Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6904 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ברשותי פונטו ספייס SX מודל 2003 ידנית

לפני כחודש החלפתי באיזה מוסך לא אציין את שמו בלמים מאחורה

מסתבר שהם החליפו ולא כיוונו טוב או שלא הרכיבו טוב ולכן היה בעיית בלמים מאוחרה

מכיוון והם עשו לי את זה חינם פרוטקציות.. לא ממש הייתי יכול לבוא ולצעוק עליהם..

בכל מקרה ..

נסעתי ככה איזה שבועיים עד שפתאום נלדקה לי נורת ה ABS

הייתי בטוח שזה תוצאה של כל מה שקרה וברגע שני אסדר את זה הם יכבו..

אתמול תיקנתי את עניין הבלמים כאשר החליפו לי נאבות חדשות כי הם נשחקו כתוצאה ממה שקרה..

רק שהבעיה עכשיו שהנורת ABS עדיין דולקת..

חיברנו את האוטו למחשב ונאמר שם.. כי nosignal in rear left and right sensor

מה שאומר שכניראה ושני החיישנים מתו..

עכשיו השאלה היא האם זה הגיוני ששניהם יילכו בבת אחת?

האם אין מה לעשות וצריך פשוט ללכת לשלם איזה 1300 ש"ח אם לא יותר על החלפתם?

האם הגיוני שבעיה אחרת גורמת לזה שעוד לא עברתי עליה..?

אשמח לכל רעיון אפשרי לפני שאני מוריד עוד 1500 ש"ח עם כאב לב ופחות גלידות לאכול בחודש icon_smile.gif

תודה

פורסם

למרות שזה בקומבינה , כדאי שנדע את שם המוסך , וזאת על מנת שחברי הפורום ידעו לאן לא ללכת .

אם מדובר במוסך רציני וטוב , הרי שלפחות חלק מחברי הפורום מכירים אותו , ויביעו עליו דעה חיובית .

אם לא , מוטב שנדע ...

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

אני בכל זאת לא אציין את שם המוסך כי יש לי חלק אולי בפאשלה.. מלחתחילה ידעתי שזה הפעם הראשונה שהוא מחליף בלמים אחוריים לפונטו ספייס..

ובכל מקרה אמרתי לו שיעשה אז אני לוקח את האחריות עליי..

ובכל מקרה אשמח לעזרה בנודע לשאלו שלי

תודה

פורסם

לעתיד תדע -

בסוף השנה שעברה החלפתי בלמים אחוריים (רפידות + תופים) במוסך המרכזי בת"א וזה עלה קרוב ל- 800 ש"ח. אם אני לא טועה, הכל תחליפי.

כנ"ל אותו מחיר לקדמיים - רפידות מקוריות + דיסקים תחליפיים.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

את הלקח שלי למדתי..

השאלה מה עכשיו... מה נלך כמו איזה אהבל לשלם 1500 ש"ח להחליף חיישנים מאחורה...?

אני יודע שהמוסכים של פיאט קצת עצלנים.. הם יגידו להחליף וזהו

אני משום מה חושב שלא הגיוני ששניהם ישרפו יחד ובכלל מה סיבה..?

אני חושב שיש איזה תקלה אחרת שאני לא יודע מהי...

אני חושב שאני אקח אותו לבדיקת מחשב בפיאט ניראה מה הם יגידו...

גג נחכה אם זה מקסימום ניסע בלי ABS זה לא שהאוטו הזה כבד כל כך ודורש את זה באופן משמעותי

פורסם

אני מנתניה ומכיר את מוסך השחר שם..

פשוט נתנו לי הצעה של החלפת שתי חיישנים + עבודה 1500 שח ניראה לי מוגזם בתחשב וכל חיישן עולה 470 ש"ח לפני מעמ

פורסם

האם יש סיכוי שהחיישנים לא חוברו או שלא חוברו כראוי לאחר החלפת הנאבות? האם לאחר ההחלפה, ניסו לאפס את המחשב ולראות האם התקלה חוזרת?

