Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי אתמול בלילה עם חברים חזרה מהסנוקר ברעננה כיוון שלנסוע דרך העיר לרמת השרון לוקח בערך פי שתיים...

יצאתי לגהה לכיוון מורשה... עברתי על פני שני דחלילים שאני יודע שקיימים שנים שם..

אני נוסע ככה 110-120 ולפני איזה סובארו שנת 86-87 טסה...

פתאום בום! פלאש עצבני צילם את הסובארו מזל שאני עצמי עדיין לא עברתי את המצלמה וראיתי אותה מצלמת תוך חצי שניה הסתכלתי שאני לא יעשה תאונת שרשרת ודפקתי ברקס של החיים להוריד מהר ל90 ב10 מטר שבערך היו לי לפני המצלמה....

ת'אמת נראה לי שהצלחתי להתחמק בשתי סיבות נראה לי שהמהירות הייתה יחסית בסדר ועברתי אחרי הסובארו 10 שניות.. לא נראה לי שהמצלמה יכולה לטעון את עצמה כל כך מהר... לפחות לא היה פלאש זה כבר לטובה...

למה? ככה!

פורסם

ממש מוזר לי. בשבועיים האחרונים לא רק שראיתי במו עיני שלושה פלאשים ממנה, אלא גם שמעתי כאן בפורום לפחות על עוד שלושה פלאשים... מה קורה פה?? כנראה ששמו אותה על 110+ והם מחליפים פילמים בקצב... (או אולי הסבו לדיגיטלי?)

בכל מקרה, הזהרו...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

זה התחיל ב 4 דחלילים,לפני כבערך שנה פלוס החליפו את השלישי (דרומה) למצלמה.

אני נתפסתי פעמיים (בעוד אני בטוח שזה דחליל).

לאחר התיעצות עם חבר הובהר לי שאומנם יש פלאש אבל לא בהכרך יש צילום,וכי הוא בעצמו צולם ולא קיבל שום דוח גם לאחר 3 חודשים.

עד היום לא קיבלתי שום דו"ח ויש לציין שאני נזהר מאז ולכן לא ידוע לי אם כיום מדובר

בדחליל בעל פלאש בלבד (כן יש דבר כזה שאין תקציב) או במצלמה אוטנטית.

המצלמה היא מצלמה של 120+,וזה נבדק על ידי נהגי מוניות "תמימים".

פורסם

ידוע לי על מצלמה לכיוון צפון, אבל דרום? המצלמה לכיוון צפון יושבת מעל גשרון קטן שכזה.. בין צומת מורשה לבין ז'בוטינסקי...

ואתמול נסעתי בכיוון ההפוך 110, ואין כלום, כרגיל.

סהר.

פורסם
(או אולי הסבו לדיגיטלי?)

רוני

רוני, יש למתנ"א דיגיטליות?? :shock:

אני שמעתי ממקור אמין ש... למשטרה היתה בעיה קשה (חוסר כ"א בעיקר) בלוגיסטיקה של בקרה ואחזקה של מצלמות, החלפה ופיתוח סרטים למשל (בכל סרט 400 תמונות למיטב ידיעתי). לפי המלצת הפרקליטות המשימות האלה (טיפול בראיות) יכול לבצע רק שוטר ולא מתנדבים ולא קבלן משנה. לכן הם נהגו לכוון מצלמות לרף גבוה כדי לא "לבזבז" סרט על עבירות קלות אלא לתפוס את הכבדים. מדובר במצלמות אוטומטיות ולא על מכמונות ניידות.

אותו מקור אמין לפני כ-6-7 שנים הציע למשטרה להשקיע בפיתוח מצלמת אל-סרט שתשדר את התמונות לשרת איסוף ושם תוכנה לזיהוי תמונת תסנן את הקבילות וכו'. ההצעה נדחתה ע"י המשטרה מסיבות חוסר תקציב לפיתוח עמצאי אכיפה או משהו כזה.

לאחרונה היו שמועות שלמשטרה בכלל נגמר הסרט (או תקציב לסרטים?) והמצלמות עובדות על סרק. פלאשים מופעלים, אך אין תמונות. יכול להיות שזה המצב.

