Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבוע רכשנו את הרכב יד 1 מטופל במוסך מורשה עם 42 ק"מ לא עבר שבוע ונדלק בלוח שעונים נורה כתומה של הממיר הלכתי למוסך מורשה שהתחבר לרכב ואמרו לי שם שיש גוף חימום בתוך האגזוז שמחמם את החיישן כשהאוטו קר והוא נשרף ולכן יהיה לי בעיה כל פעם שהאוטו קר,אבל זה לא נורא וניתן לנסוע ככה (מה גם שעלות התיקון היא 1800 שקל),רציתי לדעת אם מישהוא נתקל בבעיה ויכול לתת לי עוד פרטים כי פשוט נראה לי שהאוטו אוכל הרבה דלק המחשב שלו מראה צריכה של 16 ליטר ל100 ק"מ וגם מבדיקה שלי מילאתי 25 ליטר ונסעתי בקושי 180 ק"מ וזאת בנסיעה רגועה ביותר אבל עם מזגן,עוד בעיה שיש היא שהרכב כבוי ולוחצים על הברקס האור חניה מקדימה נדלק מה יכולה להיות הבעיה.

פורסם

1. אם חיישן החמצן אכן פגום בסליל החימום שלו יש להחליף החיישן ואולי ניתן להחליפו לחדש תחליפי וזול יותר מ 1800 ש"ח

וזאת במוסך/מכון/הזרקות דלק וכו'.

2. תקלת האור חנייה נובעת, בודאות כמעט מלאה, מנורה אחורית שהוחלפה והותקנה נורה עם מגע אחד במקום נורה עם 2 מגעים, אחד לאור אח' ואחד לאור הבלם. נקודת המגע היחידה שבנורה, הלא מתאימה, מחברת בין 2 פחיות המגע שבפנס האח' ולכן זרם אורות הבלם עובר אל האורות האחוריים והחנייה הקדמיים. באותה מידה הדלקת האורות גורמת גם שאורות הבלם דולקים מאחור קבוע (זה מסוכן).

פורסם

אני מתאר לעצמי שיש לך מיצובישי כריזמה אייר, אני לא יודע לענות לך לגבי הפרטים לגהי החיישן אך לגבי צריכת הדלק אין לך מה לסמוך על המחשב דרך - אני לא יודע איך הוא מחשב את נתוני הצריכה אך הוא פשוט מזייף. אצלי הנתון עומד על 11.1 ובמכוניות אחרות השוויתי והוא עומד על 9.3 המחשב דרך טוב רק בתור שעון ומד טמפ' חיצונית ובמקרים מוסימים כצג לרדיו דיסק המובנה.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

• תוכן חדש...