Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושיק שלום

איך בדיוק אתה מתכנן לעשות בדיקה לאוטו בלי רדיאטור?

.

כל מידע נוסף שצריך אתן בשמחה.

ואללה אחי שיחקת אותה בתשובת ממש תודה לך. :fadein:

הוא (המוכר) צריך להרכיב בחזרה את הרדיאור.

אההההה כן ועוד שאלה. המנוע ב VTI זה SIR-I או SIR-II..???

קו---------------------------------------

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוי טי איי דומה שתי טיפות מים להאצ'בק לא? אם כן, למה שלא תלך על האצ'בק

הבדל של 35 כוחות סוס באותה שנה. 125 מול 160.

פורסם
ה160 כ"ס יגיעו ב7200 סל"ד, מקום שאם תגיע אליו המנוע הקטנצ'יק בסכנת מוות נראה לי

אתה בטוח מדבר מנסיון.

מנועי הונדה ידועים מאז ומתמיד בחיבתם לסל"ד גבוה מאד.

ניתן לראות תופעה זאת גם במנועים קטנים וחסכוניים (סיוויק 1.4 שמושכת מצויין גם אחרי 7000).

היופי במנועים האלה נעוץ בעובדה שהם גם חזקים ותאבי סל"ד וגם שומרים על רמת אמינות גבוהה מאד.

פורסם
ה160 כ"ס יגיעו ב7200 סל"ד, מקום שאם תגיע אליו המנוע הקטנצ'יק בסכנת מוות נראה לי

אתה בטוח מדבר מנסיון.

מנועי הונדה ידועים מאז ומתמיד בחיבתם לסל"ד גבוה מאד.

ניתן לראות תופעה זאת גם במנועים קטנים וחסכוניים (סיוויק 1.4 שמושכת מצויין גם אחרי 7000).

היופי במנועים האלה נעוץ בעובדה שהם גם חזקים ותאבי סל"ד וגם שומרים על רמת אמינות גבוהה מאד.

חוצמיזה שיש לו הונדה סיביק שהוא רוצה להחליף

וגיא אין לו ESI יש לו איזה 90-100 כוחות סוס ...

מושיק לפי דעתי - אם האוטו הזה זה החלום שלך , בעצם אני יודע שכן :wink: אתה תצטער על זה שלא תקנה אותה מצד שני לפי הנתונים של האוטו אתה חייב להביא אותה בפחות!

מחיר כזה הוא לא נורמלי לחלוטין מצד שני וואלה אם אתה לא קונה אתה לא יכול לפתוח עיתון ולמצוא אחת אחרת - אין.

דניאל

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

שלום לכולם

התקשרתי למחסן החלפים של הונדה בר"ח המסגר.

שאלתי כמה תעלה לי ציריה ווו................. בום 2870ש"ח זה לא מחיר "קצת" מופרז לציריה??

מישהוא יודע איך כותבים ציריה באנגלית??

פורסם
במקום להסתבך עם אוטו מת ומנוע מת ובעלים שמסתירים ממך, תארגן לך 20 אלף ותשים מנוע VTI בסיוויק 1.4... (התכנון שלי) :twisted:

אני כבר מנוסה בכל הענין של החלפת מנועים ובדגם הזה של ההאצ'בק לא ניתן להרכיב מנוע 1600

(בדוק)!!!!!!!!!!

שטויות.

בסיוויק EG ניתן להכניס אפילו מנוע 2200 של פרלוד.

הסיוויק של כפיר שפיר היתה 1400 לפני שהוא הביא מנוע VTI,הכניס אותו ו...ריסק אותה.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
שלום לכולם

שאלתי כמה תעלה לי ציריה ווו................. בום 2870ש"ח זה לא מחיר "קצת" מופרז לציריה??

DRIVESHAFT.

המחיר לא מוגזם.זה מחיר של VTI.

הסיוויק 1400 לא שונה בהרבה מהוי טי איי מבחינת שילדה.עזוב את ההבבל"ת העיתונאי-פתח כל אתר שעוסק בזה-השוני הוא בולמים בלמים ורולבארים.(בנינו את של כפיר בעזרת 3 חברות שמתעסקות בזה.הם די נדהמו שאנחנו לא מביאים מנוע של אינטגרה R).

