Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית מוסך - UMI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

בפי ישנה חויה מאוד טובה, ממוסך השירות של UMI.

לפני כממעט שנה, נכנסתי למוסך של UMI עם מזרק שבור, מסנן אויר גמור, רינגים גמורים, כולם, ומנוע מלא פיח.

מנהל המוסך, הכניס אותי לחדר ממוזג, עם טלויזיה וכו'... ואמר לי תמתין שם במשך שעות הטיפול ברכב. לא עברו שעתיים, הרכב עבר תיקון ושטיפה וניקוי פנימי.

בסופו של דבר שילמתי על המזרק 130 שח" כולל מע"מ, על המסנן - 85 ש"ח, ואת השטיפה והניקוי - עשו חינם, בתור מחווה.

תגובות.

נ.ב. - הם גם שמו שטיח חדש לתא המטען (או שניקו, אי אפשר להבחין בהבדל), ושמו עץ ניחוח עם מועד הטיפול הבא, ושמו גם אחד בתא המטען, ועוד אחד ספייר.:-D

פורסם
ידידי היקר,

יש לך טעות בדוק שוב פעם את הקבלות.

אמרתי לך, אני לא זוכר... אני רק זוכר שזה היה 2 בהתחלה ו-0 בסוף... לצערי אלו הנתונים היחידים שאני זוכר תחת הכותרת - טבעות משהו...

פורסם

מזרק שבור, - הגעת בנסיעה ? אם כן המזרק לא היה שבור, אז מה כן היה לו ? האם זה רק טבעת אטימה אחת אז המחיר מאוד יקר

מסנן אויר גמור, - חוסר מקצועיות מוחלט ! רכב שמגיע עם מסנן אוויר במצב מזעזע חייב לעבור טיפול כללי כי כנראה הוזנח !

רינגים גמורים, כולם, - רינגים גמורים בשעתיים עבודה וחינם ? ידידי היקר החלפת רינגים דורשת הורדת ראש מנוע, מנועשהגיע למצב שצריך להחליף לו רינגים גם יוחלפו לו לרוב לאגרים והראש יעבור כבר ישור על הדרך אטם חדש כמובן לפני הסגירה, בקיצור אובראול מנוע, נUMI לא פחות מכמה אלפים רבים טובים ויום\יומיים\שלושה עבודה

ומנוע מלא פיח -מי קבע שהוא מלא פיח ? מה הפעולה שבוצעה האם זרקו BG44 למיכל או באינפוזיה מה בדיוק נעשה

לסיכום : אם אתה רוצה להמליץ על מוסך כי דוד שלך עובד שם מכונאי, לא אצלינו בבקשה !

אם אתה רוצה להמליץ על מוסך כי קיבלת לדעתך שירות מעל ומעבר, תשקיע לפחות ותכתוב נתונים מדוייקים ! אגב אם אתה מדבר על המרכזי בראשל"צ אז אני ממש התרשמתי לרעה מחוסר הרצון של המוסך ללכת לקראת הלקוחות שלו !,

דוגמא קטנה : לאבי יש שברולט אופטרה, היה רעש מלאגר אחורי ימני הגעתי למוסך שם, באותו יום לא היה מי שיטפל ברכב אוקי מקובל לחלוטין, הבעיה היא שהרכב מסיים אחריות עוד 130 קילומטר בדיוק !, אמרתי למנהל המוסך שהכל סבבה אבל אני אצא מהמוסך ואחזור אחרי סופ"ש (היה יום חמישי) ואז זה כבר לא יהיה באחריות, אז התשובה שלו היתה "תנעל את הרכב פה במוסך ותבוא ביום ראשון אחרת לא נכבד את האחריות"

בצ'מפיון אגב סתם לשם השוואה היתה לי בעיה עם פאסאט שנת 05 יומיים לפני יציאה מאחריות, היה תיקתוקים בציריות ב2 הצדדים, (בצ'מפיון זה שנתיים ללא הגבלת קילומטרים), הגעתי למוסך ללא הרכב ! (עם הרכב שלי) דיברתי עם המנהל עבודה הסברתי לו שיש בעיה בציריות ויתכן איזה נקישה מהמתלה הקידמי והרכב יוכל להכנס רק בעוד 10 ימים, התשובה שקיבלתי היתה : "אין שום בעיה אני רושם בכרטיס של הרכב שיש תקלות שלא ניתנות לאיבחון והרכב יגיע עוד 10 ימים" ולי הוא אמר שאין בעיה בכלל ועוד 10 ימים שהרכב יכנס כ-ל דבר שהם ימצאו גם מעבר למה שאמרתי בדיוק יטופל באחריות בלי שום בעיה,

סתם שתבין, מדובר במונית שחורשים עליה 2 נהגים ככה שלא בשמיים בכלל שב10 ימים היא תעשה באיזור ה2000 קילומטר,

פורסם
אני רק זוכר שזה היה 2 בהתחלה ו-0 בסוף...

הרשה לי לצטט את שמר הי"ד:

"זול וזוגלובק מתחילים בז' ובשניהם תקבל בסוף נקניקיה".

בכל אופן, המחירים שאתה מציין הם או מצוצים מהאצבע, או שאתה לא מבין על מה שילמת, או שאתה לא יודע לקרוא מספרים.

ואם אנחנו כבר כאן, הדבר נרמז לך מס' פעמים בעבר, אנא המנע מכתיבה בפורום, היות ואתה כותב שטויות באופן בלעדי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
הרשה לי לצטט את שמר הי"ד:

"זול וזוגלובק מתחילים בז' ובשניהם תקבל בסוף נקניקיה".

היות ואתה כותב שטויות באופן בלעדי.

הרגת אותי מצחוק :-D

איזה כייף לי :)

פורסם

לא , אינך היחידי שפשוט לא יודע באיזה רכב מדובר ..

הסיפור שלך נשמע מצוץ מהאצבע ואחד כזה שנועד לקדם מוסך של UMI .

חבל ...

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

אני בטוח שיש סיבה טובה: הרי במוסך UMI חסר רק שלט בכניסה "הכניסה לכלבים ולאנשים שפויים אסורה". מחירי החלפים שם הזויים וכבעלים של שני אמריקאיות אני מ-ז-מ-ן כבר לא חושב על להיכנס לשם.

פורסם

בUMI מזרק + טבעות אטימה לא יעלה 130 שקל גם אם ימות העולם

אולי 130 שקל פירוק והרכבת מזרק, וחינם נתנו לו את הטבעת נחושת,

83 שקל עלה פירוק והרכבה מסנן אוויר - ניקו לו אותו עם לחץ אוויר כיאה למקצועיות UMI

:?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...