Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של קיקר מסדרת פרי אייר(FREE AIR) בגודל 10 אינטש ועם התנגדות של 4 אוהם

ואני מחפש בשבילו מונובלוק/מגבר 2 ערוצים שיתאפשר לי לעשות בו גישור וחשבתי אולי לקחת את הMAC AUDIO Z2200

ולעשות איתו גישור לסאב...מה דעתכם? והאם יש אפשרויות יותר טובות עד 1000 ש"ח?

אם זה יעזור האוטו שלי הוא סובארו גראנד-לאון 93...

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

הייתי מציע לך ללכת על הפייל PLA3000D , הוא נותן 400WRMS ב4 אומ 800 ב2 אום ומגיע ל1200WRMS ב1.3 אום , גם אם נוריד ממנו 20% על הגזמה . זה עדיין במחיר הזה מונו הכי חזק וטוב שיש . כך שהוא בהחלט התמורה הכי טובה לכסף שאני מכיר

בברכה יהודה

פורסם

אני אומר את זה ככה , אם לא היה לי משהו בראש (שיעלה הרבה יותר מהפייל הזה ) הפייל הזה היה המגבר שלי לסאבוופר . אני לא חושב שבארץ יש משהו שיותר טוב מזה, גם בפי 2.5 ממחירו .

ואם אתה רוצה תשווה את הנתונים של מגברי המונו שיש ב1000 ש"ח

בברכה יהודה

פורסם

שניהם זבל. (לא זבל סיני, אלא פשוט זבל שלא עומד בחצי מההצהרות)

תבחר איזה זבל מריח לך הכי טוב..

וב 1000 שקלים ביד שנייה אמורות להיות לך אופציות הרבה יותר איכותיות מאלו!

פורסם
שניהם זבל. (לא זבל סיני, אלא פשוט זבל שלא עומד בחצי מההצהרות)

תבחר איזה זבל מריח לך הכי טוב..תגיד המונובלוק של הלנזר היה סיני לדעתך ? כי זה בדיוק אותו מונובלוק .

וב 1000 שקלים ביד שנייה אמורות להיות לך אופציות הרבה יותר איכותיות מאלו!

אז כשקנו אותו ב2400 ש"ח הוא היה בסדר לרוב חברי הפורום , כששמים עליו את התווית של פייל ודורשים עליו 1000 ש"ח הוא מגבר סיני ?!!!

אז אולי תאיר את עיני איזה מגבר הוא לא סיני ונמכר במחירים הוגנים ? ונותן תמורה לכסף עדיפה על הפייל הזה ? אני אשמח לדעת

בברכה יהודה

פורסם

אם הסאב הזה הוא פלוס מינוס 300 RMS אתה יכול גם בכיף לנסות את המונו שבחתימה שלי - אפשר להשיג אותו באלפיה והוא שווה כל גרוש!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אף אחד לא הצליח לזהות איזה דגם הסאב שלי אז אין לי מושג כמה RMS הוא...

אני רק יודע שהוא 4 אוהם ו10 אינטש מסדרת פרי איר של קיקר...

המגבר שלך יחזיק את הסאב שלי בלי להכנס לפרוטקשן ולעשות בעיות?

חשבתי קודם להביא מגבר 4 ערוצים ולחבר אליו קומפוננט וסאב ורק שאני יקנה עוד קומפוננט אני יצטרך מונובלוק...

אז על איזה מגבר של 4 ערוצים עד 1000 אתם ממליצים?(יש אפשרות ליד שנייה)

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

מגבר שני ערוצים יעשה עבודה טובה מאוד.

הסיבות שאנשים קונים מונובלוק הן שתיים עיקריות - האחת היא שזה ספק כוח יעודי למגבר שמרים רק את הסאב - אבל זאת גם אותה הסיבה שבגללה אפשר לקנות מגבר 2 ערוצים ולהרים את הסאב בגישור.

אבל - הסיבה השניה היא זאת שנותנת למונובלוק עדיפות על מגבר 2 ערוצים.

מגברי מונובלוק ב95 אחוז מהמקרים הם מגברים קלאס D - הם מגבירים תחום תדר מאוד מצומצם ובגלל זה גם דורשים פחות מתח ופחות מכבידים על מערכת החשמל של הרכב תוך כדי סיפוק עוצמה גבוהה יחסית.

כשמגברי 2 ערוצים הם לרוב קלאס AB והם דורשים יותר מתח.

בנוסף לזה מגבר מונובלוק שיצרן טוב מייעד אותו לתחום הבאס - היצרן גם ישים את הדגשים החשובים יותר לתחום הזה מאשר במגבר שני ערוצים - אבל זה ממש זניח אם אתה מביא מגבר 2 ערוצים טוב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...