Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי לנסר שנת 93, המזגן לא מקרר, אני מפעיל מזגן הטורים עולים מעט נשמע כאילו המדחס עובד אך אין קירור.

הסתכלות מהירה על המעבה מראה רטיבות קלה בצידו השמאלי התחתון, העניין הוא שכך זה כבר כמה שנים ואם אני לוחץ על הוונטיל שנמצא על אחד הצינורות יוצא גז.

יש דרכים לבדוק שבאמת מדובר במחסור בז עקב הדליפה?

אשמח לקצת ידע בנושא, הראצתי חיפוש אך לא מצאתי תשובות.

תודה.

פורסם

קשה לומר ככה מבלי לראות את הרכב.

יכול להיות הרבה גורמים

תלך למתקינים חשמלאי רכב שעוסקים במזגנים

בדיקה עולה בסביבות ה150 אבל יגידו לך בידיוק מה הבעיה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

רוב הסיכויים שהמזגן לא מקרר זה בגלל שנגמר הגז.

והסיכוי יותר גדול שהגז נגמר עקב דליפה שתיארת.

אין פה הרבה מה לעשות. תיסע למלות גז ושיתקנו לך גם את הדליפה.

הקיץ מגיע :oops:

פורסם

העניין הוא שכאשר אני לוחץ על הוונטיל שיש על הצינור יוצא גז

אני לא יודע עד כמה מקצועי זה אם בכלל אבל בדקתי עם שעון לחץ אויר והלחץ הוא PSI 40, אומר משהו?

פורסם
העניין הוא שכאשר אני לוחץ על הוונטיל שיש על הצינור יוצא גז

אני לא יודע עד כמה מקצועי זה אם בכלל אבל בדקתי עם שעון לחץ אויר והלחץ הוא PSI 40, אומר משהו?

לא מקצועי כלל, ואם תמשיך כך באמת שלא ישאר לך גז במערכת. לצורך קביעת תקונות מערכת המיזוג והאבחון שלה יש להשתמש בציוד בדיקה וטיפול יעודיים למערכות מיזוג - גש למזגניסט.

• תוכן חדש...