Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,

אז ככה, אבא שלי קיבל טנדר חדש לחלוטין מהחברה לאחר שהיה לנו במשך 3 שנים טנדר מודל 92 של החברה. הטנדר החדש קופצני מידי. ממש בלתי ניסבל. אני מעדיף את הטנדר הישן, לפחות כאבי גב לא היינו מקבלים ממנו.

אי אפשר לשמוע דיסק בצורה נורמלית האוטו, הדיסק כל הזמן קופץ (רדיודיסק קנווד חדש).

מה אפשר לעשות כדי שהאוטו לא יהיה כ"כ קופצני?

(תשובות רציניות בקשה)

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם
אוקיי,

אז ככה, אבא שלי קיבל טנדר חדש לחלוטין מהחברה לאחר שהיה לנו במשך 3 שנים טנדר מודל 92 של החברה. הטנדר החדש קופצני מידי. ממש בלתי ניסבל. אני מעדיף את הטנדר הישן, לפחות כאבי גב לא היינו מקבלים ממנו.

אי אפשר לשמוע דיסק בצורה נורמלית האוטו, הדיסק כל הזמן קופץ (רדיודיסק קנווד חדש).

מה אפשר לעשות כדי שהאוטו לא יהיה כ"כ קופצני?

(תשובות רציניות בקשה)

לשים משקולות לאוטו .

פורסם

אני אישית נהגתי גם ברכב מסחרי (משאית קלה ליתר דיוק, מרצדס 410D אם אתה מכיר).

כשהאוטו היה ריק האוטו היה קופצני וזורק זנב בלי שום בעיה. אבל כשהוא היה עמוס אז היה ממש נחמד לנהוג עליו וההרגשה היתה (יחסית) יציבות ובלי קפיצות.

סער

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

זה נראה לי קצת בעיה...איזה משקולות בדיוק לשים??

הן לא יקפצו וירעישו מאחורה.

מה לגבי להחליף בולמים מאחורה זה אפשרי?

בנוסף האוטו די גבוה מאחורה יחסית לקדימה. להנמיך את האוטו מאחורה יעזור??

לגבי זריקות תחת....הוא זורק...ממש כיף... :twisted:

פורסם

שהחליפו בולמים, שהיו מאוד מרוצים. הבולמים מכויילים לעומס, לא לנסיעה בלי משקל.

ממליץ לחפש בפורום בhttp://www.jeeptrip.com , תמצא הרבה דעות וחוות דעת של אנשים שהחליפו.

אבי

פורסם

מה יעזור חוות דעת...השאלה כמה עולים בולמים מכויילים למצב של בלי עומס.

כמו יעלה סט בולמים כזה?

איפה ניתן להחליף?

אפשר במוסך מורשה של טויוטה??

פורסם

פתרונות:

1. לשים מייצב מקורי (יכול להגיע עד 4K)

2. לשים פלטת שייש גדולה ועבה, ככה עם האוטו בנוי להעמסה זה יעזור.

פורסם

דבר עם הנפלד יבואנית אביזרים לרכבי שטח, הם מיבאים בולמי old man emo אשר עוזרים מאוד בנושא זה ברכבי שטח, כמו כן עם מפעל המתלם בחולון הם מומחים לקפיצי עלים

לשים משקולות זה פתרון מגוחך אבל זול.

• תוכן חדש...