בולמים-יש מלא חברות-החל בGROUND CONTROL או SKUNKWORKS בארה"ב וכלה בקוני ואייבאך באירופה.

ברקסים-בכל פירוקיה תמצא סט של הונדה אקורד.יותר מזה אתה לא צריך.ואם כן - יש מלא חברות - החל בPOWERSLOT וכלה בZIMMERMAN (זה שם של חברה להליכונים....אבל יש להם אחלה בלמים לאמריקאיות).

אם אתה מביא ציוד תביא רק משופר-זה עולה אותו דבר ומכיוון שזה סיוויק -המיבחר אדיר!

רדיאטור:

לסיוויקים יש אפטרמארקט מטורף! תבדוק לגבי רדיאטור של FLUIDYNE (מנועי חיפוש) ולגבי פגוש האפשרויות בלתי מוגבלות. (אני היתי הולך על ציוד של WINGS WEST - צור קשר עם חבר פורום בשם POKO - הוא היה איתם בקשר עיסקי).

מעבר לזה-אין דבר כזה "רק שיפשוף" בשאסי.מה חשבת...שעברו עליה עם שופין?!?!?

זה נובע מתאונה ודין פרוטה כדין מאה.עזוב אותך מזיוני שכל על "קצה" וכו.שאסי זה שאסי.

ביננו-האוטו ייסע סבבה בכל מקרה - אבל זה אמצעי מיקוח חזק .(בלי ויכוחים בנושא בבקשה).

אם האוטו בכלל בלי רדיאטור..אז מה המוכר מזיין את המוח?!?!?!? איך בכלל הוא חושב למכור אותו????

נשמע לי מעט הזוי.

פורסם
שלום לכולם

DRIVESHAFT.

המחיר לא מוגזם.זה מחיר של VTI.

הסיוויק 1400 לא שונה בהרבה מהוי טי איי מבחינת שילדה.עזוב את ההבבל"ת העיתונאי-פתח כל אתר שעוסק בזה-השוני הוא בולמים בלמים ורולבארים.(בנינו את של כפיר בעזרת 3 חברות שמתעסקות בזה.הם די נדהמו שאנחנו לא מביאים מנוע של אינטגרה R).

בולמים-יש מלא חברות-החל בGROUND CONTROL או SKUNKWORKS בארה"ב וכלה בקוני ואייבאך באירופה.

ברקסים-בכל פירוקיה תמצא סט של הונדה אקורד.יותר מזה אתה לא צריך.ואם כן - יש מלא חברות - החל בPOWERSLOT וכלה בZIMMERMAN (זה שם של חברה להליכונים....אבל יש להם אחלה בלמים לאמריקאיות).

אם אתה מביא ציוד תביא רק משופר-זה עולה אותו דבר ומכיוון שזה סיוויק -המיבחר אדיר!

רדיאטור:

לסיוויקים יש אפטרמארקט מטורף! תבדוק לגבי רדיאטור של FLUIDYNE (מנועי חיפוש) ולגבי פגוש האפשרויות בלתי מוגבלות. (אני היתי הולך על ציוד של WINGS WEST - צור קשר עם חבר פורום בשם POKO - הוא היה איתם בקשר עיסקי).

מעבר לזה-אין דבר כזה "רק שיפשוף" בשאסי.מה חשבת...שעברו עליה עם שופין?!?!?

זה נובע מתאונה ודין פרוטה כדין מאה.עזוב אותך מזיוני שכל על "קצה" וכו.שאסי זה שאסי.

ביננו-האוטו ייסע סבבה בכל מקרה - אבל זה אמצעי מיקוח חזק .(בלי ויכוחים בנושא בבקשה).

אם האוטו בכלל בלי רדיאטור..אז מה המוכר מזיין את המוח?!?!?!? איך בכלל הוא חושב למכור אותו????

נשמע לי מעט הזוי.

דרייב שאפט זה גל הינע , צירייה זה AXLE , לא ככה ?

פורסם

זה מה אני יודע ע"ס נסיוני הדל.קיבלתי פטור מאנגלית ללימודים אקדמיים,עשיתי בתיכון 7 יחידות כולל שייקספיר,אני מנסה לקרוא טיפ טיפה מגזינים בנושאים טכניים וגם לפעמים ספר רנדומאלי.אבשלום קור ,אני לא (וטוב שככה) אבל זה מה אני יודע.

