Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה היא שאיבת שמן (צמחי) ממיכלים של 100-200 ליטר אל מיכל 1000 ליטר, ושאיבת מתאנול לתוך השמן.

האם יש פה מישהו שמבין בנושא המשאבות?

בריאות לכולם!

פורסם

אני מניח שאתה צריך משאבה עם יכולת יניקה. אתה מחפש ידנית, חשמלית או דיזל?

איזו ספיקה אתה צריך?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יכולת יניקה זה תמיד טוב...

אני משער ש 800 ליטר/שעה יספיק לי. צריך מוגנת פיצוץ או אחת ללא חשמל סטאטי.

בריאות לכולם!

פורסם

מישהו הולך ליצר ביו דיזל????

תן פרטים ותמונות אם אפשר

היו: CJ5, CJ6, סמוראי, גולף קבריו, טראנו, פרוזה, סופה, אונימוג, דיפנדר, דיסקברי

ועכשיו עו דיפנדר.... קשה להיגמל מהרגלים רעים

פורסם

אכן כן, אבל צריך להמתין בסבלנות, רק עכשיו הגיעו החביות, יש כבר מיכלים גדולים, עכשיו צריך לארגן 2 משאבות חזקות.

מקורות שמן יש לרוב, ולקוחות חסרי סבלנות עוד יותר. רכב להובלות (מנוע דיזל כמובן) נקנה לפני כמה ימים.

השלב הנוכחי שבו אני נמצא הוא חיפוש אחר משאבות מתאימות בסכום סביר ובניית קונוסים לחביות לניקוז קל ומדויק יותר.

בריאות לכולם!

פורסם

מאיפה אתה בארץ?

יש בצפו את המחדש, במרכז את ש.אל, אמבש ועוד כמה ויש עוד גם בדרום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

800 ליטר\שעה זה משאבה של אקוריום. , היחידות שאתה צריך הן ליטרים לדקה.

אם תגיד מאיפה אתה בארץ אוכל להפנות אותך לכמה מקומות. ( בצפון ).

כמו כן , תבדוק את סוג המשאבה.. , לצרכים הנ"ל , בד"כ משתמשים במשאבות צנטרפוגליות , או משאבות שינוי-נפח סובבות. אל תקנה משאבה בוכנאית וכמובן לא ג'בסקו!

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

פורסם

אני מרמת הגולן אבל אין בעיה להגיע עד חיפה אם צריך.

20-30 ליטר לדקה יספיק, אני לא יכול להרשות לחץ גבוה מדי שיגרום לאמולסיה בשמן כתוצאה מערבוב מהיר מדי וחדירה של אויר.

בריאות לכולם!

פורסם

יש כמה מקומות הציק פוסט , כשאתה ממשיך לכיוון הקריות מצידי הדרך , ועוד כמה בצומת קרית-אתא.

הנה אחד:

http://www.i-m-pumps.co.il/

לחץ גבוהה לא יגרום לאמולסיה כי אמולסיה זה כינוי לעירבוב של שמן ומים ( בד"כ מתכוונים לנוזל שמשמש כנוזל קירור במחרטות ומסורי סרט ) , והוא בטח לא יגרום לחדירה של אויר ( אם כבר תהיה בריחה של נוזל ולא להפך ).

אלכס.

דרושים מסגרים עם ניסיון בCO2

מחפש כנפונים לטנדר מאזדה 2003-2007

מחפשים מסגר? חפשו בפייסבוק: http://www.facebook.com/profile.php?id=100002187529747&sk=wall#!/profile.php?id=100002187529747&sk=wall

• תוכן חדש...