Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה כדי לקנות מגבר מונו רק לסאב ולא מגבר 4 ערוצים להכל? מצטער אם השאלה מפגרת אני פשוט לא מבין בנושא ואשמח ללמוד!!

אפשר. אם אתה רוצה הכל ביחד. אבל המצב כרגע הוא שאין לך כסף. אז כדי לקבל לפחות משהוא סביר אכשיו (הרי זה מה שאתה רוצה, רק משום מה המושג "סביר" אצלך מתורגם לרמקולים אחוריים, ואצלי - לקומפוננט מוגבר), אתה חייב הגברה של שני ערוצים לפחות (קומפוננט). מגבר 4 ערוצים זול וחדש לא מומלץ, למרות שחלק מהם עושים את העבודה. עד שהם מתחממים ביום קיץ ומתחילים להיכנס לפרוטקשן, או נשרפים, או שורפים רכיב אחר, שהשקעת בו את מיתב כספך. אז אם אתה לא יכול לקנות מגבר 4 ערוצים טוב, עדיף לבנות בחלקים. אבל חלקים איכותיים. מה שאומר יד שנייה, שני ערוצים אכשיו, מונו אחר כך, והדרך עוד ערוכה. חוץ מזה, אני לא יודע איזה סאב יש לך, אבל כלל לא בטוח ששני ערוצים מגושרים של מגבר 4 ערוצים סיני זול יכולים להרים אותו. ומונו אתה יכול להתאים לפי הספק. אתה מחליט להחליף סאב (זה קורה, וקורה הרבה) - צריך להחליף רק את המונו, לא את כל המגבר. יותר גמישות ברכיבים. לגבי השוואה בין 4 רמקולים קואקסיאליים לקומפוננט (אבל אחד מומלץ, לא אחד שיש לו נתוני הספק גבוהים, כי זה לא אומר שום דבר) מוגבר אחד - אין בכלל מה להשוות. הבדל של שמיים וארץ. קפיצת מדרגה משמעותית. פרט לכך, אם יש סאב ברכב, הוא בולע לך את רוב הבאס "האיכותי" מהרמקולים 6X9, וזה היעוד העיקרי שלהם - לתת באס כשאין סאב. הרבה חושבים שהם מיותרים. יש כאלה שאוהבים. עניין של טעם. לפי דעתי - סתם מושכים את ה"במה" אחורה. אפשרות נוספת - קומפוננט ו6X9 מוגברים על ידי מגבר 4 ערוצים, ומונו לסאב. בקיצור, אם אתה רוצה לראות התקנות ולשמוע רכיבים - תבוא למפגש, יש ביום שבת ברמת גן, יהיו שם הרבה אנשים שישמחו לענות לך על כל השאלות. על תקנה שום דבר לפני, כי כשתחזור משם תוכל לקבל החלטה הרבה יותר שקולה והגיונית.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

פורסם
אפשר. אם אתה רוצה הכל ביחד. אבל המצב כרגע הוא שאין לך כסף. אז כדי לקבל לפחות משהוא סביר אכשיו (הרי זה מה שאתה רוצה, רק משום מה המושג "סביר" אצלך מתורגם לרמקולים אחוריים, ואצלי - לקומפוננט מוגבר), אתה חייב הגברה של שני ערוצים לפחות (קומפוננט). מגבר 4 ערוצים זול וחדש לא מומלץ, למרות שחלק מהם עושים את העבודה. עד שהם מתחממים ביום קיץ ומתחילים להיכנס לפרוטקשן, או נשרפים, או שורפים רכיב אחר, שהשקעת בו את מיתב כספך. אז אם אתה לא יכול לקנות מגבר 4 ערוצים טוב, עדיף לבנות בחלקים. אבל חלקים איכותיים. מה שאומר יד שנייה, שני ערוצים אכשיו, מונו אחר כך, והדרך עוד ערוכה. חוץ מזה, אני לא יודע איזה סאב יש לך, אבל כלל לא בטוח ששני ערוצים מגושרים של מגבר 4 ערוצים סיני זול יכולים להרים אותו. ומונו אתה יכול להתאים לפי הספק. אתה מחליט להחליף סאב (זה קורה, וקורה הרבה) - צריך להחליף רק את המונו, לא את כל המגבר. יותר גמישות ברכיבים. לגבי השוואה בין 4 רמקולים קואקסיאליים לקומפוננט (אבל אחד מומלץ, לא אחד שיש לו נתוני הספק גבוהים, כי זה לא אומר שום דבר) מוגבר אחד - אין בכלל מה להשוות. הבדל של שמיים וארץ. קפיצת מדרגה משמעותית. פרט לכך, אם יש סאב ברכב, הוא בולע לך את רוב הבאס "האיכותי" מהרמקולים 6X9, וזה היעוד העיקרי שלהם - לתת באס כשאין סאב. הרבה חושבים שהם מיותרים. יש כאלה שאוהבים. עניין של טעם. לפי דעתי - סתם מושכים את ה"במה" אחורה. אפשרות נוספת - קומפוננט ו6X9 מוגברים על ידי מגבר 4 ערוצים, ומונו לסאב. בקיצור, אם אתה רוצה לראות התקנות ולשמוע רכיבים - תבוא למפגש, יש ביום שבת ברמת גן, יהיו שם הרבה אנשים שישמחו לענות לך על כל השאלות. על תקנה שום דבר לפני, כי כשתחזור משם תוכל לקבל החלטה הרבה יותר שקולה והגיונית.

תגיד לי איך זה נשמע. זוג קומפוננט קדימה מורל פולס 6.5 , סאב GTO1204D JBL או CVR12 Kicker או Rockford P212S4 , ומגבר אני יוכל לחבר 2 ערוצים שיגביר את הקומפוננט והסאב יחד. איך נשמע לך? ואם זה ריאלי אז איזה מגבר אתה ממליץ?

פורסם

מצויין, סוף סוף אתה מבין את הכוונה שלי. פולס מקדימה, רוקפורד P2 מאחורה (חבל שמכרתי את הP2 שלי, יכול היה להתאים לך בול), מגבר 4 ערוצים - כ75 וואט RMS לערוץ - מערכת נחמדה למתחילים. מגבר שעונה על הדרישות שלך יעלה כ700 ש"ח משומש, 1200 חדש. CVR - סאב שרצוי להגביר עם מונו. סאב חזק. לגבי JBL - לא שמעתי אותו, לא יכול להמליץ. מגבר שני ערוצים אתה יכול לגשר, וזה יתן לך ערוץ אחד (אפשרי לסאב). לחבר גם קומפוננט וגם סאב למגבר שני ערוצים זה בלתי אפשרי.

תבוא למפגש, אין לך מה לסכן. אולי תגלה עולם חדש של אפשרויות, ציוד וצלילים. מומלץ בחום.

פיג'ו 2008 82כ"ס ידנית, 2014, עגלה נגררת ומעשנת בשר ענקית!

• תוכן חדש...