Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם מדובר במידה נדירה בארץ, לא יעזורו לך המלצות על דגמים שלא נמכרים פה במידה הזו.

תעשה סבב טלפונים, תבדוק מה האופציות הזמינות ותחזור עם הדגמים הרלבנטים ליעוץ.

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

זוהי מידה מקבילה לפולו GTI שהייתה לי בעבר.

כמו בקליאו היום, גם שם הרכבתי רביעיית DUNLOP SP9000 והייתי מבסוט מאוד.

אני אמליץ עליו גם עכשיו.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אני בהחלט יכול להמליץ על הטויו T1R.

האמת היא שעדיין לא היה לי צמיג טוב ממנו במידה הזאת.. (והיו לי מרנגוני זיטה , ויונירויאל שהיו גם מעולים! ).

אורן לא שכחתי אותך היום..

יש צמיגים בשבילך 8)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מנסיון אני יכול להמליץ על יוקוהומה S דרייב. יחסית לאיכות ולמידה מאוד קל למצוא (אני מצאתי חדשים (מאי 07, במאי) ב430 כולל הכל).

מביקורות מרובות שקראתי אני יכול להמליץ על

מישלין פיילוט

מישלין exalto

goodyear eagle f1 GSD3

bridgestone potenza (יש המון, חלקם טובים מאוד, חלקם ממש לא)

תעזר בtirerack.com

ובtires4u.co.il

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני מניח שהממליצים לא ממש בדקו שיש את כל המידות הנ"ל בארץ ...

אכן מידה בעייתית וה T1R הוא אחד היחידים שעונה על הדרישות, גם של המידה וגם של הספורטיביות.

שיכעתי את עומר להחליף לטויו לפני ה MDC2 ומאז הוא מרוצה והיריבים ... פחות :-)

פורסם
הטויו T1R עולים לצמיג 344 שקל כולל מע"מ ועבודה והכל.

מישהו אולי יודע מה המחיר לאותו דגם במידה 195/55/15 דירוג V? קיבלתי הצעה שנראית לי גבוה מידי, כמעט 500 לצמיג.

פורסם

נא לפנות לחוקי הפורום ולקרוא את החלק הנקרא "חוקי צמיגים", להתעדכן ולפתוח שרשור חדש בהתאם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...