Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הסאב הבא:

סאאבוופר Rockford Fosgate

" 12 דגם : P-112S4 מסידרת 1P של PUNCH

300 וואט ו150 אר.אם.אס

300 וואט זה לא נמוך מדי? ואני יודע שלא מסתכלים על הוואט אלא על ה rms.

בעקרון אני מחפש סאב שירגשו את הבומים, ושיידק.

תודה מראש,

דניאל

פורסם

מה זה נמוך ?

מגבר ממוצע מפיק 50*4 או 4*60 ואם תגשר 2 ערוצים - תקבל בערך 150-190 ואט בגישור ,

שזה מספק לסאב הנ"ל.

אם יש לך מגבר חזק - עדיף להוסיף ולהשקיע בפיניקס גולד/ אינפינטי /הרץ / ג'י- אל.

בכל מקרה- תלך לשמוע את הסאב, אולי תאהב את התוצאה או שתשדרג .

ZZR

פורסם

תקציב? הגברה? תן קצת פרטים מעבר לסאב הספציפי שחשבת עליו\הציעו לך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אוקי, אני אעשה סדר בעיניינים,

א. אני עוד לא רוכש כלום, אני רק מתעניין, אני קודם אלמד להבין איך העסק עובד ומה הכי מומלץ ואז אני אקנה.

ב. אין לי מושג מזה גישור

התקציב הוא 2000 שקל, ואני רוצה להכליל בתוכו גם מגבר טוב עד 1000 שקל (יד שניה עדיף) גם סאב חזק וישהיה מורגש, וגם רמוקלים איכותיים. אני יודע שהתקציב דל, אבל מה לעשות, אני עוד בן 17 והכל אני מממן,

שאלות

1. אם נגיד אני קונה מגבר 4 ערוצים איכותי, הסאב בדר"כ לוקח 2 ערוצים נכון? וה2 ערוצים שנותרים, אז מה עדיף להגביר? את הרמוקלים 6x9 או את הרמוקלים הקדמיים 6.5?

2. האם עדיף לקנות מגבר טוב+סאב טוב+סט קומפוננט בשביל ליצור עוצמה ואיכות הכל במסגרת התקציב הנ"ל?

פורסם

שאלה 2: התשובה כן. :-) תבוא למפגשים תשמע מה שתאהב תקנה והכל במסגרת התקציב שיש לך. בהצלחה.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...