה על המחוג את המהירות, זה לא נחשבת מדידה קבילה אז אתה רוצה להרשיע אדם שנסע במהירות בגלל

הודעה בפורום ?

בלי קשר בנוגע לפרוקסי אתה צריך להבין דבר כזה :

המשטרה פונה לבית המשפט, סבבה קיבלה צו, מגיעה לבחור בשם עומר שמאחסן אתר בבזק בנלאומי, מבקשת ממנו את המידע הרלוונטי הוא נגיד מוסר לה, נגיד שטוען שאין בידיו, פונה לבזק בנלאומי (כל זה במקרה של קארספורום) מקבלת IP, בודקת למי הוא שייך, מקבלת פרוקסי בארגנטינה....עכשיו איך היא בדיוק גורמת לבעל פרוקסי בארגנטינה לשחרר לה מי נותב לURL כזה או אחר מאצלו בשרת בשעה כזאת וכזאת ביום כזה וכזה ? .....אוקי נגיד שבעזרת האינטרפול ולחצים דיפלומטיים הריי זה חשוב ואני בטוח שכל משרד החוץ המוסד CIA והIRA יצטרפו למאמץ, לחצו עליו, ועכשיו הוא משחרר להם את הIP, אבל ? זה IP של פרוקסי ביפן - שהיא כאמור לא חברה של אף אחת מהמדינות שכלכך רוצות את המידע אז מפעילים לחץ דרך גורמיים ברוסיה וגורמי צד שלישי ממונים כדי לשחרר להם את המידע, סבבה שוחרר המידע בשעה טובה....מגיעי ללקוח בבזק בנלאומי...עכשיו אנחנו נרים אותו על טיל את הנקניק הזה !!.....ואז מה ? מסתבר שמדובר בלקוח עם רשת אלחוטית והוא טוען "לי אין קשר לחרא הזה בכלל, בטח מישהו התחבר לי לרשת האלחוטית וכתב את ההודעה הזאת....אז אחרי משהו כמו חצי שנה של מאמצים דיפלומטיים ענקיים הגענו למבוי סטום - מה עכשיו ? :shock:

זה סתם היה תסריט קטן, סליחה אם נסחפתי...תודה למי שקרא :D שאו ברכה !

פורסם

מאז שהוכנסו הדבורות נהיה יותר מעניין במשמרות מתנ"א (לצערי בנתיים ב-B4 כחול לבן רגיל, יהיה גם בפוקוס כפוף לתוספת תקציב בהתאם להצלחה. לי נראה שכולם :- המשטרה , האוצר ,התחבורה והסוכנות יראו שהוא מחזיר את ההשקעה מהר מאד).זה מודד מתרחק ומתקרב לפני ואחרי הניידת . וזה לא בפגוש. נחמד לראות את המופתעים.צריך לקוות שזה שלב בדרך למתנ"א שכולה רק סמויות-מכל הצבעים,הסוגים והשנים, שוטרים באזרחית ודו"ח ישר הביתה.מספיק עם העצירה ו-10 הדקות המנוטרלות מהמשך אכיפה בשמיעת תירוצים. רק זאת הדרך לשינוי דרסטי במהירות שגורמת לתאונות ובעיקר מחמירה את תוצאותיהן.אכיפה סמויה.

פורסם

עתיד,

לא נכנסתי לכל הפרטים הטכנולוגיים כי לא כולם מבינים בזה והדיון נסחף לטכנולוגיה ולא לנושא העיקרי של השרשור.

אבל אם כבר אתה רוצה לדון בזה, כדאי לפתוח שרשור נפרד.

לעצם הענין.

מה שרשויות חוק יעשו כדי להרשיע פדופילים, הם לא יעשו כדי להרשיע על מהירות.

כאשר מישהו כותב: נסעתי 140, זאת הודאה.

עכשיו רק שולחים לך דו"ח ופתאום זאת בעיה שלך להוכיח שכולך דיבורים ושרק סתם כתבת.

