Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקרה גניבה שקרה היום(19/06/07)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6707 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אישית עצרתי באיומי נשק באמצע הרחוב אדם שחשדתי שהוא פורץ,המתנתי איתו באמצע הרחוב כש- M16 טעון ודרוך מכוון לו לפנים,המתנו עד שהגיעה ניידת משטרה, אתה יודע מה קרה ?

לקחת בחשבון את האפשרות שהוא לא היה פורץ ? ושהיה נפלט לך כדור ?

ולמה לכוון את הנשק לפנים ? הרגליים כבר לא מספיק טובות בשבילך ?

לא מכיר אותך, אבל אתה נשמע לי סתם בריון מתלהב, וקשה לי להאמין שמה שתיארת באמת קרה, ואם כן, אני אשמח אם תשלח את הפוסט הזה למשטרה צבאית.

ויש לי עוד שאלה, מה קורה למסכן שתופס לך חניה שתכננת עליה ? אתה מניח לו מתחת לרכב לבנת חבלה תקנית ?

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מר קשקשני, מזל שהעולם לא מתנהל על פי דרכך ("ואם......ואם.......ואם.........ואם.......").

לא,לא היה לי שום ספק שהוא מעורב במשהו פלילי,אדם שעומד בשעת לילה בצורה מאוד מחשידה ומתנהג בצורה מאוד מחשידה באיזור שבו הוא לא אמור להיות,משהו כאן מסריח (עובדה שגם השוטרים חשבו כך וקצת "ניערו" אותו ועצרו אותו).

לא,לא היה נפלט שום כדור,אני "קצת" יודע לתפעל נשק ולשמור על בטיחות.

לא,הרגליים לא מספיקות,האפקט של נשק מכוון לפנים הרבה יותר מרשים (ואני בכוונה עונה לך בצורה של השאלות המתחכמות).

תתפלא,אבל המקרה הזה אכן קרה,אם הייתי זוכר את התאריך גם הייתי רושם לך אותו כדי שתבדוק את אמיתותו במסוף משטרתי.

ולא,לא היה שום צורך לדווח למשטרה צבאית,נכחו במקום שוטרים כחולים,שהגיעו לנקודה במצב שאני עדיין עומד עם הנשק מכוון עליו (לפנים,לא לרגליים....).

ולא,על זה שמישהו תפס לי מקום חנייה אני לא רב,לא מתווכח,וזה גם לא מעניין אותי,אני אמצא חנייה אחרת.

אבל כשמישהו מתעסק עם הדברים שלי,במטרה ליצור נזק לרכוש שהוא לא שלו,או במטרה לקחת רכוש שלו שייך לו, זה כבר סיפור אחר לגמרי.

ואפרופו אותו מקרה עם המשטרה, אני בהתחלה ביקשתי מהאדם להזדהות (ללא איום נשק), משלא נענתי והודעתי לו שהמשטרה בדרך,אותו אדם ניסה להימלט, ואז הוא "אולץ" להמתין,כך שגם מבחינת השוטרים שנכחו באירוע הפעולה היתה תקינה ואף אחד לא שאל מה כמה ולמה.

אני מניח שלפי התגובות שלך אתה היית רואה מישהו שמתעסק לך עם הרכב והיית אומר לו "במתותא ממך, אנא תנייד את גופך למקום אחר בו לא תוכל להסב נזק לרכבי".

אם כבר קרה לי מקרה כזה,אז אני מעדיף ועוד איך לפעול בצורה שלא רק שמנעתי נזק לרכב שלי, אולי בפעם הבאה שאותו מטומטם ינסה להסב נזק לרכב של אחר,הוא יחשוב פעמיים, כי הוא ייזכר כמה היה לו נעים ונחמד לשבת עם נשק מכוון לפנים ולהמתין למשטרה,אז תפסיק להיות יפה נפש ולפחד מהצל של עצמך.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

למיטב ידיעתי, לא בכל הרכבים חברות הביטוח דורשות אזעקה.

חוץ מזה, החיים שלכם שווים יותר מאיזה חתיכת פח עם גלגלים. אז.... לשים הכל בפרופורציות.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון שלי

שני נערים שרצו להישתעשע בשישי שבת עם האופנוע שלי נמצאים כרגע במנוחה בביתם.

