Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אחי סיפר לי שהיה צריך להניע אתמול את הרכב בדחיפה בגלל שהסטרטר לא הגיב בכלל כאשר סובב את הסוויץ'(אבל יש אורות), זה קרה לאחר נסיעה עם אורות, כאשר הוא חזר הבייתה , הוא עמד דקה עם אורות כבויים ואז כיבה את המנוע, כשניסה להניע שוב ההנעה הייתה קשה והסטרטר הסתובב לאט, אבל הניע.

לדעתי זה מצבר חלש וגמור, האם זה נכון?

שאלה נוספת, יש לי מצבר של איסוזו טרופר של 100 אמפר, שהפסיק להניע את הטרופר לפני כ 4 חודשים ולכן הוחלף בחדש.

שמרתי אותו בצד 4 חודשים ללא כל טעינה, וכרגע הוא הצליח להדליק לי מנורת פלורסנט.

האם ניתן להניח שלמרות שהוא לא הצליח להניע את הטרופר הוא יניע לי את הפיז'ו במידה ואני אטען אותו בנסיעה ארוכה?

אני חושב שאני אצליח לפנות לו מקום בתא המנוע, השאלה היא האם מצבר עם קיבולת גדולה לא יהרוס לי את האלטרנטור בפיז'ו, והאם ניתן לסמוך על מצבר כזה שעמד 4 חודשים ללא שימוש(הוא בעל קיבולת גדולה בהרבה ממה שהפיז'ו צריכה), שישמש אותי עוד מספר חודשים.

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

עמית לא תיהיה לך בעיה להשים אותו אבל סביר להניח שצריך גם אלטרנטור יותר גדול

לגביי ה4 חודשים זה תלוי במצב המצבר אבל עם תיהיה לך בעיה אני יכול להטעין לך אותו בכיף

אבל הכי טוב לקנות מצבר ב250 שקל רגיל ובלי כאבי ראש

כל מה שקשור למנועים ימיים .

וכמובן לצרפתית קטנה אחת.

פורסם

תודה רבה על הקישור והעצות.

האם למישהו יש ניסיון של עבודה עם מצבר שעמד מספר חודשים, והתקנתו ברכב שזקוק לקיבולת קטנה יותר ממה שיש למצבר להציע?

האם הסימפטומים שרשמתי הם בוודאות של מצבר גמור?

תודה רבה ושבוע טוב.

פורסם

הסימפטומים שכתבת נשמעים לי כמו סימפטומים של מצבר גמור, או אולי אפילו בעיית טעינה.

לדעתי השתלת המצבר הגדול מיותרת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הי,

בסוף נשברתי וקניתי מצבר חדש אחרי שהישן לא הצליח להפעיל אפילו חלונות חשמל ואיתות.

קניתי מצבר של MEGAVAT איטלקי של "מצברי לירז" ב 350 ש"ח עם שנה אחריות- 60 אמפר.

http://www.liraz-bat.com/HTMLs/article.aspx?C2004=12001&BSP=11989&BSS2013=12001&BSCP=11989&BSS21=11989&BSS22=11983

ראיתי שמישהו רשם שאפשר להשיג ב 250, האם קניתי מצבר יקר?

תודה על העזרה.

• תוכן חדש...