פורסם
זה מה אני יודע ע"ס נסיוני הדל.קיבלתי פטור מאנגלית ללימודים אקדמיים,עשיתי בתיכון 7 יחידות כולל שייקספיר,אני מנסה לקרוא טיפ טיפה מגזינים בנושאים טכניים וגם לפעמים ספר רנדומאלי.אבשלום קור ,אני לא (וטוב שככה) אבל זה מה אני יודע.

הו מאסטר , במחילה מכבודך :wink:

ובכל זאת , עד כמה שלימדו אותי - דרייב שאפט הינו החלק שנמצא במכוניות הנעה אחורית (או כפולה) בין החלק המניע (גיר ברוב המכוניות , או מנוע במקרים כמו אלפטה ודומותיה) לחלק המונע (דיפרנציאל אחורי ברוב המקרים). ואילו החלק שיוצא מהדיפרנציאל (או גיר במקרה של הנעה קדמית) הוא הצירייה.

תקנו אותי אם אני שווה...

פורסם
במקום להסתבך עם אוטו מת ומנוע מת ובעלים שמסתירים ממך, תארגן לך 20 אלף ותשים מנוע VTI בסיוויק 1.4... (התכנון שלי) :twisted:

אני כבר מנוסה בכל הענין של החלפת מנועים ובדגם הזה של ההאצ'בק לא ניתן להרכיב מנוע 1600

(בדוק)!!!!!!!!!!

שטויות.

בסיוויק EG ניתן להכניס אפילו מנוע 2200 של פרלוד.

הסיוויק של כפיר שפיר היתה 1400 לפני שהוא הביא מנוע VTI,הכניס אותו ו...ריסק אותה.

1)ההודעה מתכוונת ל EK האצבק משנת 96-99 יארץ יובא רק דגם אחד (Si) מנוע 1400.

*כבר פתחתי ת'רד כזה בעבר למי שלא זוכר. ..... לבסוף פניתי למשרד התחבורה לאיזה בחור שמישהוא מהפורום הפנה אותי אליו . ואמרו לי שלא ניתן בארץ לעשות SWAP (החלפה) בדגם EK למנוע אחר.

http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=13775&highlight=

פורסם

גם בEK ניתן להחליף מנוע.

יש אחת לבנה שאלי בנה שכבר נוסעת עם מנוע B18 1800 של אינטגרה ותקבל בקרוב מגדש.

(יש בחור בשם אלי-יש לו מוסך בפ"ת והוא בונה רק הונדות .יש לו סיוויק 5 דלתות מודל 95 עם מנוע אינטגרה וטורבו.הוא הסמכות העליונה בזה וכדאי שתתייעץ איתו.).

אם הכוונה היא להחלפה חוקית כולל רשיונות דרך משרד התחבורה,אני מצטער -אבל אתה חי בכוכב אחר (ישראל).הדבר ניתן לביצוע,אבל לא חוקית.(שלח לי ה"פ).

לגבי ציריה-בדקתי אתמול - יש מלא סוגים-החל בסטנדרטיות וכלה בציריות מקרבון פייבר.המצאי אדיר.

פורסם

שלום לכולם RACEPAK IN Da HOUSE. 8)

טוב החלטתי ללכת על ה "פרוייקט" :p (יותר נכון, אולי) אבל נראה לי שכן :twisted:

טוב יש לי כמה שאלות , החלטתי להחליף את המנוע בהאצ'בק Ek . לא יודע כרגע לאיזה אבל בינתיים. :idea:

*האם שאני קונה מנוע אני מקבל אותו עם תיבת ההילוכים?? ועם צמה?? מחשב?? וכו'...

איך אני אמור להתחיל את הפרוייקט כשיש ברשותי מנוע. :?:

קודם כל ציריות???

בולמים?? קפיצים?? יש לי איך להביא מארה"ב בזול. על מה אתם ממליצים בהונדה??

ברקסים?? של אקורד?? האם זאת אומרת שאני צריך ברקס דיסק מאחורה??

ROLL SWAY BAR?? }_ בEBay מוכרים בזול מאוד. וגם.. יש לי מי שיביא :lol:

STRUT BAR? }

תודה לכולם על העזרה

ואם למישהוא יש את הטלפון או כתובת של אלי מקס POWER, אני אשמח לקבל.

• תוכן חדש...