Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הם לא נעלמו, פשוט לא היו כאלה. בני בגין הוא היוצא מהכלל,

נתקלתי בו באוטובוס עוד כשהיה ח"כ.

לגבי גרמניה וכו' - תעשו טובה, הוויכוח הזה הסתיים בערך בשנות ה-60', :?

ומי שעיניו בראשו ושכל בקודקודו מוזמן לבדוק את כל ההצהרות והמעשים

של הלמוט קוהל, שרדר ואנגלה מרקל. בני ברית אמיתיים, שעושים בלי לדבר,

בניגוד לתרבות זעקות השבר המקובלת במזרח התיכון.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בזבוז כספים משווע.

דרישות הגיוניות הן רכב אמין בטוח ומרווח, בעל צמיגי Run Flat.

כל היתר קשקוש.

אם היו פה 14 שרים (ושאף אחד לא יגיד שיש צורך ממשי בישראל ביותר מזה) - מילא.

אבל יש 26 שרים כולל כמה שרים בלי תיק, ועוד היד נטויה. בזיון.

ראש הממשלה ושר החוץ (שתפקידם כולל הרבה מגע עם דיפלומטים ואח"מים זרים) צריכים לנסוע במשהו ייצוגי.

כל היתר שיביאו להם מזדה 6 או פאסאט או אוקטביה או כל מכונית מסגמנט D ("מנהלים") איכותית אחרת וזהו. יש יופי של מכוניות ב-151000 שקל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני יושב ולא מבין . מה כ"כ קשה לאנשים להבין שאם יש רכב שצורם לחלק מהאנשים אזי לא צריך אותו . ולא צריך לעשות צרמוניה פשוט צריך לבחור רכב אמריקאי (הוא זול יותר וזו סיבה סבירה .) ולפני שתתחילו אני נוסע במרצדס , ואם יצא לי אני אעבור לבימר , וכול עוד הגרמניות יהיהו בשתי רמות (לדעתי לפחות) מעל כול הרכבים האחרים כנראה שאשתדל להשאר בטריטוריה הזו . ובני משפחתי הם גם ניצולי שואה , ולאף אחד לא מפריע . וכן אישית אני מפריד בין המכוניות/ציוד אחר שלהם ובין מעשיהם . אבל זה לא משנה שזה עדיין בעיה שאפשר וצריך לפתור בלי לעשות רעש

ולגבי מחיר הרכבים אני אומר רק את זה האדם מכבד את עצמו . יש אנשים שיכולים לנסוע במיבאך שעולה כ1.5MIL ועדיין יראו עלובים ויש אנשים שיכולים ליסוע בלוצרן ויראו מכובדים . אז זה שהשרים שלנו נראים כמו שהם אולי רצוי שלא יראו ברכבים יקרים מידי . והמבין יבין

בברכה יהודה

פורסם
מה יקרה אם ייקחו את ה-CTS \ לוצרן \ 300C וינסו להתנקש בשר

הנהג ינסה לברוח, זה עובד בכביש ישר, אבל אם יש סיבובים זה מכניס קצת לבעיה לא?

ואני הייתי בטוח שמכאן ואילך הדיון ימשיך לכיוון המוכר של קליאו ספורט... מעל 160 כ"ס, משתילים V8 4.2 של RS4 (ברשיון כמובן :wink:), ומרפדים לו את המושבים עם סדינים חשמליים שלא יהיה קר...

או כדברי משינה - למה לי פוליטיקה עכשיו?

כל עוד לא הוצהר אחרת, זהו פורום רכב.

לכו לאופ-טופיק, אולי שם מישהו יבין אתכם...

יום נפלא לכם :)

טל

מה חתימה? תתפשטי!

• תוכן חדש...