Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו ששמתם לב היום נתקלתי בבעיה הזאת בפיוניר הנ"ל שלי. הבעיה הופיעה כאשר הגעתי לשיר מספר 10 (מתוך 11) שיש לי בדיסק שצרבתי שלשום,ורק אז הבעיה צצה, השיר נתקע פתאום, במסך לא היה את השם של השיר רק הרקע הופיע, ואז הופיע לי EROR 12. ישר הוצאתי את הדיסק, וכשהחזרתי אותו (לא באותו השיר) הוא ניגן כרגיל. העברתי שוב לשיר 10 ושוב ל-40 שניות (שאז הוא נתקע) והופ! עוד הפעם אותו הדבר. אוקיי, אז הגעתי אני למסקנה שהבעיה כנראה בדיסק, ומשם הגעתי לעוד מסקנה שהבעיה בצריבה, כי הצורב שלי אפשר להגיד שעשה את שלו ודיי נדפק (לא עובד משהו בכלל למרות שהוא מהיר או היה נחשב מהיר היום הוא כבר איטי ותוקע את כל המחשב כשאני צורב דיסקים). עכשיו, ייתכן מאוד שזאת לא הבעיה, והבעיה היא שלא היה לי טוש כלשהו על מנת לכתוב על הדיסק איזה דיסק זה, ובגלל זה לקחתי עט ושיפשפתי אותו על הדיסק (על הצד של ה"עטיפה", אני לא עד כדי כך דפוק) ורשמתי את השם של הדיסק שרציתי עליו (כמובן שהעט לא רשם עליו באמת אלא מאין שיפשוף כזה). אמרתי שיכול להיות שאולי זה מה שדפק את הדיסק,ובגלל זה הבעיה.

ועוד משהו, בדיסק הספציפי הזה שעשיתי כאשר שוב ניסיתי להוציא אותו מהרדיו דיסק, הוא יצא טיפה ונתקע, חזר בפנים ואחרי שניה יצא בכוח איכשהו. אותו הכנ"ל בחזרה, רק בכוח הוא נכנס לי בחזרה ואילו דיסקים אחרים נכנסים בקלילות (ניסיתי דיסקים אחרים והם נכנסו ויצאו בקלות, כרגיל, משהו שהיה לי מוזר באמת).

אוקיי, אז מכל מה שרשמתי, מה דעתכם?

נ.ב

את הדיסק הזה (לצערי) הפסקתי לשמוע בינתיים :lol:

בתודה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

דפקת את הדיסק עם העט יא סטלן.

איפה שעשית את השיפשוף פשוט אין מידע יותר.

אם תסתכל טוב תראה שאיפה שרשמת עם העט רואים מין חור קטן מהצד השני.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

זהו שהשיפשוף הוא מהצד שלא אמור להזיז לדיסק בכלל. ככה נראה לי בכל מקרה. אבל תודה על התשובה, גם אני במחשבה שניה חשבתי על זה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

כולה דיסק , מגיעים לפח אשפה הקרוב וזורקים :)

איזה סיפור עשית משריטה על הדיסק:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא עשיתי סיפור. רציתי להיות בטוח שזה בגלל הדיסק. :-) עכשיו אני בטוח. דיסקים יש לי בשפע.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

שיפשוף בצד שכותבים בו כן מזיק לקריאת הדיסק, למעשה הצד השני של אותו חומר (לא הצד השני לשל הדיסק) זה החומר שעליו יש את המידע

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא היה מזיק לי גם להתייעץ פה עם החבר'ה, ולא הזיק. ראיתי מה ה-EROR וזה בגלל הדיסק. הבעיה נפתרה, תודה לכולם.

גיא.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גיא.

לידע כללי.

הצד שכותבים שלו. הוא הצד החיצוני של המידע השמור על הדיסק!

הצד השקוף (הכסוף) הוא רק חומר שקוף שמיועד להגן על המידע ושהעין האלקטרונית תוכל לקרוא דרכו בקלות את המידע.

תדמיין שאתה רוצה לקרוא ספר דרך חלון שקוף.

הספר צמוד לחלון. והצד האחורי של הספר זה הצד שכותבים עליו.

החלון הוא החומר השקוף שהעין האלקטרונית רואה את המידע דרכו.

ואתה (זה העין )

עם חלון סרוט יהיה לך קשה לקרוא את מה שכתוב

עם תהרוס את הדף שצמוד לחלון גם יהיה לך קשה לקרוא. (כמו שמגרדים את הצד שכותבים עליו בדיסק).

אז. אני פונה ללב שלך. אנא על תהרוס יותר דיסקים. אנא. זה בשביל העין המסכנה שלך.

אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...