Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

יש לי תקציב של עד 40,000 ש"ח

מצאתי אתמול סוזוקי סופר בלנו ( אין לי מושג מה ההבדל בין הסופר לבלנו הרגילה) יד ראשונה מבחורה שכמעט ולא נסעה בה. היא עשתה 47,000 ק"מ וטופלה רק במוסך מורשה

הבחורה דורשת על האוטו 45,000 ש"ח שזה 4000 ש"ח יותר מהמחירון שלה לפי מה שראיתי

השאלה אם כדאי לי להשקיע טיפה ולקנות אותו או שזה לא שווה בסכום הזה?

תודה על ההתייחסות

ערן

פורסם

אם הרכב במצב חדש הייתי חושב על זה ברצינות, כמובן בכפוף לבדיקה במכון, ולהורדה במחיר אם ימצאו ליקויים כל שהם.

בסה"כ שווה לשלם קצת יותר על רכב במצב חדש.

אך שוב, כאמור לעיל, אך ורק אם הרכב כחדש ולא מלא דפיקות "קטנות" תיקונים "קטנים" ולא מושקע.

פורסם

הבלנו רכב עמיד בצורה בלתי רגילה ואפילו התעללות לא ממש תרגש אותו.

באחד ממבחני ההשוואה שעשו לרכב מול מתחרות לפני כמה וכמה שנים נאמר שהיצרנית בנתה את לוח המחוונים ותא הנוסעים כאילו הרכב אמור להתמודד עם תנאי "מלחמה" ממש.

אמינות, אמינות ושוב אמינות......

אבל בתחום הבטיחות הסיפור שונה:

במבחנים אחרים נקבע שזאת המכונית הגרועה ביותר שניתן לדמיין(כמעט) במצב של תאונה. תאונה תהיה כמעט גזר דין מוות. ציטוט(מהזיכרון).

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני הייתי מנסה להוריד אותה ל2500-3000 מעל לפני הבדיקה ושם גם לחפש קצת נקודות ולהתיישב עליהן (מה לעשות, ישראלים:)).

סה"כ אני, אישית, הייתי הולך על זה.

פורסם

למען השם למה אתה מחפש בלנו? חוץ ממזגן ואמינות האוטו הזה מגעיל בטירוף. לא הייתי משלם שקל מעל המחירון אפילו אם זו היתה סופר דופר בלנו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...