Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנחנו במשפחה מחפשים מכונית חדשה, לאחר חיפוש וקריאה של המון חומר על המכוניות פאסאט וC5 עדיין נשארתי מבולבל.

הבקשות הן לצריכת דלק חסכונית (אפשר גם דיזל), שתהיה מרווחת וגדולה, שנתונים 2001-2003.

ההתלבטות העיקרית היא בין:

1-סקודה אוקטביה

2-פולסווגן פאסאט

3-פולסווגן בורה

4-סיטרואן C5

אשמח לעוד אפשריות, על מה כדאי להסתכל בכל אחד מהמכוניות, מה הכי מומלץ, רק המכוניות שמצאתי הם עם קלומטרז' גבוה, כמה זה נורא?

איזה מנוע כדי לקחת בכל אחד מהאופציות כדי שגם יהיה יחסית כוח וגם לא תגזים בדלק או סולר.

תודה רבה לכולם.

:-) just smile
פורסם

אם מרחב וגודל חשובים לך, תוריד את האוקטביה והבורה מהרשימה. קטנות וצפופות משמעותית הן מהפאסאט ובמיוחד מה C5.

הפאסאט מקנה תחושה איכותית ומוצקה מאוד, נוחות נסיעה טובה, מרחב פנימי גדול וביצועים נאותים. ה C5 למעט ענין התחושה שציינתי, בו היא נופלת מהפאסאט, נותנת מרחב פנימי ענק, נוחות נסיעה ללא תחרות וביצועים לא רעים עם מנוע 2 ליטר.

בתקווה שהבאתי יותר תועלת מנזק.

פורסם

שמעתי שמועות שהC5 2.0 בזבזנית דלק גדולה, מה הצריכה שלה?

האמת שאני מאוד רוצה פאסאט הבעיה היא הקלומטרז'ים הגבוהים שבהם הם נימכרות, ואם כבר קלומטרז' נורמאלי אז ישר המחיר בכמה אלפים מעל למחירון

פורסם

לשאלתך, לפי נתוני היצרן, צריכת הדלק הממוצעת של ה2.0 עומדת על כ-11.5/6 ק"מ לליטר. בפועל ולא מבחינה אופטימית של נתוני היצרן בערך על 10 ק"מ לליטר, שזה לא כזה נורא (בייחוד בהתחשב בתמורה שאתה מקבל ב60K).

פורסם

אז זה לא כזה נורא, לא שתיינית גדולה, מה עוד כדי לשים לב? כנראה שבסוף נלך על הC5 שמעתי הרבה דברים טובים עליה.

מישהו יכול להוסיף איזה אזהרות, הערות, עצות, או כל דבר אחר שיעזור לי לקנות את הרכב המתאים לי ביותר.

נ.ב אין אפשרות לעשות חיפוש על סיטרואן C5 כי הביטוי C5 קצר מידיי, אז בבקשה תתיחסו.

תודה מראש.

• 10 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מבחינת אוקטביה, אני יכול להגיד מתוך ניסיון של 7 שנים איתה, רכב אמין מאוד.

לא היו תקלות מיוחדות, למעשה כמעט ולא היו בכלל תקלות (מה שכן היה, הוחלף אלטרנטור אחרי כ-6 שנים, מאוורר של רדיאטור אחרי 7 שנים ובאופן פרופילקטי בלבד טרמוסטט ונשם אחד של מנוע).

אם הרכב טופל כמו שצריך (במקרה שלנו למשל מוסך מורשה), לא אמורות להיות אצלו בעיות אמינות.

שלנו 1.6 אוטומט.

מבחינת צריכת דלק, בעיר היא עושה 1 ל-10 בממוצע עם מזגן.

מבחינה דינאמית, המנוע עושה את העבודה, אבל זה לא רכב של עקיפות ומירוצי רמזורים. מזגן כמובן לא מטיב עם העיניין.

תא מטען פשוט ענק, אפילו גדול יותר מבימר שלי שמתקרב לאורך של 5 מטרים. מאחורה די צפוף, מקומות מתאימים לאנשים קומפקטיים או ילדים. למבוגר בגודל ממוצע קצת קשה לנסוע שם בנסיעה ארוכה.

אז אם, הצפיפות מאחור לא מדאיגה אותך, ממליץ בחום. רכב מעולה למשפחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...