Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לחבר שלי מיצובישי קולט שהורכב לה טמבון קידמי של קולט GTI עם פנסי ערפל מרובעים

"אל תשאלו מאיפה הטמבון כי אני לא יודע "

אני יודע שצריך לחבר 2 ממסרים ריילים רייל נפרד לכול פנס עכשיו

עכשיו הקטע המצחיק שאי לא יודע איפה נמצא הסוויץ להדלקה בקולט המקורית ?!

והעם יש אפשרות לדעת איפה יש את הנורית ביקרות בלוח שעונים של פנסי הערפל

אני פשוט לא רוצה לקדוח חורים בקונסה בשביל לקמבן מפסק חאפרי !

תודה לכול מי שיוכל לעזור ....

רומן ...8)

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

פורסם

יתכן וצמת החוטים ברכב מתאימה גם למעגל אורות ערפל, לעיתים יש קיטים להשלמה כאלה (היה בזמנו בסובארו מקורי!) לכן יש לבדוק בחברה אפשרות לקיט ו/או לרכישת מתג ההפעלה, ולבדוק היכן ואם יש מקום לממסר מקורי.

בקיצור -- צריך את שרטוט המעגל החשמל של האוטו, לבדיקת האפשרות הזו באם היא קיימת, לחילופין- חשמלאי רכב תותח וסבלני.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
יתכן וצמת החוטים ברכב מתאימה גם למעגל אורות ערפל, לעיתים יש קיטים להשלמה כאלה (היה בזמנו בסובארו מקורי!) לכן יש לבדוק בחברה אפשרות לקיט ו/או לרכישת מתג ההפעלה, ולבדוק היכן ואם יש מקום לממסר מקורי.

בקיצור -- צריך את שרטוט המעגל החשמל של האוטו, לבדיקת האפשרות הזו באם היא קיימת, לחילופין- חשמלאי רכב תותח וסבלני.

דני

דני שלום האם אני יצליח לעשות תהתקנה הנ'ל לבד ?

הקולט היא 1.6 ליטר 16שסתומים

שנת 96 הדגם האחרון MK 1

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

• תוכן חדש...