Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אזעקת ביפר לרכב - MVP625

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לדעתי יש לסוכני גארד ולאלה שמוכרים אחוזים מכל העסק הזה

כי חברה שלא ממש מוכרת מה יש לה להפסיד , היא משקיעה בפרסום

ונותנת מתנות כדי שמתקינים ימליצו על המערכת שלהם .

שדרך אגב המערכת הזאת ממש לא ישראלית אלא פיתוח של טיוואן

אם אתם מעודדים פיתוח ישראלי ומוצרים ישראלים לכו על רב בריח

שזו באמת חברה מוכרת ואמינה ושיש למי לפנות ולקבל בחזרה ללא בעיות .

חוץ מקליטה ואני לא חושב שמישהו באמת בדק את הטווח האמיתי כל הפונקציות אותו הדבר .

כן באמת בנאדם שנמצא קילומטר מהרכב יקבל צלצול מה זה יעזור לו ?

לך תרוץ ברגל קילומטר שזה שווה ל 3.6 דקות

תעשו חשבון אתם .

מן ההגיון שכל ספק\מתקין מורשה של חברה מסויימת ימליץ על המוצר שהוא מכיר ולא מוצר מתחרה.

לגבי שירות - למה בגארד אין למי לפנות במקרה של תקלות?

גארד אגב, זה לא מוצר יפני אלא מוצר איטלקי.

לגבי הטווח - אם העניין הוא לגניבת רכב, אזעקה כזאת היא סה"כ התראה. לא מניעת גניבה. ללא עלוקה או ציוד נוסף כל גנב מנוסה יכול להתפתר מהאזעקת MVP או גארד במהירות. כך שבדר"כ מה שמשחק פה תפקיד זה התראה.

Tomer: לגבי הנעה משלט בגארד\MVP -אם הרכב לא אוטומטי דבר כזה אינו ביטיחותי. כך שאם הרכב שלך ידני שהאופציה הזאת במילא לא משנה כלכך.

פורסם

לתקן כמה שטויות שנרשמו פה.

טווח הקליטה של MVP625 הינו קילומטר, וכן, אני מהמשועממים שבדקו את זה.

עדיף לשמוע גנב מקילומטר מלא לשמוע אותו בכלל, זו דעתי לפחות. חוץ מזה, זה כייף שכחבר שוכח משהו ברכב שכשאתם על חוף הים וכל מה שאתה צריך לעשות זה להגיד לו ללכת לרכב ואתה כבר תפתח לו את הרכב מהחוף :)

הייתה לי את האזעקה שנה וחצי והיא ממש אחלה, רק לפעמים כאשר ניסיתי למשוך את הידיות הקדמיות (לא לפתוח עם מפתח), אז האזעקה פעם צפצפה ופעם לא.

האזעקה הזאת כ"כ יסודית שבמידה ותסגור את האור הקטן מעל המראה ברכב ותנעל אותו, היא תתריע לך על זה.

האמת שגם המתקין אמר לי שהסוללה הולכת פעם בחודש, אבל פה אני מוכן להשבע שלקחו לי כמה חודשים טובים, אפילו חצי שנה, לסוללה לשלט עם הביפר (השלט השני שלי היה שלט ראגיל ובו לא החלפתי בכלל סוללה בשנה וחצי האלו, אם זה משנה).

דבר נוסף, יש לך לשלט פונקציה לעבוד באופן חסכוני.

פורסם

800 מטר קו-אוירי (אני הרגע עם החוברת ביד).

הגארד מגרדת את הקילומטר.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תוכן חדש...