Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל זאת ראשל"צ הרבה חול ובנוסף למזג האוויר המזעזע שפקד אותנו. הצטבר המון לכלוך על האוטו ששטיפה רגילה לא תוריד.

אשמח לקבל המלצות למכוני שטיפה רצוי במערב העיר.

רב תודות לכם!

פורסם

בעבר הייתי רוחץ את הרכב ב"טורבו קלין" ליד הקניוכל. לצערי, מאז שהתחלפו הבעלים, המקום התדרדר מאוד עד כדי כך שאני מתרחק משם כמו מאש.

אני רוחץ את הרכב בתחנת "דלק מיקה" לי הראשון שוק. האיכות סבירה, בתנאי שבאים כשלא עמוס. המחיר הוא 40 ש"ח.

פורסם

עד היום לא היה לי תחנה קבועה אך יום ראשון לאחר כל האובך של סוף השבוע החלטתי שאני חייב לשטוף את האוטו ונסעתי לחתנת דלק סונול ליד קניון הזהב ...

הייתי מרוצה עד הגג!! השטיפה עלתה 32 ש"ח חיצוני ופנימי ולא ילדים מנקים את האוטו אלה אנשים רצינים שבאמת עובדים בשביל הכסףף... בנאדם די מבוגר ניקה לי את האוטו והיה עליו כמעט חצי שעה!!! ואני לא מגזים הייתי ממש מרוצה והשארתי לו 10 שקל טיפה מכיוון שהוא ליקק לי את האוטו ממש הבריק אותו .. החלטתי שמהיום אני תמיד ילך לתחנה הזאת ולאותו אחד תמיד

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם

שמע,כשאתה מכניס את הרכב לשטיפה זה מוריד תצבע במשך הזמן...

הכי טוב זה לשטוף אותו בעצמך

והוא יוצא הכי נקי שיש

תראה,

1. תרטיב את הרכב

2.תעבור עליו עם סבון

3.תוריד את הסבון עם המים

4. קח את הגי'לדה איך שהיא יבשה ותנגב תאוטו

הכי טוב

פורסם

"אוטו מיקה" אכן מכון טוב לשטיפת הרכב, אך "אוטו רונית" הנמצא באיזור התעשיה הישן ליד סוכנות יונדאי או סוכנות A.V ("אוטו רונית" נמצא במתחם סוכנות A.V), ישנם כמה סוגי בחירה של שטיפה, כולל שטיפה יסודית הכוללת, הרמת שטיחונים שאיבת ליכלוכים בגג ואפילו הוצאת הכיסאות וכל זה רק על מנת לנקות (כמובן שהמחיר בהתאם).

השטיפה המכנית נעשית ע"י ג'ילדות (רצועות עור) שלא יכולות לגרום לשריטות או קילוף הצבע כמו בשאר מכונות השטיפה שנעשות במברשות.

ובקיצור - מומלץ מאוד!

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

התתחנות באזה"ת חדש שאני מכיר:

יש לך את מיקה מול המרכז הישראלי לריהוט,

יש את טורבו קלין באזה"ת חדש ליד נאפיס כמו שציינו.

יש לך מול טיב טעם, גם מכונת שטיפה (לא ג'ילדות).

יש בסונול אביב, ליד סלקום.

Suzuki Jimny

• תוכן חדש...