Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

לפני כמה ימים נסעתי על כביש החוף כשבאמצע נסיעה שמעתי ראש מוזר מעין שריקה ואז אחרי 100 מטר האוטו פשוט נכבה.

ניסיתי להניע , והאוטו לא הניע .

בדקתי שמן , בדקתי מיים , הכל תקין לא חסר שום דבר .

לדבר אחד שמתי לב , שהמכסה שמכסה את החגורת טיימינג שבור .

האוטו נלקח למוסך , ושם נאמר לי שאחת הגומיות (רצועת מנוע?) נקרעה , וחלק ממנה קפץ לתוך המתקן הטיימינג ובעקבות כך השתבשה הפעולה של המנוע ועכשיו צריך להחליף ראש מנוע.

שאלתי אליכם ,האם התקלה והתיאור לתקלה סבירים או שלא?

חוץ מזה שהמוסכניק שאני דיי סומך עליו ביקש על ראש מנוע + עבודה 3500 לא כולל מע"מ , שאלתי למה זה ככ יקר אז הוא אמר שזה פורד פיאסטה דיינמיק V16 דבל קמשפט וזה המחיר , האם המחיר סביר או לא?

דבר אחרון , האם עצם זה שאני מחליף ראש מנוע זה פוגם באיכות המנוע , או להפך , או לא זה ולא זה...

עד עכשיו האוטו היה בובה , וטופל בזמן וכמו שצריך!

תודה על התשובות .

***קרא את כללי הפורום, הפעם בוצעה עריכה בלבד***

פורסם
שאלתי למה זה ככ יקר אז הוא

אמר שזה פורד פיאסטה דיינמיק V6 דבל קמשפט וזה המחיר , האם זה המחיר או שחירטת אותי?

זה לא V6 זה 16V ז"א שיש לך במנוע 16 שסתומים.

במנוע עם 8 שסתומים התיקון יהיה זול יותר

פורסם

תודה רבה , אבל בגלל לחץ וגם בגלל חוסר ידע , אמרתי לו שיתחיל לתקן את האוטו , אז זה כבר לא רלוונטי אם יש משהו יותר זול , אבל בכל זאת , האם רימו אותוי ? או שזה נשמע לכם הגיוני...?

פורסם

כנראה נקרעה לך רצועת התיזמון עקב היא החלפה במועד המומלץ על ידי יצרן הרכב, ייתכן שהנזק יותר מאשר פגיעה בראשהמנוע לכן הנזק הסופי ניתן לקבוע לאחר פתיחת ראש.

המחיר שקיבלת הינו יחסית מעט גבוה כלומר ניתן לשפץ במחיר נמוך יותר, שוב פעם המחיר תלוי בנזק.

טויוטה בשביל האמינות הונדה למשפחה

פורסם

התיקון מין הסתם כולל טיימינג,מותחנים וכ"ו

אני עשיתי ראש מנוע (חום גבוה) כולל הכול ב2000 ש"ח למנוע 8V וזה היה מחיר בתור חבר

בעיניין ה16V המחירים עולים

זול הוא לא,יקר מידי גם לא

אם הוא מקצוען שעושה עבודה טובה ויסודית זה מחיר סביר (יחסית)

יש לך פירוט מה כולל התיקון?

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

המחיר יקר.

תאמר לו שאתה רוצה להיות נוכח בכל מהלך העבודה ולראות שבאמת,הוא מוריד לך את הראש מנוע, שולח לחריטה ,מחליף מה שצריך להחליף,תעלה תמונות לפורום ...

בברכה.

• תוכן חדש...