ליסוע ברכב שיש בו ABS עם מערכת לא תקינה זו שטות!

לא רק שאתה לא מנצל אביזר בטיחותי שיש ברכב, סביר להניח שלא תוכל לעבור את בדיקת הרישוי השנתית כאשר המערכת לא תקינה!

פורסם

הבעיה של החיישנים היתה עוד לפני שהחליפו את הנאבות.. את הנאבות החלפתי בגלל שהם היו שחוקות והייתי בטוח

שבגלל זה ה ABS לא עובד.. אחרי שהחלפתי חובר למחשב ואופס..

לאחר נסיעה של 20 מטר זה נדלק שוב עם error כזה: No Signal in rear left and right sensor

זאת אומרת אין סיגנל .. ואני מתחרפן איך יכול להיות ששניהם ניזוקו כך..

מה שכן הסביר לי משהו שבגלל הבעיה שהיתה לי בבלמים בעצם הייתי מושך את ההנדברייק בחניה למרות שהוא לא היה

עובד.. בגלל שהבלמים מאחורה הגיעו עד הסוף ככה הוא אמר וזה מה שדפק יותר את הנאבות.. והוא משער שזה גם דפק את

החיישנים

פורסם
הבעיה של החיישנים היתה עוד לפני שהחליפו את הנאבות.. את הנאבות החלפתי בגלל שהם היו שחוקות והייתי בטוח

שבגלל זה ה ABS לא עובד.. אחרי שהחלפתי חובר למחשב ואופס..

לאחר נסיעה של 20 מטר זה נדלק שוב עם error כזה: No Signal in rear left and right sensor

זאת אומרת אין סיגנל .. ואני מתחרפן איך יכול להיות ששניהם ניזוקו כך..

מה שכן הסביר לי משהו שבגלל הבעיה שהיתה לי בבלמים בעצם הייתי מושך את ההנדברייק בחניה למרות שהוא לא היה

עובד.. בגלל שהבלמים מאחורה הגיעו עד הסוף ככה הוא אמר וזה מה שדפק יותר את הנאבות.. והוא משער שזה גם דפק את

החיישנים

יכול להיות שהם לא חוברו פשוט?

תרגום בסיסי ל-no signal

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

על תבורי הגלגל האחוריים מותקנים טבעות משוננות שבאמצעותם חיישני ה ABS קורא את סיבובי הגלגל. יתכן כי במהלך העבודה הן נפגעו, יצאו ממקומם או הורכבו תבורי גלגל ללא השינן המדובר.

פורסם
על תבורי הגלגל האחוריים מותקנים טבעות משוננות שבאמצעותם חיישני ה ABS קורא את סיבובי הגלגל. יתכן כי במהלך העבודה הן נפגעו, יצאו ממקומם או הורכבו תבורי גלגל ללא השינן המדובר.

אתה מדבר על הנאבות?

פורסם

הסבירות לכך ששני החיישנים נדפקו בבת אחת היא נמוכה. בדוק אם לא ניתקו את הקונקטורים שלהם משאר הצמה במהלך העבודה. בדרך כלל גם יש הבדלה בתקלות שהמחשב מוציא במצב של נתק מול מצב של זר לא קיים או רחוק מדי. המחשב מוציא קוד תקלה שונה עבור כל אחד מהמקרים, ובדרך כלל אתה גם יכול לקרוא במחשב את הסיגנל שמגיע מהחיישנים.

בדוק התנגדות בחיישנים והשווה לרשום בנתוני הרכב. במידה ואתה רואה בתקע שמגיע אל המחשב התנגדות תקינה של שני החיישנים האלה, אז תבדוק מה קורה עם זרי השיניים. אם הם קיימים ומספיק קרובים לחיישנים (בד"כ משהו כמו 0.5-1.5 מ"מ) . סתם להחליף חיישנים בלי לעשות את הבדיקות שרשמתי, זו בגידה במקצוע, לעניות דעתי.

• תוכן חדש...