שני הנערים ניסו הלילה לגנוב לי את האופנוע ,

הכלב של השכן לא הפסיק לנבוח ואני הייתי מוטרד מדוע הוא נובח ללא הפסקה,

שמעתי את חיתוך השרשרת ומיד קמתי מהמיטה ,לקחתי איתי את אלת הבייסבול שמונחת תמיד ליד מיטתי ,

ורצתי למטה (בית פרטי עם שתי קומות),

תוך כדי הריצה למטה מטה אמרתי לאישתי שתתקשר למשטרה.

ירדתי למטה ותוך כדי מרדף רגלי אחריהם תפסתי אותם והם כרגע עם מכות כואבות ברגליים ובגב.

המישטרה ,מסתבר הייתה עדינה איתם ושלחה אותם לביתם לאחר חקירה.

היום השרשרת הוחלפה

ירון מאיר

פורסם

חכמים מאיתנו אמרו שמה שלא עובד בכוח, עובד ביותר כוח.

באיזור שלנו היו כ-10 מקרי פריצות לרכבים.

לפני כ-3 שנים בלילה חורפי במיוחד נפרצה לי ה XSI, הפורצים ניצלו את הגשם החזק

ושברו את החלון הקידמי, את החלון שליד הנהג, ואת הבגאז' עיקמו עם לום.

נגנבו מערכת סוני אקספלוד חדשה בזמנה + רמקולים של פיוניר 300W + סאב JBL + מגבר קונקורד.

למזלי הענק הייתה לי הרגשה רעה חצי שנה לפני ועשיתי ביטוח מקיף כולל מערכת וג'אנטים

וקיבלתי את כל הכסף בחזרה.

שכן שראה ופחד לקרוא למשטרה אמר לי למחרת שראה כמה עולים חדשים שיושבים

ומשתכרים בדרך קבע בגינה מול הבית, מיותר לציין שהמשטרה לא עשתה יותר מדי בנידון.

בינתיים הסופה של אבי הספיקה להינזק כתוצאה מהנבלות שניסו לפרק את המערכת קשר באוטו.

לאחר חודש קניתי מערכת חדשה ואפילו יותר טובה מהקיימת וסידרתי את האזעקה שהייתה מקולקלת.

יום שישי אחד ישבנו אני ועוד 8 חברים בגינה של הבית שלי, שתינו והתארגנו לפני היציאה והשעה

הייתה בערך 12 בלילה.

פתאום שמעתי את האזעקה של הרכב פועלת, הסתכלתי מעבר לגדר וראיתי 2 חארות מנסים לעקם את הדלת

של הנהג עם מוט ברזל.

יצאנו בריצה תפסנו אותם והם קיבלו מכות שגרמו לכל השכנים לצאת לרחוב עד שאיזה שכנה רחמנית הזמינה משטרה

בניגוד לדעה של רוב דיירי השכונה.

תוך 5 דקות הגיעה מאזדה עמוסה באנשי בילוש עצבניים, נתנה לפורצים כמה סטירות ולקחה אותם לתחנה.

אנחנו קיבלנו לחיצות ידיים והבטחה שהשקט ישמר בעתיד בשכונה.

מיותר לציין שמאז עד היום אין שום סימני ונדליזם ופריצות בשכונה וגם השכונה שוממת מתמיד.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

אצלנו זה קצת בעיה גם אם נשמע אזעקה ונרצה לרדת מהר אנחנו גרים בקומה 18 והמעלית שלנו הכי איטית בארץ דקה ומשהו עד שאני מגיע למטה

פורסם
אצלנו זה קצת בעיה גם אם נשמע אזעקה ונרצה לרדת מהר אנחנו גרים בקומה 18 והמעלית שלנו הכי איטית בארץ דקה ומשהו עד שאני מגיע למטה

שקול באנג'י...:wink:

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

זו תופעה נפוצה לצערי, צריך לזכור שככל שעולה רמת המיגון, כך גם עולה רמת המקצוענות של הגנבים. אין מה לעשות - דרכו של עולם.

הונדה מציתה את הדמיון.:onfire:

פורסם

תמיד אפשר להכניס את האוטו לחניה הביתית ככה שום גנב לא יראה ולא יכנס!

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

ש פה אחד שאמר שהוא בקומה 18. אולי תתקין מאג על החלון וזהו?

בחיאת! תעשו מה שג'יימס בונד עשה - ביטוח מקיף, אף אחד לא יודע שהחלון/מכסה טנק דלק ממולכד, וברגע שינסו לפתוח - אופס! התפוצץ לי! :roll::twisted:

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

למי שלא קרא עיתון "נתפסה כנופיית גנבי רכב" (24 איש)היו גונבים בין 20 ל30 מכוניות ביום

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:

• תוכן חדש...