אחת הטענות של המשטרה שנחוצה לה גישה מיידית לאיתור - היא כי לפעמים מישהו כותב בפורום על מצוקה ומודיע "אני מתאבד, בלעתי כדורים" וכו'.

כיום למשטרה לוקח זמן לקבל אישורים לאתר ולהגיע. (רק במקרים מיוחדים יש שיתוף של חברות התקשורת ללא צו שופט).

אם בקשתם לנגישות ישירה למידע תאושר, הם יגיעו אליך מיד, ואם במקרה לא לקחת כדורים וסתם כתבת, עוד עלולים לתבוע אותך על כל מיני דברים אחרים שיעלו בדעתם, כמו קריאת שוא, זריעת בהלה וכד'.

כאשר מדובר בפדופילים, המשטרה משקיעה הרבה יותר משאבים ובדרך כלל מדובר במבצע רחב היקף ולפעמים הוא חוצה גבולות.

כך למשל, בדיוק בזמן שכאן בישראל ישתלטו על החשודים בפדופילה תוך כדי פריצה לבתיהם,

במקביל משטרת ארגנטינה תתפרץ ותתפוס את החברה המפעילה ואת ה PROXY עצמו.

להזכירך, במקרה של פדופילה, דרושות הוכחות, כי הרי אף פדופיל לא ממש מפרסם ברשת שהוא כזה ובכל זאת מגיעים אליהם.

במקרה של המהירות, הכותב בפורום בעצמו הודה וכתב, וזאת הודאה עצמית, ללא כל לחץ של חוקר וכד'.

שבוע טוב.

פורסם

איפה הימים שכל ניידת סמויה הייתה מאזדה 15 עם 3 גורילות בפנים ו7 אנטנות על השמשה הקידמית.

היום יש אפילו הונדה אקורד סמויה.

מזל שאני תמיד נוסע כחוק :).

אה ואתמול נסעתי 270 בכביש ת"א אשדוד עם סוזוקי בלאנו עם שאסי ודרסתי יונה שלא עברה במעבר חציה.

אי אפשר להרשיע בנאדם על זה שהוא רושם בפורום שהוא נוסע 115 בכביש כלשהו.

לצורך העניין אם אתה על 140 ולידך יושב מפכ"ל המשטרה ברכב שלו על 140 הוא לא יכול לתת לך דו"ח.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
מאז שהוכנסו הדבורות נהיה יותר מעניין במשמרות מתנ"א (לצערי בנתיים ב-B4 כחול לבן רגיל, יהיה גם בפוקוס כפוף לתוספת תקציב בהתאם להצלחה. לי נראה שכולם :- המשטרה , האוצר ,התחבורה והסוכנות יראו שהוא מחזיר את ההשקעה מהר מאד).זה מודד מתרחק ומתקרב לפני ואחרי הניידת . וזה לא בפגוש. נחמד לראות את המופתעים.צריך לקוות שזה שלב בדרך למתנ"א שכולה רק סמויות-מכל הצבעים,הסוגים והשנים, שוטרים באזרחית ודו"ח ישר הביתה.מספיק עם העצירה ו-10 הדקות המנוטרלות מהמשך אכיפה בשמיעת תירוצים. רק זאת הדרך לשינוי דרסטי במהירות שגורמת לתאונות ובעיקר מחמירה את תוצאותיהן.אכיפה סמויה.

גם לזה יש פתרונות טכנולוגיים. המזל הוא שהאזרח תמיד יהיה צעד אחד לפני החזיר.

עריכה: לגבי הדבורה, נקודת האור לנהג הרגיל היא שמדובר בכמה אנטנות מעל הגג, לפחות בניידות הקיימות, מה שאומר שלא סביר לראות את זה על כלי רכב סמויים בקרוב. מה גם שזו מערכת כמעט ולא רלוונטית במרכז - מאחר וצריך שהרכב יהיה בודד לחלוטין על הכביש. בקיצור, חרטא. במרכז ימשיכו הלייזר והמלוטנובות, וגלאי רדאר טובים פותרים את בעיית הדבורה בקצוות הארץ המרוחקים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...