Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוקיי. אז עדיף לך להגיע מהר יותר. מה עם החיים שלך? שלא נדבר על חיים של אנשים אחרים שהנהג מסכן ואולי בעידוד שלך ושל כל מני אנשים אחרים שחושבים כמוך!!!

תשמע, כל אחד והמצב שלו. אני, כדי להגיע בבוקר מעפולה לחיפה בזמן, יש לי שתי אפשרויות - הראשונה, לקחת אוטובוס, לקחת עוד אוטובוס ולהגיע ליעד. השנייה, לקחת אוטובוס חצי שעה אחרי ולהסתמך על כך שהנהג יסע מהר ואני אגיע לתחנה 2-3 דקות לפני שהאוטובוס הבא שאני לוקח יוצא, כלומר לישון עוד חצי שעה. זה משמעותי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
תשמע, כל אחד והמצב שלו. אני, כדי להגיע בבוקר מעפולה לחיפה בזמן, יש לי שתי אפשרויות - הראשונה, לקחת אוטובוס, לקחת עוד אוטובוס ולהגיע ליעד. השנייה, לקחת אוטובוס חצי שעה אחרי ולהסתמך על כך שהנהג יסע מהר ואני אגיע לתחנה 2-3 דקות לפני שהאוטובוס הבא שאני לוקח יוצא, כלומר לישון עוד חצי שעה. זה משמעותי.

רגע. שניה. אתה מעדיף לא לאחר בכמה דקות, ולסכן חיי אדם? זה מה שאתה אומר? אם לא הבנתי אותך נכון אתה רשאי להאיר את עיני. ואשמח אם תעשה זאת.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

לא. אני מעדיף לישון עוד חצי שעה, תקרא טוב - אם האוטובוס הראשון יסע מספיק מהר, אני אספיק לאוטובוס השני כ-2 דקות לפני שהוא יוצא וכך לא אאחר ליעד.

כמובן שאני מדבר על עצמי כמישהו שנוסע 5 ימים בשבוע וחצי שעה זה מאוד משמעותי, תדמיין שאתה מתעורר כרגיל ואומרים לך "תישן עוד חצי שעה". כשמדובר על מישהו שנוסע חד-פעמי, זה כבר משהו אחר - בדרך כלל אנשים כאלה מעצבנים אותי, נוסעים פעם אחת בחיים שלהם בקו כלשהו וחושבים שהם מלכים, איך שנכנסים מתחילים להתלונן לנהג, בדרך כלל זה מתחיל עם הרמת גבה ומשפט כלשהו שמתחיל ב-"מה זה הדבר הזה, ..." או "זה ממש חוצפה, ..." (אולי רק אני שם לב לזה, כאחד שנסע יום-יום במשך 4 שנים מעפולה לחיפה).

Just daily

פורסם

גם בשביל עוד חצי שעה לא הייתי מסכן את החיים שלי ואת חייהם של אחרים, אני נוסע כל יום באוטובוס, יוצא שאני מאחר פה ושם, אבל לא משמעותי. לפחות עדיף מלסכן חיים.:?

פורסם

לא יודע על איזה נהג אתה נפלת, אבל מעולם לא נתקלתי בנהיגה פרועה, יש נהגים שלא רגישים על הברקס וזה מעצבן, אבל "פרועה" לא הייתי מכנה את זה, היגוי יתר באוטובוס?! נשמע הזוי.

באופן כללי יש להתחשב על הכביש בתחבורה ציבורית ולתת להם זכות קדימה, הם צריכים לעמוד בזמנים, אני אישית לא נלחם עם נהגי מוניות או אוטובוסים נותן להם להיכנס לנתיב או לעקוף בלי בעיה.

פורסם

היגוי יתר - הנהג נוסע די מהר, ובאמצע סיבוב הוא נותן גז... זה מה שקרה לי, מי שמכיר את הסיבוב בירידה ממעלה אדומים, זוהי ירידה עם סיבוב חד. הנהג פגע בגדר הבטיחות ובעוד רכב שהיה מאחוריו... למזלנו זה נגמר "טוב" - רק שבעה אנשים שעמדו נפצעו קל מפגיעות ראש קלות, כשהם עפו מהמעבר באוטובוס לחלונות, הם פגעו בברזלים שאני חושב שהם תורמים לזה שהתקרה לא תקרוס (?), ועוד שני אנשים ברכב מאחורה - הנהג ומי שישב בדיוק אחריו...

פורסם

מי מרים את הכפפה?

"מאיר עצבני 4 - אוטובוס דריפט" 8)

שווה להתלונן, אני התלוננתי על נהג של "אגד" שעבר באור אדום, חזרו אלי ועדכנו אותי שהתלונה נרשמה והוא יובא לדין משמעתי כלשהו.

אם היית באוטובוס בזמן שזה קרה, ונפגעת בצורה כלשהי, יש לך עילה לתביעת נזקי גוף.

שווה להתייעץ עם עו"ד.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
גם בשביל עוד חצי שעה לא הייתי מסכן את החיים שלי ואת חייהם של אחרים, אני נוסע כל יום באוטובוס, יוצא שאני מאחר פה ושם, אבל לא משמעותי. לפחות עדיף מלסכן חיים.:?

לא, אסור לאחר. וכמו שציינתי מקודם, כל אחד והמקרה הספציפי שלו.

Just daily

פורסם
היגוי יתר באוטובוס?! נשמע הזוי.

מה הזוי בזה? הנעה אחורית + 400 ומשהו כ"ס (ב-B12B אאל"ט)

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לא יודע על איזה נהג אתה נפלת, אבל מעולם לא נתקלתי בנהיגה פרועה, יש נהגים שלא רגישים על הברקס וזה מעצבן, אבל "פרועה" לא הייתי מכנה את זה, היגוי יתר באוטובוס?! נשמע הזוי.

באופן כללי יש להתחשב על הכביש בתחבורה ציבורית ולתת להם זכות קדימה, הם צריכים לעמוד בזמנים, אני אישית לא נלחם עם נהגי מוניות או אוטובוסים נותן להם להיכנס לנתיב או לעקוף בלי בעיה.

לכל אחד יש הגדרה לנהיגה פרועה, נהגי אוטובוס בעיקר "גונבים" תור כאשר הם צריכים לבצע פניה ימינ, שמאלה והמקום פקוק ברכבים, כמו כן התפרצות ממפרצי העלאת והורדת נוסעים, אי מתן זכות קדימה בכיכר.

אלו העברות העיקריות אשר נתקלתי בהם.

מסכימה איתך שהם צריכים לעמוד בזמנים ולקחת נוסעים ממקום למקום, אבל ניתן לעשות זאת בנהיגה ללא עברות.

המטרה היא לעודדד את האנשים לנסיעות בתחבורה הציבורית ולכן לדעתי ההנהלה מעלימה עין בכל הקשור לעברות אשר מקצרות זמן נסיעה ומביאות את הנוסע ליעד במינימום זמן.

לא יודעת כמה יועיל להתקשר ולהתלונן, אבל אם זה לא גוזל ממך זמן ואנרגיה תנסה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...