Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שיקנו להם מאזדה 6 ושיטוסו לי מהעיניים. :evil: בושה הממשלה הזאת.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מפונקים חבל"ז!

אין להם איפה לבזבז את הכסף אז משקיעים ברכב.

בעיניין של חימום מושבים, ומנוע גדול סבבה.

אבל מחליף דיסקים? מה העיניין? אין לאנשים מה לאכול בארץ ואלה רוצים מחליף דיסקים, וואלה יופי!

ועוד איזה רכבים, מלכותיים כאילו הם מלכי אנגליה!!

פשוט בושה.

שיהיה לכם שבת שלום!

Kia Sportage, 2014 

פורסם

אני מציע פשוט לשלם להם נסיעות בגובה חופשי חודשי לאוטובוס מהבית לעבודה. מי שלא טוב לו - שייחפש עבודה בחוץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה לא משנה אם היינו מתנגדים. השאלה אם הייו יכולים להרשות לעצמנו.

כשאתה נמצא בתפקיד ניהולי(ואלופים וחברי כנסת הם תפקידים ניהוליים בכירים) אתה חושב מה אתה יכול ובוחר את מה שאתה רוצה בין מה שאתה יכול

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אני מציע פשוט לשלם להם נסיעות בגובה חופשי חודשי לאוטובוס מהבית לעבודה. מי שלא טוב לו - שייחפש עבודה בחוץ.

אז זהו, שלא אתה מחליט. הם מחליטים לעצמם.

פורסם

אני לא מבין מה ההתנפלות על BMW.

גם סבא שלי ניצול שואה לא ייקנה רכב גרמני מהסיבות האלה.

וחוצמזה- אז יש להם כלי מטבח גרמניים, אבל כלי מטבח זה לא מה שמייצג אותם בניגוד לרכב, ויש להתחשב בעמדות האלה.

בכל מקרה, מה רע בסופרב? מה רע בקאמרי או בלוצרן?..

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

אין לי הערכה רבה לנבחרי הציבור שלנו. אבל נכאן ועד ההתנפלות שישנה עליהם עוד ארוכה הדרך.

תרצו או לא - שר הוא תפקיד ניהולי בכיר מאוד. ככזה מגיע לו רכב ייצוגי שמתאים למעמדו. לדעתי צדקו אלה שאמרו שכל עוד הרכב שיבחר יהיה ברמה שמקובלת במדינות אחרות דומות - אז זה בסדר.

נראה לכם שתכולת הרכב (השר) איננה ראויה? אז לכו להצביע ! לא יתכן שבבחירות יהיה אחוז הצבעה כ"כ נמוך אבל אנשים יבלו באותו יום בים ורק יקטרו אח"כ.

לכו להפגין, תכניסו את היד לעשייה הפוליטית - נסו לשנות. אדישות וקיטורים באינטרנט זו לא עשייה פוליטית.

שבת שלום !

פורסם

סופרב, כידוע, מבוססת על מכלולי פולקסווגן, מיוצרת במפעל שהוקם ע"י פולקסווגן על סמך ידע של פולקסווגן ובנויה על שילדה מוארכת של פאסאט.

האם רק בגלל שלסמל שהיא נושאת בגאון אין קשר לסמל של פולקסווגן היא עדיפה ממנה?

:roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תפסיקו עם הצביעות הזאתי, אני בטוח שאם הייתם ח"כים בעצמכם לא הייתם מתנגדים לאיזה סדרה 5+נהג פרטי+כל ההוצאות ע"ח המדינה.

חזרתי לפורום לאחר 3 שנים מהנות במיוחד בצה"ל. :-D

(שבמהלכן קצת התבגרתי ולכן אני מעוניין מאוד לשנות את שם המשתמש שלי, אם זה אפשרי).

"172..one day you will be mine"

פורסם

לא, גם בגלל העובדה שהיא מיוצרת בצ'כיה, ולסקודה עצמה לא היה שום שת"פ עם הנאצים

לדעתי? זה דיי חסר הגיון לפסול רכב של חברה שלפני 65-70 שנה שיתפה פעולה עם הנאצים

ועדיין לסבתא שלי יש קושי לקנות מוצרים גרמניים וכו'

אז הסופרב זה ללכת עם ולהרגיש בלי, לקנות רכב גרמני בלי שהוא ייראה רכב גרמני, ושהרוב המוחלט לא יידעו שזה גרמני

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא לקנות רכב בגלל שהוא גרמני?שטות.

העולם עכשיו שונה ויש הבדל בין מה שהיה בזמן מלחמת העולם השנייה לבין ההווה.

אלה לא אותם אנשים,הם לא חוזרים על הפעולות שהם עשו בזמן המלחמה ויש להם אינטרס אחד-למכור את הרכבים שלהם.

למי שהוא ניצול שואה או יש לו קרובים שהם ניצולי שואה וזה מפריע לו,מובן לגמרי שלא יקנה דברים מתוצרת גרמניה.

מי שלא קשור לזה בכלל יכול לקנות דברים מכל ארץ שהוא ירצה.אף ניצול שואה לא יבוא למישהו זר עם במוו ויגידו לו למכור ולקנות משהו אחר.

בכל מקרה,השרים בכנסת צריכים רכב טוב שישדר נוכחות(כי בכל זאת הם חלק מהממשלה), אבל בלי להגזים.

זאת אומרת שסדרה 5,E קלאס וכדו' זה מיותר לגמרי.שיביאו להם סובארו B4 עם קצת תוספות.

היא עונה על כל הדרישות-אחלה רכב,160 כ"ס אז מה הבעיה להזמין חימום במושבים ולהתקין מחליף דיסקים?

פורסם

תעזבו כבר את עניין הרכב הגרמני....כן מפריע לניצולים/ לא מפריע לניצולים- זה לא מה שיביא לבחירה בסוף.

ההתעסקות מבחינתי צריכה להיות ברמת הרכב- למה שר בממשלה הזאת צריך לנהוג ברכב של חצי מיליון שקל!?!?

ואם כל הכבוד לשרים (ואין כבוד), ובהתחשב בכמות הרכבים שהולכים לרכוש, העדפת רכב סלון נאה ע"פ רכב יוקרה תחסוך מאות אלפי שקלים שאותם צריך במקומות חשובים יותר (חינוך למשל).... חימום במושבים וסמל של BMW מקדימה יכולים לחכות עוד קצת עד שיסגרו פינות חשובות יותר.

• תוכן חדש...