Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

החלטתי להתחדש לי בHU חדש ויש לי כמה שאלות שברצוני לשאול אתכם.

הרבה זמן שאני מחפש HU שיענה על דרישות די ספציפיות שלי ואפילו היום אני מתקשה למצוא אחד ש100% מתאים לי, לכן אני עדיין מתלבט, אם כי אפשר להגיד שמצאתי משהו שאני רוצה.

אני מחפש HU שיקבל את השירים ממקור שהוא לא CD, מענייני נוחות וגם בגלל שהשירים שלי הם בפורמט WAV (ריפים של דיסקים מקוריים) ולכן בדיסק איני יכול להכניס הרבה שירים (מתוך ה1000 ומשהו שיש לי), כמו כן ניתן להבין שאני מחפש איכות גובהה.

בדקתי אפשרויות של IPOD דיסק קשיח משולב ועוד כמה, בדרך כלל הפתרונות היו נורא יקרים וגם לא מושלמים.

אני בעל של דיסק קשיח נייד 2.5" שלא צריך מקור חשמל (WD PASSPORT 120GB), כניסת הUSB מספיקה, והייתי שמח לחבר אותו לHU, עד היום לא היה פתרון כזה עד שנתקלתי ב7950UB של PIONEER, הרבה משתמשים ברשת הצליחו לחבר את הדיסק הקשיח החיצוני שלהם בהצלחה למכשיר ובכללי התגובות היו טובות, לכן אני די מעוניין במכשיר הנל.

דבר ראשון, עשיתי חיפוש וראיתי שמשתמשי הפורום לא כל כך ממליצים על פיונייר, למה זה? והאם גם המכשיר הספציפי לא מומלץ? אם כן למה? וגם אשמח אם תציעו לי חלופות/אפשרויות אחרות.

עוד דבר, הייתי שמח אם מישהו יודע ויכול להגיד לי על חנות באזור המרכז (אני גר בפתח תקווה) שמחזיקה מוצרים בתצוגה, אני רוצה לבדוק שהעסק באמת פועל טוב עם הדיסק הקשיח החיצוני שלי, כל עוד אני לא יוכל לבדוק אני לא יקח את הסיכון שזה לא יעבוד.

זה המוצר המדובר:

http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=576040

תודה מראש!

עריכה: שחכתי לציין, כרגע המכשיר יורכב על סובארו איפרזה 2004, עם הרמקולים המקוריים שיש עליה (זבל) אבל בעתיד אני כן מתכוון לקנות רמקולים טובים שיכללו טוויטרים וופרים וסאב וופר, אז זה עוד משהו שצריך לקחת בחשבון (אם זה באמת משנה).

בנוסף אני אשמח לכל אפשרות מתקדמת כגון אקוליזר פרמטרי (שזאת אפשרות שאני מאוד אשמח שתיהיה) קרוסאובר מובנה וכו'

ודבר אחרון, קראתי באיזשהו מקום שה7950UB הוא בסך הכל גירסא עולמית של ה6900UB והם למעשה זהים, האם זה נכון? ולמה כמעט ואי אפשר למצוא מידע ברשת על ה7950UB?

• תוכן חדש...