Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אפשר להוריד בLOW-ID רק שזה יוצר 2 בעיות

א.כל המידע מועבר דרך השרת ולא PTP מה שאומר ברוב השרתים יגבילו את הרוחב פס ולא יתנו לך להשתולל

ב.אתה מקבל קרדיט של כפכף מהשרת כי אתה לא משתף

א. זה לא מדויק. כשאתה מחובר בLowID כל החיפושים, הקמות ההתקשרות, בדיקות התור וכו' עוברים דרך השרת אבל התעבורה של המידע עצמו עוברת ישירות בין המחשבים. כשאתה עובד עם LowID אין למחשב המרוחק אפשרות להתחבר ישירות אליך למחשב ולכן גם אין לו אפשרות להודיע לקליינט שלך שהגיע תורך לקבל chunk מהקובץ או לברר איזה chunk נדרש אצלך. כל התעבורה הזאת עוברת דרך השרת ולכן מוגבלת, אבל המידע עצמו עובר ישירות.

ב. את הקרדיטים אתה בכל מקרה לא מקבל מהשרת, אלא מהקליינטים האחרים ברשת. אם אני זוכר נכון (ואני ממש לא יודע למה אני בכלל זוכר את זה ולא משהו חשוב כמו, למשל, מספר הטלפון שלי בבית) אתה מקבל בדיוק חצי מהקרדיט שהיית יכול לקבל. אבל בקבצים פופלאריים זה ממש לא חשוב.

ובלי שום קשר, חוץ מדברים נדירים באמת, איזו סיבה יש להשאר עם אימיול כשביטרנט נהייה כ"כ טוב?

כי ביטורנט דורשת ממך לחפש טורנטים בכל מיני אתרים "סגורים" בשביל כל פיפס שאתה רוצה להוריד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרבית השירים בעברית לא יוצאים באתרי הטורנט, חלקם יוצאים אחרי זמן מה, אבל אין מה להשוות את המצב לאימיול.

הדגם שציינת לא נמצא כאן, בדוק אולי במקום אחר, תמצא את הדגם.

פורסם
מרבית השירים בעברית לא יוצאים באתרי הטורנט, חלקם יוצאים אחרי זמן מה, אבל אין מה להשוות את המצב לאימיול.

הדגם שציינת לא נמצא כאן, בדוק אולי במקום אחר, תמצא את הדגם.

אהה,

בוא הנה אני מרגיש כמו סבתא שלי.

שנייה אני בודק שוב.

זה זה...

3CRWE554G72T

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

ממש סבתא-זפטה.

קודם כל, קרא את המידע שבקישור הזה, כדי שתדע מה צריך לעשות:

http://www.netcheif.com/Articles/P2P_PF/P2P_FP.htm

והנה מדריך מפורט לראוטר שלך:

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/3com/3CRWE554G72T/BT_Homesafe.htm

פורסם

מה זה :

Please enter the ip address of your BT Homesafe into the box below. Do not skip this step!

Please enter the last three digits of the ip address of your BT Homesafe:

פורסם

מה זה ???

Please enter the last three digits of the ip address of your BT Homesafe

זה הדבר היחידי שתוקע לי את התהליך.

פורסם
זאת אומרת שיש לך LOW-ID ואתה מוריד כמו גדול באיזה קצב לדוגמא (לא קצב כלל...של 7 מליון קבצים, אלא קצב של קובץ בודד עם מקורות טובים)....

זה ממש מעניין כי אתה פה פורץ את כל מוסכמות הPTP ועיקרון ה"handshak

זה באמת מאוד מעניין......

תראה, אני לא יושב עם פרינט סקרין ומחכה ליתפוס את האימיול בפיק שלו

יצא לי ליראות שהיו 2 הורדות שכל אחת מהם היה על 50-60 וגם ליפעמים הורדה אחת על 90-100 ומה שכן שמתי לב שבו זמנית מה שלקח לי חלק מהרוחב פס היה העלה של אותך קבצים או קבצים אחרים שכבר ירדו.

חיבור 1.5M ADSL

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

דניאל, יש לך כבר כתובת IP משוייכת למחשב?

אם כן, אתה אמור להכניס את 3 הספרות האחרונות שלה (אני מניח שזה 192.168.0.X [ה-X מסמל מס' כלשהו, אמור להיות אחרי ה-0, אבל נמצא לפני בגלל קשיי עברית :|).

נסה למלא, ותחזור עם תוצאות.

פורסם
דניאל, יש לך כבר כתובת IP משוייכת למחשב?

קרא את הקישור הראשון שנתתי לך. שם מצוין שיש להכנס להגדרות הרשת בווינדוס ולקבוע IP ידני למחשב.

כמו שכתב מר וולבו, הספרות האחרונות של הכתובת הם מה שצריך להכניס בשורה הזאת.

• תוכן חדש...