Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה רכשתי יונדאי אקסנט, הילוכים שנת 2000 , מנוע 1500 שעשתה 122

לאחר בדיקת מכון הבדיקה נאמר לי שיש בקלאץ בעיית בלאי (קלאץ גבוה), לקחתי את זה בחשבון וכמובן במחיר ובמפורש נאמר לי כי אין צורך להחליף גיר .

לאחר טיפול מקיף במוסך המרכזי שבו הוחלפה בן היתר משאבה תחתונה של הקלאץ' ושמן גיר.

לאחר הטיפול מעבר ההילוכים היה טוב יותר אך נתקלתי בבעיה חדשה (יש לציין שהרגשתי אותה עוד לפני הרכישה),

לאחר נסיעה ברכב, לאחר כ-15 דקות בערך ההילוכים ראשון-שני-שלישי לא עוברים באופן חלק, כלומר לעיתים נתקעים, או לחילופין נשמע רעש כמו "תיק" (כמו רעש של משהו שקופץ) חשוב לציין כי הרעש שנשמע אינו כמו רעש שמעבירים הילוך ללא לחיצה על הקלאץ' (קררר)

דבר נוסף-בעמידה והרכב מונע ההילוכים עוברים חלק, הבעיה היא בנסיעה ושוב לא ישר בתחילת הנסיעה.

ב-2 מוסכים שהייתי טענו שההילוכים עוברים טוב ושאין בעיה. לצערי המוסכניק לא נוסע איתי כל בוקר בפקקים ומרגיש את מה שאני מרגיש.

מישהו מכיר? נתקל בזה?

אשמח לתגובות וכל עזרה ועצה.

תודה רבה.

פורסם

לצערי אני מכיר אישית את הבעיה הזאת כבר פעם שנייה (2 לנטרות)

ומעוד כמה אקסנטים שנהגתי ושל חברים.

אני זוכר בלנטרה הקודמת שמתי שמן גיר שקוראים לו sincroshift משו כזה, 40 שקל לליטר וההילוכים התחילו לעבור חלק יותר אבל לא לגמריי.

206 XS

פורסם

אני מכיר טוב את התופעה וזהו הגיר של האקסנט.

בניסוי שערכתי מול היבואן בשנת 2000 מסתבר שמעבר לשמן גיר חצי סינטטי בעל צמיגות של 75W90 כמדומני בתוספת של תוסף לממסרות ידניות של חברת JB (ג'סטיס ברדרס)מבטל כמעט לחלוטין את התופעה.

השמן בלבד או התוסף בלבד על השמן המקורי לא שיפרו את המצב

גילוי נאות:

אני משמש כנציג הטכני של חברת JB בישראל

פורסם
אני מכיר טוב את התופעה וזהו הגיר של האקסנט.

בניסוי שערכתי מול היבואן בשנת 2000 מסתבר שמעבר לשמן גיר חצי סינטטי בעל צמיגות של 75W90 כמדומני בתוספת של תוסף לממסרות ידניות של חברת JB (ג'סטיס ברדרס)מבטל כמעט לחלוטין את התופעה.

השמן בלבד או התוסף בלבד על השמן המקורי לא שיפרו את המצב

גילוי נאות:

אני משמש כנציג הטכני של חברת JB בישראל

תודה על התגובה.

אתה רוצה להגיד לי שזו בעיה מוכרת? איך במוסך המרכזי של יונדאי לא הבינו על מה אני מדבר בכלל?

התוסף שאתה ממליץ פותר את הבעיה? אתה מדבר מנקודת מבט של אחד בעל רכב כזה? או כנציג החברה הגיעו אליך עוד אנשים עם בעיות כאלו?

• תוכן חדש...