Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לנטרה 96 1.6

ביום שישי נסעתי מרחובות לאשקלון. הרכב כבה בכניסה לאשקלון, אבל הצלחתי להניע לאחר חמש דקות ובדיקת שמן מים.

נסעתי בערך עוד 3 ק"מ והרכב שוב כבה, הרדיאטור התפוצץ ואז הרכב התחיל להתחמם, כמובן שגררתי את הרכב. לאחר בדיקה של הטיימינג (עשיתי לפני 4 חודשים) שהכל ניראה תקין, בדקתי קומפסיה השעון בקושי מראה 50 בכול הצילינדרים (השעון תקין). היום פירקתי את הראש.ומילאתי סולר בצלינדרים (התמונה לאחר שעה)

א.למשהו יש מוסג ממה ניגרם כל הבלגאן הזה?

ב. מה אני עוד צריך ליבדוק לפני שאני מרכיב?

ג.לאחר שיפוץ ראש מה אני עוד צריך להחליף חוץ סט אטמים שמן פ.שמן פלגים רדיאטור מרימים הידראולים שכבר הרבה זמן מרעישים ?

resized_אטם1.jpg

resized_אטם.jpg

resized_בלוק5.jpg

resized_בלוק9.jpg

resized_טוב.jpg

resized_סולר.jpg

פורסם

שלום רב!

א-הבלאגן נגרם בגלל התחממות יתר , שנגרמה בגלל חדירת קומפרסייה למים, שגרמה להתפוצצות הרדיאטור.

ב-יש לבדוק אפשרות של טרמוסטט תפוס, שמומלץ להחליפו בכל מקרה,סדקים בראש המנוע וובלוק, וחופש אובלי בבוכנות , האם הסולר שהחדרת לצילנדרים חילחל בקלות?!

ג- יש לשלוח את הראש לישור, ולליטוש שסתומים, ולהחליף כמובן את הגומיות שסתומים, שנמצאות בסט .

יש להחליף את מי הקירור למי קירור איכותיים, המומלצים על ידי היצרן, ולבדוק/ או לנקות רדיאטור החשוד כסתום ולקראת הקיץ החם.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כמו שרואים בצילנדר השמאלי ,הרינג כבר לא אוטם בצורה הכי טובה.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...