*** ההודעה נערכה: תוקנו טעויות הקללדה ושגיאות קתיב ***

ט.ל.ח.

Reaching for Venus De Milo

But shes never gonna hold you tight

Styx - Killing The Things That You Love

פורסם
לאחר התיעצות עם חבר הובהר לי שאומנם יש פלאש אבל לא בהכרך יש צילום,וכי הוא בעצמו צולם ולא קיבל שום דוח גם לאחר 3 חודשים.

אני קיבלתי דו"ח המסתמך על צילום של מצלמת מהירות אוטומטית אחרי 6 חודשים מיום שצולמתי.

גם אם לא מקבלים דו"ח זה לא אומר שלא צולמת. יש כמה וכמה סיבות לפסול את הצילום (רכב נוסף בתמונה למשל) ובילדיו אין ראייה להרשיע אותך בעבירה המיוחסת.

להיזהר זה תמיד טוב. גם להחזיק באוטו גל"ר מוצמד לשמשה הקדמית זה נהדר.

ט.ל.ח.

פורסם

שמועה ששמעתי (לא בדוק) אומרת שכל נושא הצילום הדיגיטלי באכיפה כרגע אינו רלוונטי מפני שתמונות דיגיטליות עדיין אינן קבילות בבית משפט כראיה, משום הקלות שבזיוף פרטים בהן.

לתשומת לב כל מצלמי השוטרים בפורום - אם תרצו להגיע מעבר למח"ש עם תלונה על שוטר, אז בבית המשפט הנושא עדיין לא ברור.

פורסם
שמועה ששמעתי (לא בדוק) אומרת שכל נושא הצילום הדיגיטלי באכיפה כרגע אינו רלוונטי מפני שתמונות דיגיטליות עדיין אינן קבילות בבית משפט כראיה, משום הקלות שבזיוף פרטים בהן.

לתשומת לב כל מצלמי השוטרים בפורום - אם תרצו להגיע מעבר למח"ש עם תלונה על שוטר, אז בבית המשפט הנושא עדיין לא ברור.

הקלות בזיוף פרטים היא כשיש איזה מספר בתמונה, נניח. אבל אם נצלם למשל שוטר שחונה במקום אסור והולך לקנות פלאפל, אז אין סיבה שזה לא יהיה קביל...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כל תמונה ניתנת לזיוף, גם אם היא דיגיטלית וגם אם היא לא.

Finger's gonna kill me.

פורסם
המכמונת עצמה היא לייזר שמסוגל לכסות את כל שלושת הנתיבים.

לא ברור לא איך אפשר לבנות מכמונת לייזר נייחת בכלל, כי יש צורך לכוון את הקרן למשטח ישר עם החזר אור מכסימלי ופיזור אור מינימלי, כמו לוחית זהוי למשל. יותרה מכך, יש להקפיד "לנעול" את המטרה הנעה במשך זמן המדידה כדי לקבל מדידה תקינה. בעצם זה 2 מדידות מרחק בפרק זמן קבוע. ואז לפי הפרש המרחק חלקי הזמן... אני לא מתבלבל עם משהו אחר? :lol:

בקיצור, לצורך כך נדרש צלף בדמוי של צייד דרכים בן-אנוש שיכוון את אקדח הלייזר למקום המתאים במכונית הטרף.

3 נתיבים?... :shock: קרן לייזר סורקת כביש??.. מדע בדיוני... מטריצה...

מנגנון כיוון כלשהו למכמונת כזו נראה לי דבר די מסובך ויקר כמובן. במשטרה לא אוהבים מכשירים יקרים - ממל"זים דוגמה מצויינת לכך.

את בטוחה שזה מבוסס לייזר? אולי זה ראדר העובד עם גל אל"מ בתדר לא סטנדרטי?...

כבר שאלתי איפשהו את השאלה הזו, אך התשובות היו לא מנומקות... אנא, מקור מידע...

ט.ל.ח.

• תוכן חדש...