Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C2 VTS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה C2 קבוצה 3

הקופרה 4

לא מכיר אופרייט ליס

וההערה שלך לגבי FEDERAL לא במקומה ...

הם לא מייצרים 195/45-16

ורק כדי שתהיה רגוע, הרכב, אם אקח אותו, יקבל צמיגים שאני אבחר.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תודה רבה לכל החברים.

ללובינסקי אין רכב הדגמה, היה ונמכר.

וחבר של משהו כאן קנה אותו בהרבה פחות מ120K....:wink:

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

גם ה-C2 מגיעה עם אחלה צמיגים (אם אני לא טועה, מישלין פיילוט אקסלטו במידה זהה לקליאו שלי: 195/45/16) אבל לך תדע מה קורה כשהיא מגיעה בליסינג...

עידן, אם הכוונה הייתה לחבר שלי אז לא, הוא חיכה לרכב שלו (גם צבע אחר מרכב ההדגמה). למעשה אם זה היה הרכב הדגמה זה היה חוסך לו כאב-ראש כי אצלו הניתוק של בקרת האחיזה לא מלא (חוזר תמיד וחייבים להעיף את הפיוז ואז גם יש את כל הבעיות שציינתי) וזאת בניגוד לרכב ההדגמה (שבפרוש נבחן בכל מקום עם מערכת שמתנתקת).

לגבי המחיר, הוא קנה לפני כמה חודשים וזה היה 2007 אז אולי המחיר הרשמי גם היה נמוך יותר אבל הוא גם קיבל הנחה משמעותית נוספת. אם בהתחלה ההפרש בין הרכבים היה באיזור ה-20 אלף אז בסוף זה כבר היה קרוב ל-30...

ניר

פורסם

נו ניר, תן לי טלפון של הבחור.

אני חוזר על הבקשה המקורית...

למי יש C2, כדי שאוכל להתרשם 5 דקות ? (רגועות)

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

גם קבוצה 5 וגם מחיר ליסינג של 4500 ש"ח בחודש !!! .... צריך למכור כליה.

אם זה היה רכישה, אין מצב שהייתי מחליף מול הלאון-4 שלי.

אבל, אני לוקח רכב ליסינג מהעבודה, ול C2, מחיר יחסית סביר, וקבוצה יחסית סבירה.

אבל .... אני לא מוצא כזו לסיבוב התרשמות, ואני לא מזמין לפני שאני נוסע ...

אני חוזר ומבקש, מה זה מבקש ?, מתחנן, עזבו אותי מהקלדות ב :type:

למי יש חבר או מכר שמחזיק C2-VTS , אני חייב לנסוע 100 מטר :shock:

ליאור

"מוות לשיעמום"

פורסם

לגבי גי'מקאנות אני כבר יכול להעיד שאני התאהבתי בהתנהגות של הרכב.

עוד לא נתקלתי ברכב עם turn-in כל-כך מטורף. אחרי שגם העפנו את הפיוז של הבקרה (וה-abs והכריות אוויר והספידומטר והתגבור של ההגה ובערך כל דבר אחר שהפסיק לעבוד בעקבות הפיוז הבודד הזה) ההגה נהיה הרבה יותר קשה שזה היה שיפור מעולה ובלי הבקרה הרכב פשוט היה כלי משחק כיפי בטירוף.

עד כמה שזה ישמע מוזר, כשעברתי חזרה לקליאו שלי אפילו קצת קינאתי בתזזיתיות של הסיטרואן.

ניר

הדבר נובע בעיקר מבסיס גלגלים קצר יותר

בדומה ל106/סקסו

זה כל הקסם...

פורסם

להערכתי ה-C2 ממש לא שווה את עלות הליסינג.

בזמנו קיבלתי הצעה לליסינג על ה- C2 של מעל 3,100 ש"ח לחודש וזה אחרי הנחה משמעותית מכיוון ה-3,500 ש"ח.

אם ההבדל לקופרה לא גדול לך עליה בלי לחשוב פעמיים!

אייל

BMW M135I

פורסם
הדבר נובע בעיקר מבסיס גלגלים קצר יותר

בדומה ל106/סקסו

זה כל הקסם...

ידוע אבל זה לא כל העניין. יש לי נסיון על 106/סקסו ועדיין מדובר במקרה קיצוני יותר. אני מדבר בעיקר על התצורה בה נהגתי שאין שום בקרה וגם ה-abs מנותק.

ליאור, החבר שלי גר קצת בסוף העולם, אני לא יודע כמה רלוונטי הוא יהיה (מאיפה אתה ?). אני אבדוק איתו.

ניסית לשבת על לובינסקי ? אין שום כוונה לרכב הדגמה ? זה פשוט לא הגיוני שתרצה רכב ותחפש בנרות בעלים של הרכב כדי שייתן לך כמה דקות להתרשם. זאת העבודה של היבואן וזה ממש מגוחך.

ניר

פורסם

לובינסקי צריכים לרדוף אחרי כדי לתת לך סיבוב הדגמה על ה-C2.

בטח שאתה לא צריך לחפש בנרות...

יבואן כזה היה מפסיד אותי בתור לקוח, גם אם המוצר שלו היה טוב (וה-C2 לא כזאת טובה...)

ליאור, אם בכל זאת אתה מתעקש לבדוק את ה-C2, פנה לדני המקים של מועדון PSI (הוא עובד באולם תצוגה של לובינסקי), שווה לבדוק איתו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

ליאור, אני לא רוצה להתערב בשיקולים שלך , אבל בעלויות האלה שווה להשאר עם הלאון.

גם אני עמדתי באותו מצב, ויוצא עדיף לתחזק רכב שאתה רוצה (כולל ירידת ערך) ולקבל הוצאות רכב ממקום העבודה

מאשר להכנס להרפתקאת ליסינג.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

• ניר - תודה, קיבלת ה"פ
  • CASPER - האמן לי שדיברתי עם לובינסקי והם הבינו שאני רציני, אשמח באם תיתן לי את הפרטים של דני.
  • אייל - ההתלבטות של שנינו זהה, ואין לי בעייה עם ירידת ערך או הפסד סביר כדי להישאר עם רכב שאני אוהב, הבעיה שאני הולך לעבוד די רחוק, כולל את הפקקים מאיזור השרון הצפוני, דרך כביש 4 (צומת דרור, רעננה צפון, רעננה, מורשה, גהה) בוקר וערב, לא בא לי "לחסל" את הלאון שלי בפקקים ולהפציץ לו את הקילומטראז' הנמוך ...

"מוות לשיעמום"

פורסם

חביבי, אם כך אז אתה חייב אוטומט :)

כביש 4 בבוקר לכיוון דרום זה סיוט שאין כדוגמתו.

גם אני נמצא בסיטואציה דומה, אבל אני יותר בכיוון של לנסוע עם הגולף למשרד, להשאיר אותה שם בחניון המקורה והקריר, ומשם לצאת ברכבי חברה מזדמנים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...