Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם לגבי קניית רכב מאזדה 6 שנת 2004 שעשה 147,000 ק"מ

האם זה כדאי ואם אין בעיה, כמה צריך להוריד על זה במחירון??

(הרכב היה בליסינג ועוד שנה ביד פרטית)

תודה מראש :wink:

פורסם

לדעתי, דלג.

לא חסרים רכבים מהסוג הנ"ל שעברו אך ורק ידיים פרטיות, ובעלות ק"מ שפוי.

אשמח לענות על שאלות לגבי הרכב עצמו.

פורסם

תודה בכל מקרה..

התקציב שלי הוא 80,000 ולא מצאתי רכבים רבים במחיר הזה

ויש לי כמה שאלות על הרכב עצמו אשמח עם תוכל לענות

האחד זה מהי צריכת דלק ממוצעת שלו האם הוא זולל

וכשנסעתי בו הרגשתי את הכביש כלמיני מהמורות וכאלה,האם זאת הרגשה נפוצה במזדות?

ושוב לגבי הקילומטרז'.האם ידוע לך על החיסרון חוץ מהירידה במחירון או הבלאי הטבעי?? אפילו שלא מתאים לשנתון לפי המחירון פשוט אני רוצה לדעת מה המשמעות של זה

פורסם

צריכת הדלק הממוצעת עומדת על כליטר אחד לכל 10 קילומטרים. מדובר על נהיגה רגועה, כאשר המזגן דולק, מיכל הדלק

מלא עד הסוף (65 ליטר) ומשפחה המונה 5 נפשות ברכב.

מיכל מספיק בממוצע לכ-630-650 ליטר, לפעמים הצלחנו לעבור אפילו את רף ה-700 ק"מ למיכל (לרוב נסיעות בדרך מהירה).

לגבי המהמורות, ברכבי בולמי הזעזועים גמורים, ומרגישים כל מהמורה בצורה חזקה, אך עם בולמי זעזועים תקינים אני לא זוכר

שנתקלתי בהרגשה חזקה של המהמורות.

לגבי הקילומטראג' ולהשפעות שלו, אין לי מושג בעניין, רכבי גמע "רק" 72,000 קילומטר עד כה. (ליסינג לשעבר, שנוסע אצלנו כ- 26,500 קילומטרים בשנה).

פורסם

ושוב לגבי הקילומטרז'.האם ידוע לך על החיסרון חוץ מהירידה במחירון או הבלאי הטבעי?? אפילו שלא מתאים לשנתון לפי המחירון פשוט אני רוצה לדעת מה המשמעות של זה

אם המחיר משתלם זאת יכולה להיות עסקה טובה. היו לנו בחברה שתי מאזדה6 עם ק''מ בסביבות ה-130 אלף כל אחד, אם הרכב טופל אז אין בעיות ספציפיות. אם החליפו שמן מנוע ופילטר בזמן אז המנוע במצב טוב, הגיר גם מחזיק יפה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...