Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות רדיו דיסק בסכום של בין 400 ל-500 ש"ח (שלא יעבור את המחיר הזה כי יש לי עוד התקנה לשלם בערך 50-100 ש"ח).

אז אחרי שעשיתי כמה בירורים המליצו לי על 2 דגמים בסכום הזה:

1. JVC KDG220 - http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=380040

2. Panasonic CQC-1303W - http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=479280

מבחינת המחיר הם כמעט זהים, אך מבחינת השאר אין לי מושג, אשמח אם תעזרו לי ותגידו לי מה עדיף לקנות מבין שניהם, או שבכלל עדיף דגם אחר בסכום הזה?

ובבקשה אל תגידו לי להוסיף עוד 150 שקל ולקנות את הדגם הפשוט של פיוניר כי אין לי את הכסף הזה.

יש לציין שאני לא מעוניין בעתיד בשדרוג המערכת או משהו כזה, אולי גג אני יקנה עוד רמקולים אחוריים, אני לא חובב גדול של מערכות ולא מחפש סאונד חזק, אלא מחפש משהו סביר ואיכותי במחיר הזה, שייתן לי לשמוע כמו שצריך ושלא יתפרק אחרי חודשיים.

תודה רבה מראש :)

פורסם

תדחה קצת את הקניה עד שיהיה לך כסף להוסיף.

פנסוניק אין לה איכות שמע טובה,הדיסקים קופצים ופשוט חבל על הכסף.

המצב דומה מאוד ב JVC ..איכות שמע לא משהו,דיסקים קופצים.

אני ממליץ לקנות את הפיוניר 2950 שקורא MP3 ,בעל יציאת AUX (אפשר לחבר נגן חיצוני) ,שלט נוח

והדיסק לא קופץ בחיים. איכות השמע מצויינת ואתה מקבל 3 שנים אחריות. מומלץ בחום. יש מקומות שנותנים התקנה חינם

כנס לאתר זאפ ותראה. המחירים באיזור ה550-650 שקל. שווה את התוספת.

פורסם

שני המכשירים שראית הם באיכות סבירה ומכשירים אמינים אם אין לך רצון ללכת הלאה ולהוסיף בעתיד אז הם בסדר

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

פורסם

הפנסוניק הוא אחלה. תקנה אותו.

עזוב אותך מסיפורי לא קורא דיסקים, קופצים ואיכות שמע דפוקה.

גם על פיוניר אומרים ששומעים מתכתי וכו'.

זה עניין של טעם וריח.

בכל מקרה את הJVC אני לא מכיר, את הפנסוניק כן, אוהב אותו, יש לו AUX מקדימה, MP3, נראה ומרגיש איכותי.

תקנה, תהנה, ותתן לנו חוות דעת אחרי השימוש.

האא... נזכרתי עוד משהו,

אם תקנה אצל סאונד, על גלגלים (שניהם מרחובות) או טומקאר (במושב ליד ראש העין משהו) - אז תנסה להוציא מהם התקנה חינם, אלו חנויות סטריאו שעוסקות גם בהתקנות.

פורסם

שניהם ברמה סבירה ביותר.

אמינים וישרתו אותך שנים קדימה, אפילו הפנסוניק קצת עדיף כי הוא כולל גם כניסת aux קדמית.

אין צורך לבזבז עוד כסף על פיוניר.

מה שכן יש לך פנסוניק 1305 שהוא חדש דגם שרק הגיע גם עולה 500 שקל בזאפ לדעתי מציאה.

http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=580554

פורסם

בלבלתם אותי לגמריי :\

חלק אומרים לקנות את הפנסוניק ושהוא נשמע אחלה ומתפקד טוב, וחלק אומרים להשקיע עוד 100 שקל ולקנות את הפיוניר.

אן לי מושג כבר מה לעשות.

פורסם

זה לא כזה מסובך, ברמות האלה שאתה משווה המכשירים די דומים. ההתלבטות שלך צריכה להיות ככל הנראה בין הפאנאסוניק 1303 לפיוניר 2950, ששניהם מכשירים בסיסיים וטובים. כפי שראית מהתגובות לאנשים היה ניסיון חיובי עם שניהם.

המלצתי - תיגש לחנות, תתרשם מהמכשירים בעצמך בפן השימושיות (USABILITY), תגע בכפתורים, תעבור תפריטים וכו'. אחרי ההתרשמות שלך, תראה עם איזה מכשיר תקבל אחריות יותר אמינה וטובה. ותחליט. אה, ואם אתה כבר שם, תבדוק את המכשיר ש BUB המליץ לך, נשמע מאוד מעניין. סך הכל פאנאסוניק מייצרים מכשירים טובים שאיכות הצליל בהם מעולה. המכשירים האלה נפוצים ופופולאריים, כך שאני מאמין לא קשה למצוא חנות שמחזיקה את שניהם.

כבר אמרו לך ששניהם ישרתו אותך טוב, בהתאם לדרישותיך. אין בעיה לחבר 4 רמקולים לשניהם.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...