Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני סטודנט ומחפש רכב בערך ב15 אלף.

לאחר ייעוץ עם אנשים חיפשתי רכב שיהיה כמה שיותר חדש וידוע כאמין במחיר זול.

למשל סקודה פליסיה שנת 97 או 98 או 99, או משהו בסגנון.

אבל מוסכניק אמר לי על הסקודה שהמנוע שלו לא רציני (למרות שזה וולקספגן כי זה המנועים הישנים).

לאחר בירור במחירון ראיתי שאני יכול לקנות גם וולבו 740 משנים 93-94

או סאאב 900 גם בערך מאותם שנים...

אז השאלה שלי אם זה כדאי? ואני לא מדבר על וולבו או סאאב אלא על כל מיני מכוניות מכובדות

כאלו שאחרי 13 - 14 שנה אני יכול לקנות אותם ב15 אלף...(אם אתם מכירים עוד)

יאללה תודה

דודי

פורסם

אתה צריך לקחת במשבון, שמחירי אחזקה של רכבי יוקרה ישנים יכולים להיות יקרים ללא כל פרופורציה למחיר הרכב.

לקנות אתה יכול. להחזיק ולתדלק אחר כך אתה יכול גם ?

צריכת דלק של מנוע 2-3 ליטר ישן עם גיר אוטומטי תיהיה לפחות כפולה מצריכת דלק של אותה סקודה פליסיה.

דווקא וולוו 740 הוא אחד הזולים מבחינת מחירי האחזקה, יחסית למכוניות סאלון ישנות.

אני לא יודע, מה נחשב בעינך "רכב מכובד".

אם המטרה שלך היא חיסכון נטו וכלי תחבורה בסיס- תשאר בכיוון שלך, כלומר רכב קטן זול וחדיש ככל הנחתן.

אם אתה מוכן להשקיע הרבה מעבר למחיר קניה הנמוך, רואה ברכב גם סוג של תחביב, רוצה רכב גדול, נוח ומפנק, שנחשב לפני כמה שנים "רכב מנהלים", ומוכן להסתדר עם צריכת גלק גבוהה - יש כמה אופציות מעניינות.

פורסם

מה שאמר לך המכונאי זה שטות. פולו/איביזה/קורדובה וניו פליסיה חולקות את אותה מכניקה והן אמינות מאד.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

בונה יפה עונים פה... חשבתי שאלו שמבינים במכוניות הם ערסים ושאין להם מחשבים

סאאב שנת 93 או 94 נשמע לי טוב

מאשר פליסיה שצריכה מלא תיקונים.

אבל יש אולי רכב טוב אמין אחר 1600 סמ"ק שאתם יכולים להמליץ עליו משנת 97-98 שלא יעלה יותר מ14 אלף ? (כמו הפליסיה).

פורסם

אם תחפש פה בפורום על סאאב שתמצא שלרוב עליות התחזוקה שלהם גבוהות מאוד.

וולבו 740 תהיה קניה יותר הגיונית מבחינת עליות אחזקה ותיקונים, כל עוד אתה מבין מה מצפה לך בהוצאות דלק.

פורסם

אני במקרה ערס וכותב ממחשב של חבר, כי אין לי מחשב.

קבל עצה ידידותית - אל תקנה שום סאאב בשום פנים ואופן בשלב זה של חייך, לא בגלל שזה רכב רע, אלא בגלל שעל סמך שתי השאלות ששאלת עד עכשיו, הוא לא מתאים לך ואתה תשבית אותו לאחר תקלה משמעותית ראשונה.

לגבי מכוניות נוספות בתקציב שלך - יש בפורום אפשרות לבצע חיפוש בהודעות קודמות. כפתור חיפוש נמצא בסרגל כלים למעלה.

תרשום שם "רכב ב 14000 ש"ח ", תעבור על התוצאות, ותשאל אחר כך שאלות יותר ממוקדות.

בהצלחה.

• תוכן חדש...