Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי אוטו חדש ואנילא מתכוון לעשות ביטוח מקיף.

אני רוצה למקם באוטו כפתור שינתק את אחד הרכיבים החשמליים החשובים של המנוע . שמעתי שאפשר לנתק את משאבת הדלק.

כמה שאלות:

1. לאיזה חלק של המונע כדאי לחבר את המתג.

2. איפה כדאי למקם את הכפתור

3. אתם מכירים מסכניק שיעשה לי את זה? כל מוסכניק שאני אבוא אליו יעשה את זה או שזה סיפור?

4. על מה חשוב לשים לב כשעושים את זה בשביל שהגנבים לא ישמו לב לכפתור או לחוטים מתחת למכסה מנוע?

ממה שקראתי בפורומים זה מאוד יעיל. הרבה יותר מכל שאר השיטות ששמעתי עליהם.

תודה

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ציטוט מיותר של הודעה מעליך

שלום

למה למשל שלא תיגש למתקין מקצועי ( אזעקות ואימובילייזר ) שיבצע את העבודה באופן מקצועי .

דרך אגב .... אנ'לא יודע באיזה רכב מדובר , אבל גם רכבים סופר ממוגנים אפשר להעלים , תלוי במידת הידע והמוטיבציה של הגנב , לכן אני מציע לך במידה ורכבך מונח במדף ' הרכבים הגניבים ' לשקול את האפשרות כן לבטח במקיף .

למען הסר ספק - אינני סוכן ביטוח או שותף בחברת ביטוח כלשהיא ואם נדייק , אני ממש שונא להיות תלוי בהם ושונא יותר להזדקק להם .

שבת שלום .

פורסם

תעשה אימובילייזר נורמאלי עם 2 ניתוקים, בנוסף, עלוקה אחת על משאבת הדלק, והרכב באמת ייעלם רק על גרר.

בלי גרר, הרכב לא ייעלם.

בברכה.

פורסם

מתעלק על השרשור- מה אמור להיות המחיר, בערך של עלוקה שכזו?

ולפותח השרשור- רק אם האוטו באמת לא שווה הרבה הייתי מוותר על הביטוח...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מטיף וזכותך לעשות כרצונך, אך יש סיכוי רב יותר שרכבך יפגע בתאונה מאשר שיגנב ואם מדובר ברכב חדש...יהיה חבל שבגלל כמה אלפיות זניחות תפסיד פי כמה וכמה K.

פורסם

אימובילייזר של פויינטר + עלוקה של פויינטר, יעלה לך 700 שקלים.

בנוסף אזעקה של פויינטר , תעלה לך 1100 ש"ח, זה רק במידה ותרצה.

אזעקה משולבת עם קודן של פויינטר, תעלה לך 1200 ש"ח ותוסיף עליה עלוקה אחת, עוד 300 שקל = 1500 ש"ח.

המחירים מתייחסים לחלקים+עבודה, לא חאפר בתחנה מרכזית, אלה מקום מקצועי שמתמקצע רק באזעקות, עם אחריות והכל מסודר.

קיצר,אם אתה לא מתכוון לבטח מקיף, תחסוך ביטוח שנה אחת ותמגן את הרכב כמו שצריך.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עלוקה לא משהו... אני נתתי לחבר מתלמד לנסות לעקוף את שתי העלוקות שהיו לי בשברולט, והוא יחסית למתלמד, עקף אותן ללא בעיה. אחת היתה בתעלת החשמל לכיוון תא המטען ומשאבת הדלק, ואחת היתה מתחת לחופת ההגה, שני כבלים, שנוכל לזהות אותם - אחד לבן-בז' ואחד ורוד פוקסיה.

עוד מעט יבוא אוטו חדשדנדש!!!:twisted:

בקרוב...8) מאוד...:twisted:

פורסם

הרעיון מאחורי עלוקה זה שאמור להיות קשה למצוא אותה.

אם שמים אותם במקום סטנדרטי, זה כמו כוסות רוח לסוס מת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

משאבת דלק זה הדבר הראשון שגנבים מסתכלים עליו.

בד"כ הם לא יטרחו לחפש את העלוקה אלא פשוט יחברו מתח ממקום אחר ברכב (שקע מצית, תאורת פנים, לא חסר) ישירות למשאבה ושלום על ישראל. זה מכוער אבל עובד.

מה שאני הבנתי זה שעדיף לשים ברז דלק במקום נסתר, ואז כל המעקפים החשמליים בעולם לא יעזרו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לכן לא שמים עלוקות על משאבת דלק, ברוך השם יש עוד דברים ברכב שאפשר לנתק.

פורסם

איזה דברים?

סטארטר? אפשר להניע בדחיפה (בידני) או פשוט לשים לב שאין רעש של סטארטר ולעקוף גם אותו ע"י חיבור חוט מהממסר של אורות ערפל (נניח) לממסר של הסטארטר ולהניע ע"י מתג אורות הערפל.

מחשב? למיטב ידיעתי מתקיני האזעקות וכו' לא מתעסקים איתו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בקיצור, מה שאתה אומר שזה גנב בעצם יכול לעקוף הכל על ידי חיבור כבלי מתח לסטארטר ולמשאבה בלי להפליץ לכיוון העלוקות או האימוביליזר המקורי. הדבר היחיד שיכול לעזור לך זה האימוביליזר המקורי שצמוד למחשב. (מידה שהגבנים לא מביאים מחשב ומפתח משלהם).

זה די מדאיג.

• תוכן חדש...