Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף 2000 ידנית סתנדרטית, רגילה לגמרי. אני רוצה לשפר אותה קצת - מראה חיצוני, פנימי ומולטימדיה, יש לי משהו כמו 10,000 להשקיע מה הייתם ממליצים לי לעשות?

פורסם

קודם כל הייתי ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום, לשנות כותרת ולקוות שיעבירו לך את השירשור ולא ינעלו אותו,

אחרי זה הייתי נותן קצת יותר פרטים כגון רמת גימור, שנה,איזה תוספות כבר יש לה והאם יש לה מכות/דפיקות וכ'ו שצריך לתקן.

פורסם
אני רוצה לשפר אותה קצת מראה חיצוני, פנימי ומולטימדיה מה יש לי משהו כמו 10000 אלף להשקיע מה הייתם ממליצים לי לעשות

1.כמה אחוזים מ ה 10000 אתה רוצה להשקיע על כל סוג שיפור ?

2.אני ממליץ לשים 100% על מולטימדיה, כי זה לא רכב שהייתי משקיע בו שיפורים קוסמטים

3.אין לי למה להמשיך את ההודעה כי זה קשור לפורום מולטימדיה, ובכללי שיפוריפ קוסמטים לא קשורים לפורום המכוניות המשופרות של יאשה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

האוטו הוא כסוף רמת גימור בסיסית שנת 2000 יש לו מכת פח ליד הגלגל האחורי שמלי לא רציני וכרגע יש מערכת חמודה שומעים טוב וחוץ מזה אין כלום

פורסם

אז למה שלא תתקן את המכה? זה יהיה שיפור קוסמטי מדרגה ראשונה.

מעבר לזה אתה יכול להשקיע בג'אנטים, בריפודי עור במושבים.

מה רצית שנגיד לך? תדביק NO FEAR על השמשה האחורית וRIEGER על הקדמית?

אה ושים שטיחי ניקל?!@ כי זה מגניב ת'שועלים?!@

אם זה מה שרצית בכתובת טעית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא חשבתי רגע אחת על כל השטיות שאמרת ,למה זה באמת לא משהו .אני חשבתי חיצונית יותר בכיוון גאנטים בקליות ואולי עוד איזה משהו דברים קטנים יחסית שעושים הרבה ולשים איזה מערכת ממש טובה ולגבי המכה זה ממש מזערי לא רואים את זה ממש יש צבע על זה רק הפח נכנס קצת

פורסם

הייתי מציע לגשת לפחח לישר את המכה , אולי אפשר בעזרת כמה מכות לסדר את זה .

בנוגע לאבזור - יש לך תמונה של הרכב כיום ? מה מורכב עליו ?

אם הוא 2000 , אני מניח שיש לך ג'אנטים 16" . סט ג'אנטים גדול יותר יוסיף לחזות של הרכב , אולי סט קסנון איכותי ופנסים אחוריים שקופים / כחולים / מושחרים ( האיכותיים , לא בגרביונים ) .

בנוגע למערכת סטריאו - יוכלו לעזור לך יותר בפורום אודיו , אפשר לשים החל מקומפוננט ועד ל - DVD . תלוי במה שאתה רוצה .

נגיעות נוספות יכולות להיות בלוח השעונים או ידית הילוכים שונה , לדוגמא .

פורסם

אין על האוטו כלום עכשיו קניתי אותו והוא היית של איזה אחד מבוגר שלא הוסיף לו כלום יש אליו גלגלים עם טאסות"14 רגיל ממש בנוגע לבקליות ולקסנון מה המחירים שלהם פחות או יותר? ב"ה עוד מעט אני יצלם את האוטו ואני יכנס לאתר את התמונה

פורסם

רמת גימור בסיסית באה עם פסי קישוט שחורים ופס שחור בפגוש, עם ג'נט 15 או 14 וטאסות.

כשאתה ניגש לתקן את מכת הפח, צבע את כל פסי הקישוט של הרכב , בצבע הרכב.

זה מוסיף המון.

בשלב השני חפש ג'נט משומש של גולף ג'נריישן/GTI/V5 ושים על הרכב (אישור פשוט ברשיון)

וזהו, הרכב ייראה יפה, סולידי , ולא בגרסה פשוטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...