Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VR6 סתם שאלה של בוקר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

מעניין אותי למה מנוע 2800 מוציא רק 170כ"ס למה להוציא אותה רכב כזה לשוק אני בטוח שהיה להם יותר משתלם לתכנן יותר את המנוע ולהוציא ממנו הרבה יותר כח,

לא חושבים?

אולי?

בכל זאת?

:wink:

קו---------------------------------------

פורסם

מה קשור,שילדה?

נראה לך שיש להם בעייה לבצע חיזוקים?

ואני ראיתי גולף רגילה שמחזיקה עליה 320 כ"ס(ואולי אפשר יותר)

?????So fuckung what

הVR6 זה רכב נהיגה נפלא!

אתה ראית אולי איך ה170 סוסים "העלובים" האלה באים לביטוי בגלגלים?

כוח של מנוע זה כמעט הכל אבל רק כמעט,זה גם התגובה שלו,הצליל,האיכותיות,באיזה סל"ד המומנט מתחיל להרביץ.........

לסיכום......מטחנת דלק נחמדה למדי.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם
שלום לכולם

מעניין אותי למה מנוע 2800 מוציא רק 170כ"ס למה להוציא אותה רכב כזה לשוק אני בטוח שהיה להם יותר משתלם לתכנן יותר את המנוע ולהוציא ממנו הרבה יותר כח,

לא חושבים?

אולי?

בכל זאת?

קודם כל, הגולף הזאת יצאה בשנת 92. באותה שנה 174 כ"ס ממנוע וי6 2800 היה תוצאה מכובדת מאוד (בעצם, גם היום זו תוצאה מכובדת למדי - לרכבים קוריאניים...)

דבר שני - מה גורם לך לחשוב שהיה להם יותר משתלם לתכנן את המנוע שיוציא יותר כוח?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני חושב שהם הוציאו "רק" 170 כוחות סוס מכיוון שזה אוטו יחסית ישן ובטח בשנים האלו לא היה אפשר להוציא עוד הרבה ממנוע 2800 למרות שגם היום זה מכובד!

פורסם
שלום לכולם

לא חושבים?

אולי?

בכל זאת?

רוני

אולי יותר קונים :idea:

קו---------------------------------------

פורסם

אולי יותר קונים :idea:

וואלה? איך לא חשבתי על זה. :p

אם הם היו מנסים להוציא יותר מהמנוע הזה, עלויות הפיתוח והייצור של הרכב כנראה היו גדולות יותר, ואז הוא היה עולה יותר, כלומר - פחות קונים...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אוליבגלל שהשלדה לא מספיק טובה כדי להתמודד עם הכח הזה .

אני מאמין שיש לך אינטרנט.

אולי תערוך חיפושים קצת על כמות הVR6 TURBO שיש בארץ ובעולם!!

המנוע הזה פשוט יש לו פוטנציאל אדיר!!

ועל הדרך תראה מה רושמים על השלדה. :p

פורסם
שלום לכולם

לא חושבים?

אולי?

בכל זאת?

ה VR6 הוא לא מנוע V סטנדרטי אלא מנוע בעל מבנה מיוחד, מעין בן כילאיים בין V לבין מנוע טורי (נכון גם ל V5 ול- V6 הנוכחיים), בעל ראש אחד רחב ולא שניים נפרדים, וזווית צרה בין הצלינדרים.

בגלל הזווית הצרה אין מקום ל- 4 שסתומים לצלינדר (לפחות אז לא היה) ומכאן שאי אפשר להוציא הספקים גבוהים מאד.

מצד שני זהו מנוע קומפקטי וקל משקל יחסית, שאפשר להכניס גם למכונית קטנה יחסית כמו גולף.

אם היו מכניסים לשם מנוע V אמיתי בגודל מלא (באמצעות כף נעליים, כפי שאמר פעם קלארקסון), היתה מתקבלת אולי מכונית חזקה מאד, אבל עם פרונט כבד בטירוף, התנהגות כביש סוררת ומחיר אסטרונומי.

והערה למי שמתיימר לנחש את שיקולי יצרני הרכב - כדאי שתרדו מהעץ הזה - קטונתם, גם אני.

פורסם

אני לא התכוונתי לכך שהשלדה לא מספיק חזקה , אני התכוונתי לכך שהיא לא מספיק טובה.

יצא לי לנהוג על VR6 ואני ממש לא התרשמתי מהיציבות שלה ומהיכולות הדינמיות שלה לכן אני חושב שהיא לא צריכה עודף של כח.

פורסם

אני לא התכוונתי לכך שהשלדה לא מספיק חזקה , אני התכוונתי לכך שהיא לא מספיק טובה.

יצא לי לנהוג על VR6 ואני ממש לא התרשמתי מהיציבות שלה ומהיכולות הדינמיות שלה לכן אני חושב שהיא לא צריכה עודף של כח.

הVR6 נחשבה לאחת המכוניות הטובות בגילה ....

אני נסעתי בהרבה כאלה... ודווקא התרשמתי מהיציבות טובה ביותר ...

למרות שאין לה את התנהגות ספורטיבית תוטאלית אבל יציבה מאוד ...

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם
שלום לכולם

לא חושבים?

אולי?

בכל זאת?

קודם כל, הגולף הזאת יצאה בשנת 92. באותה שנה 174 כ"ס ממנוע וי6 2800 היה תוצאה מכובדת מאוד (בעצם, גם היום זו תוצאה מכובדת למדי - לרכבים קוריאניים...)

רוני

יחסית לגולפים של אותו זמן, אכן זה היה הרבה.

ראה ערך, גולף 1800 עם 75 כ"ס - תופעה שמאוד קשה לי, אישית, להסביר.

הרמן.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

הרמן.

קשה לך בתור מהנדס רכב, איש צוות תכנון ופיתוח של אחד הקונצרנים הגדולים או סתם בתור האחראי על שיווק ומכירה בחברת רכב קטנה כמו VW???

:-)

פורסם

הרמן.

קשה לך בתור מהנדס רכב, איש צוות תכנון ופיתוח של אחד הקונצרנים הגדולים או סתם בתור האחראי על שיווק ומכירה בחברת רכב קטנה כמו VW???

אריאל , LOL

:D

הרמן , יצא לך לנהוג באחת כזאת? לי יצא , והדבר האחרון שמרגישים שם זה שהאוטו עגלה :!:

עזוב את הנתונים היבשים.

פורסם

הדור 3 של הגולף ה1800 בהחלט לא מרגישה חלשה ... על ה75 כ"ס שלה ... משהו שמאד הפליא גם אותי

המומנט בשרני כזה :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...