Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!!

אני חדשה באתר. אז נעים מאוד. יש לי מאזדה 121 משנת 94 ידנית ורציתי לדעת האם אפשר להחליף את תיבת ההילוכים שלה לאוטומטית. אם כן, כמה זה אמור לעלות בערך ואיפה רצוי לעשות את ההחלפה?

תודה מראש

רז

אתן מוזמנים לכתוב לי לאי מייל את תשובותיכם או שכאן..מה שנוח לכם

[email protected]

פורסם

הרכב שלך במחירון, בסביבות 15K, הוא לא רכב חדש שכדאי להשקיע בו סכומים כאלה, לפי מה שידוע לי על החלפת גיר, המחיר יכול להגיע ל 4K. בסכום כזה תוכלי למכור את האותו שלך ולקנות בדיוק כזה אוטומטי בלי כל הבעיות והריצות, מוסכים, פירוק, משרד רישוי. מכוניות מסוג הזה יש הרבה למכירה, במיוחד בגרסה האוטומטית. אני אישית מעדיף את הגרסה הידנית, הוא יותר זריז וחסכוני. תקחי בחשבון שהרכב גם ככה 1300 וכבר לא חדש, וגיר אוטומט יכביד עליו.

פורסם

זה פורום שיפורים, לא downgrades. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

יותר פשוט (וזול) יהיה לך לגשת לטסט על ידני.

לינהוג את יודעת, קחי שיעורים בודדים רק בשביל להתרגל להילוכים וקלאץ, וגשי לטסט.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...